Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 31-01-2019, 07:23 PM
abukrokok abukrokok is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,465
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

rumah aku dekat sgt dgn menara tm....unifi aku masih di takuk lama?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 31-01-2019, 07:28 PM
my360cam my360cam is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,009
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 42
Active Level
Default

tunggu kontrak abis je ni nak terminate..bye2 unifi
Reply With Quote
  #13  
Old 31-01-2019, 07:40 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,779
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 743
Active Level
My Mood:
Default

khabar baik ke khabar angin? heheh
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #14  
Old 31-01-2019, 07:43 PM
skyz.silver skyz.silver is online now
Regular

skyz.silver's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 955
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

unifi aku sudah upgrade..laju tgk iptv hd punya,,,netflix 4k xde sangkut2...hehe
cuma nak mintak unifi mobile tu upgrade lah sikit servis nyee..skrg mcm makin teruk je coverage..tp syg nk terminate, mne nak dpt byr rm79 utk plan unlimited data, call dan sms..hehe
Reply With Quote
  #15  
Old 31-01-2019, 08:39 PM
my360cam my360cam is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 1,009
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 42
Active Level
Default

kan bagus unifi keluar plan RM30 Unlimited internet boleh pakai hotspot unlimited baru beesssttt ini baru dikata #khabarbaik
Reply With Quote
  #16  
Old 31-01-2019, 10:19 PM
copy left copy left is online now
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 26,029
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 212
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by my360cam View Post
Ada sapa2 tau tak, free upgrade datang bersama restart new contract date ke?
aku pelanggan unifi lite 10mbps rm129 selama 1 tahun..
aku da summit untuk upgrade...
TM call aku kata tempat aku x support utk turbo 100mbps rm129 ...
diorg offer plan 30mbps dengan harga rmm119

itu termasuk RESTART NEW CONTRACT selama 2 tahun

kalau diorg x bg apa2 offer mmg aku cadang abis kontrak nak masuk maxis je
__________________
[
Reply With Quote
  #17  
Old 31-01-2019, 10:40 PM
pudins70 pudins70 is online now
Super Active

pudins70's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2011
Posts: 6,515
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 267
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by skyz.silver View Post
unifi aku sudah upgrade..laju tgk iptv hd punya,,,netflix 4k xde sangkut2...hehe
cuma nak mintak unifi mobile tu upgrade lah sikit servis nyee..skrg mcm makin teruk je coverage..tp syg nk terminate, mne nak dpt byr rm79 utk plan unlimited data, call dan sms..hehe
Unifi 30Mbps memang tak boleh cater iptv 4K ek..
Patut lah aku punya tv kadang-kadang macam sangkut.
Reply With Quote
  #18  
Old 01-02-2019, 10:14 AM
skyz.silver skyz.silver is online now
Regular

skyz.silver's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2013
Posts: 955
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pudins70 View Post
Unifi 30Mbps memang tak boleh cater iptv 4K ek..
Patut lah aku punya tv kadang-kadang macam sangkut.
yg 30mbps x pasti la bos..rase nye 30mbps sptotnya dah x sangkut..kira laju jgk tu..
sy punya 50mbps..tm upgrade kpd 500mbps...
utk iptv, sy guna mypadtv..app dia ringan sikit dr myiptv (rase nye lah.. sb selasa pakai yg nie , run dkt hypptv box je...kurang sangkut dr myiptv tu)
Reply With Quote
Likes pudins70 liked this post
  #19  
Old 01-02-2019, 10:15 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,725
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2417
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pudins70 View Post
Unifi 30Mbps memang tak boleh cater iptv 4K ek..
Patut lah aku punya tv kadang-kadang macam sangkut.
IPTV HD 4k...digi pun boleh smooth...
Reply With Quote
  #20  
Old 01-02-2019, 10:15 AM
edzaljb edzaljb is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2007
Location: Jay to the Bee
Posts: 376
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

TIME dah 1gbps....TM still 100mbps
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump