Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-02-2018, 07:06 PM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Bank Loan Kakitangan Kerajaan & GLC Potongan Lebih 60% / SAA / Blacklist

Assalamualaikum warga CG,

Info untuk pinjaman bagi kakitangan awam :
.
• Terbuka kepada jawatan TETAP & KONTRAK
• Kerajaan Persekutuan/ Kerajaan Negeri/ Majlis Daerah/ Majlis Perbandaran/ Majlis Bandaraya/ Agensi Kerajaan
• Tidak memerlukan penjamin
• Tiada upfront atau sebarang wang pendahuluan
• OVERLAP loan lain atau pinjaman baru
• Tempoh 10 tahun / Interest 4% *(T&C)
• Payout bergantung kepada bank & koperasi
• KELULUSAN SEGERA
• Blacklist;CCRIS,CTOS & AKPK layak memohon *(T&C)
• POTONGAN HAMPIR 60% masih layak untuk memohon
**KAMI HANYA MENAWARKAN PINJAMAN BANK


http://www.wasap.my/60192481078/PersonalLoan

UNTUK SWASTA/TENTERA DIBERHENTIKAN PERMOHONAN SEMENTARA WAKTU

Update #1

Quote:
Originally Posted by Naza77 View Post

Assalamualaikum warga CG,

Info untuk pinjaman bagi kakitangan awam :
.
• Terbuka kepada jawatan TETAP & KONTRAK
• Kerajaan Persekutuan/ Kerajaan Negeri/ Majlis Daerah/ Majlis Perbandaran/ Majlis Bandaraya/ Agensi Kerajaan
• Tidak memerlukan penjamin
• Tiada upfront atau sebarang wang pendahuluan
• OVERLAP loan lain atau pinjaman baru
• Tempoh 10 tahun / Interest 4% *(T&C)
• Payout bergantung kepada bank & koperasi
• KELULUSAN SEGERA
• Blacklist;CCRIS,CTOS & AKPK layak memohon *(T&C)
• POTONGAN HAMPIR 60% masih layak untuk memohon
**KAMI HANYA MENAWARKAN PINJAMAN BANK


http://www.wasap.my/60192481078/PersonalLoan

UNTUK SWASTA/TENTERA DIBERHENTIKAN PERMOHONAN SEMENTARA WAKTU

Last edited by Naza77; 09-12-2018 at 05:30 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-02-2018, 07:52 AM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bring up my post
Reply With Quote
  #3  
Old 07-02-2018, 09:51 AM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bring up my post
Reply With Quote
  #4  
Old 07-02-2018, 12:11 PM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Update : Bagi kakitangan kerajaan yang nak cuba pun boleh,x kira dari negeri mana pun,tapi bagi swasta area Selangor/KL sahaja.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-02-2018, 02:23 PM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bring up my post
Reply With Quote
  #6  
Old 07-02-2018, 02:56 PM
elnino25 elnino25 is offline
Super Active

elnino25's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2010
Posts: 7,100
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 16
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Naza77 View Post
Assalamualaikum warga CG,

Saya nak iklankan personal loan untuk kategori pekerja kerajaan dan swasta yang nama x cantik dari bank. 100% bank ya. Ni pengalaman saya sebab saya dah pun dapat last week setelah hampir 10 tahun mencuba sebab nama ada special attention. Memang rasa mcm mimpi boleh dapat loan. Saya nak share benda ni dgn org yg senasib dengan saya.Tiada sebarang unsur penipuan,lagipun saya dah lama dalam cg ni.
Urusan sign agreement akan dilakukan di bank.

Tiada bayaran upfront dikenakan kecuali kena standby duit untuk ctos report,dan fees akan dicaj lepas loan dah masuk ke dalam akaun kita. Kalau loan x berjaya,tak ada sebarang caj dikenakan.Permohonan untuk warga Lembah Klang/Selangor yang ada payslip sahaja dan gaji RM2000 ke atas.



Sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya,019-2481078. (Naza)
kalau betul swasta nama tak cantik boleh buat..sila wassap sy boss ku..sy ada byk kes mcm ni beratur nk buat..

Reply With Quote
  #7  
Old 07-02-2018, 03:04 PM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by elnino25 View Post
kalau betul swasta nama tak cantik boleh buat..sila wassap sy boss ku..sy ada byk kes mcm ni beratur nk buat..

Haha,mana nombor wassap nye tuan
Reply With Quote
  #8  
Old 07-02-2018, 03:17 PM
jackadrian jackadrian is offline
Regular

jackadrian's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 147
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

kasi pm 1 kali tuan
Reply With Quote
  #9  
Old 07-02-2018, 03:23 PM
great.takaful great.takaful is offline
Active Member

great.takaful's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,486
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 20
Active Level
Default

parking dulu...kl kalau nak jumpa ngeteh kat mana bro
__________________
Real Men Go to Real Barber
Reply With Quote
  #10  
Old 07-02-2018, 03:52 PM
Naza77 Naza77 is offline
Regular

Naza77's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2007
Posts: 392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by great.takaful View Post
parking dulu...kl kalau nak jumpa ngeteh kat mana bro
area wangsa maju bro
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump