Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-09-2018, 03:51 PM
lynz lynz is offline
Regular

lynz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 407
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Bisnes kiosk public charger

Assalamualaikum,

Saya nk tanyalah pendapat kwan2 sume,
Saya bru ni ada kwn kenalkan business kiosk public charger
Business ala2 vending mesin, tp kiosk ni digunakan untuk charge bateri hp atau power bank.
Modal boleh lah tahan , keuntungan pun boleh lah tahan, sy dah cuba kira2 lah..tp kiosk ni mmg baru diperkenalkan dimalaysia ,
1 kiosk ada kat hukm
Saya nk tanya lah pendapat kot ada yang pernah wat vending mesin tu boleh kongsi2 pengalaman.

*baru belajar nk businness*
Reply With Quote
Likes radzee.ar liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 04-09-2018, 03:58 PM
jaws_am jaws_am is online now
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 9,360
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1282
Active Level
Default

TT tmpt charge phone berkunci ke ?
pastikan guna model quick charge 3.0

skrng org nak cepat..

sekali charge bpe rm ?
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2018, 04:00 PM
kotak85 kotak85 is offline
Regular

kotak85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 839
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 11
Active Level
Default

rsnyer susah lah bos. sbb saya slalu jugak cari port untuk charge hp ni. tp nak yg sambil main hp sambil charge. jadi slalu cari kedai yg ade plug untuk charge hp
Reply With Quote
Likes Hendadda liked this post
  #4  
Old 04-09-2018, 04:12 PM
lynz lynz is offline
Regular

lynz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 407
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

sekali caj rm 2.00
Reply With Quote
  #5  
Old 04-09-2018, 04:13 PM
Ahmad07 Ahmad07 is offline
Legendary Member

Ahmad07's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 10,367
Thanks (Received): 404
Likes (Received): 476
Active Level
My Mood:
Default

aku tak pasti sejauh mana bisnes ni boleh pergi.. tapi trend skang ni setiap orang dah ada power bank... dalam kete pun dah ada port usb utk charge...

kat negara yg aku menetap ni kerajaan dia buat charging station bagi free je kat tempat2 rekreasi, dan skang sedang diperluaskan... kat airport pun ada tempat charge telefon free... kat airport malaysia pun sama...

pendek kata, option yg nak caj free ni dah banyak dan semakin banyak... tapi tak tau la kalo2 dari segi bisnes, masih banyak ruang utk buat duit.. good luck
Reply With Quote
  #6  
Old 04-09-2018, 04:20 PM
lynz lynz is offline
Regular

lynz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 407
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

camne nk post gambar yek...
Reply With Quote
  #7  
Old 04-09-2018, 07:28 PM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 17,050
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 563
Active Level
My Mood:
Default

Tak releven kot bisnes ni. Org skarang on the move. Sambil gerak sambil caj. Powerbank, laptop, dlm kete pun boleh charge.
Reply With Quote
Likes GamezStar liked this post
  #8  
Old 05-09-2018, 08:17 AM
lynz lynz is offline
Regular

lynz's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2009
Posts: 407
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Assalamualaikum dan selamat pagi... terima kasih kwan2 yang beri pendapat,..
Reply With Quote
  #9  
Old 05-09-2018, 08:54 AM
supergamer supergamer is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2017
Posts: 68
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

masih laku. dengan syarat:

1. pengguna hanya cas bateri sahaja (cabut bateri dan tinggal kat station)
2. station berkunci. maknanya pengguna boleh pergi mana-mana buat sementara.
3. harga murah
4. fast charge, dan tak rosakkan bateri
5. hanya laku di shopping mall sahaja. sambil charge, org boleh pergi shopping sekejap.
Reply With Quote
Likes ujikaji1 liked this post
  #10  
Old 05-09-2018, 08:56 AM
jaws_am jaws_am is online now
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 9,360
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1282
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by supergamer View Post
masih laku. dengan syarat:

1. pengguna hanya cas bateri sahaja (cabut bateri dan tinggal kat station)
2. station berkunci. maknanya pengguna boleh pergi mana-mana buat sementara.
3. harga murah
4. fast charge, dan tak rosakkan bateri
5. hanya laku di shopping mall sahaja. sambil charge, org boleh pergi shopping sekejap.
zaman skrng bateri build in
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump