Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-04-2016, 04:42 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,769
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 303
Active Level
My Mood:
Default Game of Thrones (musim 6)

Pelik tiada lagi thread minisiri GoT di CG jadi saya buka yang baru. Kalau ada sebelum ni dengan nama lain, mohon MOD tolong merge.



http://www.hbo.com/game-of-thrones
https://en.wikipedia.org/wiki/Game_o...%28season_6%29

Episode pertama untuk musim 6 bermula pada April 24, 2016

Kita tunggu...
Reply With Quote
Likes Karen liked this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 08-04-2016, 09:15 AM
powerage powerage is offline
Regular

powerage's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 348
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Kalau tak ada R-Rated scene lagi best cerita ini.. Musim pertama tak ada Fantasy Element sangat pun dah best dan dramatik dari cerita lain.. Bila keluar naga tu baru tersedar ini cerita fantasi.. Zombie musim lima baru nampak gempak..
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2016, 12:21 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,769
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 303
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by powerage View Post
Kalau tak ada R-Rated scene lagi best cerita ini.. Musim pertama tak ada Fantasy Element sangat pun dah best dan dramatik dari cerita lain.. Bila keluar naga tu baru tersedar ini cerita fantasi.. Zombie musim lima baru nampak gempak..
Setuju... aksi R-rated walaupun menjadikan cerita lebih realistik tetapi menjadikan siri ini susah untuk ditonton dengan famili.

Kalau di Astro mungkin semua sudah tapis.

Rasanya episode pertama dah tunjuk elemen fantasi, ada tunjuk undead White Walkers dengan mata biru tu kan?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-04-2016, 12:38 PM
mdikhsan mdikhsan is offline
Active Member

mdikhsan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2010
Location: Desktop
Posts: 1,855
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

Can't wait nak tengok Daenerys
Reply With Quote
  #5  
Old 08-04-2016, 12:41 PM
boxer171 boxer171 is offline
Active Member

boxer171's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jun 2012
Location: S148, Briareos, Phoenix Kingdom
Posts: 2,315
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Best ke citer ni?...aku aritu layan 1st season asyik beromen je kejenya..malas aku tgk dah..
Reply With Quote
  #6  
Old 08-04-2016, 12:45 PM
AcidIX AcidIX is offline
Regular

AcidIX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 250
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Aku lepas tgk season 1 n 2, terus cari novelnya ( a song of ice and fire ).... pastu terus hilang minat nak tgk game of throne ni... baca novelnya lagi puas hati

Anyway kalau korang boleh tahan dgn adegan2 yang tak brp syok ni dan korang minat cerita2 epik.. mmg boleh layan cerita ni....

Last edited by AcidIX; 08-04-2016 at 12:47 PM..
Reply With Quote
  #7  
Old 08-04-2016, 07:39 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,769
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 303
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by boxer171 View Post
Best ke citer ni?...aku aritu layan 1st season asyik beromen je kejenya..malas aku tgk dah..
Adegan tu semua boleh fast fwd.

Kalau minat politik sistem feudal beraja, perang epik dan sedikit elemen fantasi memang mini siri ini amat digalakkan.



Bagi saya lagi menarik kalau dibandingkan dengan LOTR Tolkien.

Malas nak baca novel kerana nak rasa terkejut jadi harap jangan letak spoiler dalam thread ni tanpa spoiler warning ok.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-04-2016, 08:03 PM
nameless nameless is offline
Super Active

nameless's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2007
Posts: 7,334
Thanks (Received): 51
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

dh 3 mgu maraton got ni...
br masuk sezen 5...
__________________
F.E.A.R : Forget Everything And Run or Face Everything And Rise...
Your choice...
Reply With Quote
  #9  
Old 08-04-2016, 08:19 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,006
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 463
Active Level
My Mood:
Default

Aku tggu Khaleesi je. Hehehe
Reply With Quote
  #10  
Old 08-04-2016, 09:00 PM
myroadtax.com myroadtax.com is offline
CG Top Poster Club

myroadtax.com's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2014
Posts: 25,769
Thanks (Received): 258
Likes (Received): 303
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nameless View Post
dh 3 mgu maraton got ni...
br masuk sezen 5...
Hebat! Kira nak refresh memori sebelum layan musim baru lah ni ye?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump