Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Forex e-Market

Forex e-Market This section is commercial place for any paid signal services, EAs, classes and other FX stuffs.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-10-2018, 09:09 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,277
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 573
Active Level
My Mood:
Default TFS PRICE ACTION TRADING - Panduan Lengkap Trade Cara Pro Official Thread

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Saya Khalid Hamid @ MK (Mr Khalid), pengasas TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT), sebuah panduan forex trading yang telah diperkenalkan sejak tahun 2011.

Sebelum ini namanya TEKNIK FOREX SEBENAR, tetapi sejak tahun lepas saya telah memperbaharui 80% daripada kandungan asalnya.

Download dulu ebook percuma 18 m/s >>> KLIK SINI (maaf tak muat nak attach terus dalam thread)

Dalam ebook tu ada penerangan salah satu teknik mudah profit dalam FX ni. Video pun ada juga di bawah ni, tapi elok baca lah ebook tu dulu ya. Baru lebih faham


(jemput tonton juga video-video lain dalam channel percuma tersebut)

Kalau nak yang full version complete A-Z siap free t-shirt eksklusif dan sebagainya boleh KLIK SINI

TFSPAT adalah dalam bentuk buku setebal 236 muka surat DAN 25+ video tutorial pendek-pendek (dan LIVE TRADE before & after) untuk memantapkan pemahaman traders

Terima kasih atas sokongan anda. Ada sebarang pertanyaan boleh komen dalam thread ni. Ada kesempatan saya akan jawab & post analisis dalam ni.

KHALID HAMID @ MK

__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...



Last edited by Jackhalid; 03-10-2018 at 10:19 PM..
Reply With Quote
Likes TT liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 03-10-2018, 09:28 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,469
Active Level
My Mood:
Default

Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2018, 10:19 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,277
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 573
Active Level
My Mood:
Default

bravosss
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2018, 10:21 PM
Niyang Niyang is online now
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,750
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 736
Active Level
My Mood:
Default

mohon belajar cikgu....
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2018, 11:12 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,277
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 573
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
mohon belajar cikgu....
silakan download ebook free & tengok video dlm post pertama tu ya tuan
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #6  
Old 04-10-2018, 07:19 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,277
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 573
Active Level
My Mood:
Default USD/JPY Weekly Analysis

looking good so far
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	analisis_email_usdjpy_021018.jpg
Views:	143
Size:	30.1 KB
ID:	199679  
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #7  
Old 04-10-2018, 08:27 AM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,469
Active Level
My Mood:
Default

JOM TRADE CARA PRO!


Reply With Quote
  #8  
Old 04-10-2018, 07:57 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,277
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 573
Active Level
My Mood:
Default

BUMP esok NFP & EC ye so hati2 bila trade
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #9  
Old 05-10-2018, 12:16 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 147,469
Active Level
My Mood:
Default

Reply With Quote
  #10  
Old 05-10-2018, 11:09 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,277
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 573
Active Level
My Mood:
Default

sedap profit NFP kawan2?
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump