Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23-02-2019, 04:58 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,099
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1645
Active Level
My Mood:
Default Misteri Dilaila (2019)

Salam, siapa yg dah tengok? macam mana filem ni? ok ka?

..
..
..
..

Misteri Dilaila ialah sebuah filem seram thriler psikologi Malaysia 2019 arahan Syafiq Yusof terbitan bersama Skop Productions dan Astro Shaw.[1] Filem ini dibintangi oleh Zul Ariffin, Elizabeth Tan, Rosyam Nor, Namron dan Sasqia Dahuri, ia mengisahkan tentang pasangan suami isteri iaitu Jefri dan Dilaila yang bercuti di Bukit Fraser, Pahang, tetapi percutian tersebut bertukar menjadi satu misteri apabila Dilaila hilang dan Jefri menghubungi polis untuk mengesan isterinya yang hilang.
- sumber: wiki


__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-02-2019, 06:02 PM
CyberMachine CyberMachine is offline
CG Top Poster Club

CyberMachine's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 21,533
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 169
Active Level
My Mood:
Default

tak tgk lagi

kat fb orang cakap zul ariffin yg bunuh isteri dia

tapi aku pun tak tau citer ni pasal apa

haha
Reply With Quote
  #3  
Old 23-02-2019, 06:23 PM
BenVentures BenVentures is offline
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,538
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 529
Active Level
Default

Rip off a tale of two sisters
Reply With Quote
  #4  
Old 23-02-2019, 06:36 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,023
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 17
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

dengar mcm ada 2 versi cerita ni huhuhu
Reply With Quote
  #5  
Old 23-02-2019, 06:40 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,695
Active Level
My Mood:
Default


.
Reply With Quote
  #6  
Old 23-02-2019, 06:55 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,695
Active Level
My Mood:
Default

sepaham ak. lain pawagam lain ending. bole plak mcm tu

maknanye klo dh tgk v1 nk tgk v2 kena cr pawagam lain or bole jd pawagam kt daerah lain klo ko bkn duk kt bndr2 utama
Reply With Quote
  #7  
Old 23-02-2019, 07:00 PM
the best seller the best seller is offline
Active Plus

the best seller's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Jun 2010
Posts: 3,855
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

Dh tgk smlm kat tgv..ade jgk dgr cter pawagam lain emding lain..marketing suruh bayar lebih la ni tgk byk kali..
Reply With Quote
  #8  
Old 23-02-2019, 11:08 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,099
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1645
Active Level
My Mood:
Default

So macam mana nk tahu yg mana versi 1 dan 2?
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"
Reply With Quote
  #9  
Old 23-02-2019, 11:22 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,695
Active Level
My Mood:
Default

Versions for every cinemas in Malaysia
Quote:



Reply With Quote
  #10  
Old 24-02-2019, 01:25 AM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 8,099
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1645
Active Level
My Mood:
Default

Dh tgk dh v1...

V2 mcm mana ending dia? Bnyk beza ke? Kalau sikit je beza, malas la aku nk tgk..

..
..
..

By the way, pasal cerita ni, aku suka jalan cerita dia...tersusun...tak serabut...plot twist pun mmg terbaik...susah nak fikir apa yg berlaku sbenarnya... (tapi plot twist dia tak menyakitkan kepala pun,, just layan je,, langsung tak serabut....mmg best)..

Tp yg aku tak suka,, SATU PART sahaja,, yg last skali pasal DNA tu, takkan la polis tu bengap sgt....boleh pulak tersalah orang....spatutnya pastikan lah betul2 dulu IDENTITI 'orang' tu, then baru lah buat tindakan.......tu je lah...
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Marilah kita taksub dengan KEBENARAN, jangan kita taksub dengan individu/kumpulan"

Last edited by syamsoulcc; 24-02-2019 at 12:19 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump