Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17-05-2008, 12:31 AM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Thanks (Received): 1552
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Minta kerjasama dari ahli-ahli yang prihatin

Kita minta kerjasama pada mana-mana ahli forum ini supaya dapat report/adu terus di dalam topik ini sekiranya ada mana-mana ahli yang menawarkan loan di dalam section Loans, Credit Cards yang mempunyai agenda untuk mempromosi apa-apa skim atau MLM di sebalik loan yang mereka tawarkan.

Untuk pengetahuan, di dalam section ini TIDAK DIBENARKAN menawarkan sebarang loan yang mengandungi unsur-unsur MLM, program mana-mana syarikat/pertubuhan/koperasi atau skim-skim yang meliputi agenda tersembunyi ataupun yang telah dibincangkan di dalam forum.

Ada antara ahli telah di 'ban' kerana masih berdegil melakukan promosi walaupun telah diberi amaran atau topik telah dipadam dan mereka sentiasa akan membuka ID yang baru untuk meneruskan promosi.

Kita percaya masih ada ahli yang prihatin untuk membantu moderator-moderator memantau aktiviti ini supaya section ini masih relevan dengan penawaran loan/pinjaman/creditcard tanpa melibatkan mana-mana skim atau MLM.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih pada ahli yang prihatin di dalam hal di atas.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 17-05-2008, 12:37 AM
matttiya88 matttiya88 is offline
Active Plus

matttiya88's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,172
Thanks (Received): 245
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dann View Post
Kita minta kerjasama pada mana-mana ahli forum ini supaya dapat report/adu terus di dalam topik ini sekiranya ada mana-mana ahli yang menawarkan loan di dalam section Loans, Credit Cards yang mempunyai agenda untuk mempromosi apa-apa skim atau MLM di sebalik loan yang mereka tawarkan.

Untuk pengetahuan, di dalam section ini TIDAK DIBENARKAN menawarkan sebarang loan yang mengandungi unsur-unsur MLM, program mana-mana syarikat/pertubuhan/koperasi atau skim-skim yang meliputi agenda tersembunyi ataupun yang telah dibincangkan di dalam forum.

Ada antara ahli telah di 'ban' kerana masih berdegil melakukan promosi walaupun telah diberi amaran atau topik telah dipadam dan mereka sentiasa akan membuka ID yang baru untuk meneruskan promosi.

Kita percaya masih ada ahli yang prihatin untuk membantu moderator-moderator memantau aktiviti ini supaya section ini masih relevan dengan penawaran loan/pinjaman/creditcard tanpa melibatkan mana-mana skim atau MLM.

Kami mengucapkan ribuan terima kasih pada ahli yang prihatin di dalam hal di atas.
sokong2....
Reply With Quote
  #3  
Old 17-05-2008, 12:42 AM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Thanks (Received): 1552
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Ok, sekiranya anda tidak mahu mendedahkan identiti anda sebagai pengadu, anda boleh menekan butang di atas sebelah kanan mana-mana post yang dibuat oleh individu terbabit. Kemudian anda boleh isi form aduan ini yang terus dihantar ke email kami.

Harap maklum.
Reply With Quote
  #4  
Old 17-05-2008, 12:44 AM
tengkubasri tengkubasri is offline
Super Active

tengkubasri's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2008
Location: jobsmalaysia.gov.my
Posts: 9,340
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
Default

ok bosss... arahan diterima
Reply With Quote
  #5  
Old 17-05-2008, 12:50 AM
eboss eboss is offline
CG Hardcore

eboss's Avatar

 
Trader Rating: (23)
Join Date: Nov 2007
Location: FRANCHISE QMATHS ENRICH CENTRE AKAN DIBUKA PM SAYA
Posts: 85,656
Thanks (Received): 1894
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dann View Post
Ok, sekiranya anda tidak mahu mendedahkan identiti anda sebagai pengadu, anda boleh menekan butang di atas sebelah kanan mana-mana post yang dibuat oleh individu terbabit. Kemudian anda boleh isi form aduan ini yang terus dihantar ke email kami.

Harap maklum.
OK BOSS...BANYAK AGEN TEKUN YANG BEGITU TEKUN CARI ORANG YANG TAK TEKUN DALAM BUSINESS KAT SINI...NANTI KAMI SPYKAN



__________________
USAHAWAN WWW.QMATHSMALAYSIA.COM BERMINAT? PM SAYA
Pelaburan LAGI HEBAT dari emas
Reply With Quote
  #6  
Old 17-05-2008, 12:51 AM
zCk zCk is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Lost in translation
Posts: 9,484
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

ok noted......
__________________
[url]www.zckdgreat.com[/url]
Reply With Quote
  #7  
Old 17-05-2008, 12:52 AM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,934
Thanks (Received): 1552
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eboss View Post
OK BOSS...BANYAK AGEN TEKUN YANG BEGITU TEKUN CARI ORANG YANG TAK TEKUN DALAM BUSINESS KAT SINI...NANTI KAMI SPYKAN



Ok, terima kasih. Jangan pergi bukak topik baru banyak-banyak pulak ye . Report sini or thru button je ok dah.
Reply With Quote
  #8  
Old 17-05-2008, 12:55 AM
anoone anoone is offline
Legendary Member

anoone's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Mar 2008
Location: baling ~ yong peng
Posts: 12,410
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

noted bro dann...
__________________
Register Instaforex utk rebet 80% aff QQ dan 86.6% aff DMRA
TEL/WASAP 0199454433 INSTAFOREX SUB IB & MY INSTAFOREX IB SEDANFX TEL:0199112018

MESIN BANNER

Reply With Quote
  #9  
Old 17-05-2008, 12:58 AM
BOCK BOCK is offline
Legendary Member

BOCK's Avatar
 
Trader Rating: (20)
Join Date: Sep 2007
Location: 
Posts: 17,928
Thanks (Received): 59
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

noted ... ...
Reply With Quote
  #10  
Old 18-05-2008, 06:01 PM
elgato49 elgato49 is offline
Regular

elgato49's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 492
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Bole saya tanya kenapa x bole promote loan MLM ni? saya x promote tapi minat nak apply.. nak apply ngan bank mmg x dpt. nak modal untuk buat overdraft supaya dapat settle hutang2 kad kredit dan hutang "ah-ngah"

Terima kasih
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump