Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Internet World

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 09-01-2019, 09:00 AM
lats840 lats840 is offline
Active Member

lats840's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,832
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 96
Active Level
Default

Bila boleh apply tnb punya fiber optic ni??
Murah lagi dari unifi & maxis fiber..
Hehhehe...
__________________
http://lats840.mybrute.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 09-01-2019, 09:04 AM
btmkl btmkl is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 389
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Hahaha...kalu semua mentelati gini..memg melingkup la provider ...ingat murah ke nak setup dgn maintain sistem fibre ni...tu pasai malaysia masih ketinggalan jauh..becouse yg nak subscire tak ramai..tu belum yg curi2 line..pakai injector lah bagai...

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
50mbps RM79
kongsi dengan 5 jiran, sorang dapat 10mbps ok jugak
Reply With Quote
  #33  
Old 24-04-2019, 10:16 PM
rietpg rietpg is offline
Regular

rietpg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Posts: 144
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Bagus juga kalau ada. Bila pesaing ramai, baru ada cabaran dalam bisnes.
Mana syarikat yang beri harga dan servis terbaik, itu yang rakyat pilih.
__________________
Rahsia Mesej Jualan Masuk Bertubi-tubi habaq hangggg - MAI TENGOK SAT !
Reply With Quote
  #34  
Old 25-04-2019, 12:27 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,736
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 133
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by notepad View Post
50mbps RM79
kongsi dengan 5 jiran, sorang dapat 10mbps ok jugak
klu dpt share sama rata mmg ok..
tapi klu sorang dpt 49mbps, yg lain mengaga je dpt speed 1mbps tapi share 4 org..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #35  
Old 25-04-2019, 12:58 PM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,388
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 39
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by btmkl View Post
Hahaha...kalu semua mentelati gini..memg melingkup la provider ...ingat murah ke nak setup dgn maintain sistem fibre ni...tu pasai malaysia masih ketinggalan jauh..becouse yg nak subscire tak ramai..tu belum yg curi2 line..pakai injector lah bagai...
ramai je yang nak subscribe, cuma provider tak berani ambil risiko. orang kita nak tengok benda ada dulu...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump