Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Expert Advisors

Forex Expert Advisors This section discuss EAs and their techniques, how-to, and development of the systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-12-2016, 03:16 PM
darwisy darwisy is offline
Forex Moderator

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 831
Thanks (Received): 940
Likes (Received): 5
Active Level
Default Good Performance EA - List Down Here

Beberapa tahun yang lepas saya membuka thread Bad Performance EA kerana saya memang tidak percaya trading menggunakan EA akan memberi konsisten profit setiap bulan.

Sekiranya pendapat saya ini salah dan memang ada di luar sana EA yg konsisten memberi profit setiap bulan dlm trading kita without big loss sila list kan di sini.

Syaratnya EA ini sudah digunakan lebih dari 6 bulan dan setiap bulan memberi % profit yg konnsisten. Kalau ada sila share di sini. Boleh attach EA atau sebut nama EA tersebut.
__________________
"Market has a structure"
Likes putera.duyung, D24 liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 22-01-2017, 03:12 AM
keiichi tsuchiya keiichi tsuchiya is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 54
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

boleh tengok kat signature saya..member yg buatkan ea ni..
__________________
Sistem Auto Trade untuk gaji kedua:

https://www.myfxbook.com/members/wmh...ergrid/1910795
  #3  
Old 26-01-2017, 06:06 PM
d4rk_m4n d4rk_m4n is offline
Regular

 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2012
Posts: 206
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

EA#OTAIFX sebelum nie running privately.

FXbook:

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Ciri-ciri EA OtaiFX:
-Low Risk
-Free Setup and VPS
-Run 24/7
-Plug and Play
-Set and Forget
-Menggunakan Account Cent
  #4  
Old 21-02-2017, 09:26 PM
tomosie tomosie is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2014
Posts: 561
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Saya sudah pakai selama 1,5 tahun tapi ga bisa share kerana ea lock di akun saya. namanya ea bumilangit. Mungkin ada yang pernah dengar
  #5  
Old 12-04-2017, 08:14 PM
umang2 umang2 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2010
Posts: 20
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Saya sudah pakai selama 1,5 tahun tapi ga bisa share kerana ea lock di akun saya. namanya ea bumilangit. Mungkin ada yang pernah dengar
Adakah EA ini terdiri dari 2 jenis EA?

long 1
Short 1

?

pair apa yang profir digunakan?
  #6  
Old 24-01-2018, 01:37 PM
Fire Fire is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2018
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ea link nomore
  #7  
Old 15-05-2018, 01:15 AM
Aamirulrasyid Aamirulrasyid is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 5
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Martingale camtu susah g jauh bossku..
  #8  
Old 28-07-2018, 06:22 PM
MalCG MalCG is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ea yang mana tu?
  #9  
Old 07-08-2018, 09:11 PM
whitehat whitehat is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default tak pernah dengar

tak pernah dengar
Sponsored Links
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump