Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor > Problematic JV/Partnership

Problematic JV/Partnership All threads originally created under subforum "JV / Partnership / Investor now moving here as problematic or unsuccessful by investors or probably scam.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 01-09-2012, 07:44 AM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 17,082
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kelicap View Post
Salam tt.
Dalam perniagaan tidak perlu ramai sampai LIMA orang.
Lima orang melayu punya ragam, macam 50 orang tau..mcm org tua kita pernah buat kiasan, lebih baik bela lembu sekandang, daripada menjaga/membela anak dara seorang.
Kalau tt ambil pelabur sampai LIMA orang, kompom tt muntah hijau melayan kerenah mereka ni.
Contoh dah ada, belum apa apa dah sibuk nak minta aggrement ngan lawyer, mcm ler nak melabur LAPAN JUTA RINGGIT.

Nampak tak..?? Kat situ kita dah boleh baca perangai orang ni mcm mana..
TT..Nanti kita jumpa ya..kita jadi rakan kongsi..biar kita buat business ni berdua jer..
Berdua lagi senang, kalau saya tipu, tt sekeh kepala saya, kalau tt tipu saya sekeh kepala tt. Mudah jer.
Kalau LIMA orang, payah nak sekeh sampai LIMA kepala..
Nanti saya turun seremban, kita jumpa ya..kita mesyuarat empat mata..
Kalau mesyuarat 20 mata payah..bukan senang nak puaskan hati LIMA orang ni..

Terima kasih.
salam..ttg kerenah org tu mmg ada betulnya. masing2 ambil sikap b'hati2 sbb bab duit ni, anak pun sanggup buang ibu bapa kan. lebih2 lg scammer dah b'maharajalela kat CG ni. lagilah perlu b'hati2. insyaAllah saya nak jalan'n bisnes yg bersih tanpa muslihat.

apepun tawaran tuan boleh dipertimbang'n. kalau tuan nak dtg seremban, roger saya. kita boleh bincang.

Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 01-09-2012, 07:46 AM
arecap arecap is offline
Regular

arecap's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Feb 2008
Posts: 758
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

somban tu kek mano tt? den org somban yo..duk kek bkt chedang,dokek yo dgn s2...
__________________
KITAR SEMULA KOMPUTER ROSAK
UNTUK DAPATKAN TUNAI...


Reply With Quote
  #23  
Old 01-09-2012, 07:50 AM
kelicap kelicap is offline
Active Plus

kelicap's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2011
Posts: 3,562
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cre8tive View Post
salam..ttg kerenah org tu mmg ada betulnya. masing2 ambil sikap b'hati2 sbb bab duit ni, anak pun sanggup buang ibu bapa kan. lebih2 lg scammer dah b'maharajalela kat CG ni. lagilah perlu b'hati2. insyaAllah saya nak jalan'n bisnes yg bersih tanpa muslihat.

apepun tawaran tuan boleh dipertimbang'n. kalau tuan nak dtg seremban, roger saya. kita boleh bincang.

Ok tuan..nanti saya roger.
Hari ni dan esok sibuk dengan anak buah kahwin.
Petang esok tuan free kah?? Dalam kul 5 mcm tu..
Seremban nak jumpa kat mana?
__________________
Nak Order Susu Kambing Qassef ??...call nombor ni..010 2709043..sms/whatsap/telegram...boleh jer..
Laju je saya pergi hantar ke tempat tuan..hehe
Reply With Quote
  #24  
Old 01-09-2012, 07:54 AM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 17,082
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by asraf_00 View Post
salam..bro seremban kat mane? den pun dok somban..kek tmn ampangan je..mgkin leh jmpa nnt
salam..den kek sendayan jo.hahaha org JB ckp nogori plak. saya kawin dgn org rembau. stay kat bndr sri sendayan. ooo..tmn ampangan jer rupenye. penah mkn tauhu bakar say pool x?

kalau nak bukak kat area tmn ampangan tu pun ok gak, bkk sblh restoren nasi ayam kak lina.hehe dkt2 situ crowd ramai, lokasi cantiklah.

apepun rogerlah kite leh jumpa..
Reply With Quote
  #25  
Old 01-09-2012, 07:57 AM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 17,082
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arecap View Post
somban tu kek mano tt? den org somban yo..duk kek bkt chedang,dokek yo dgn s2...
bndr sri sendayan tuan. dokek dah tu.
Reply With Quote
  #26  
Old 01-09-2012, 07:58 AM
arecap arecap is offline
Regular

arecap's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Feb 2008
Posts: 758
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kpg den kek gadong jaya tu yo..same ker rase dgn say pool nyer?
__________________
KITAR SEMULA KOMPUTER ROSAK
UNTUK DAPATKAN TUNAI...


Reply With Quote
  #27  
Old 01-09-2012, 08:00 AM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 17,082
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kelicap View Post
Ok tuan..nanti saya roger.
Hari ni dan esok sibuk dengan anak buah kahwin.
Petang esok tuan free kah?? Dalam kul 5 mcm tu..
Seremban nak jumpa kat mana?
saya baru terima sms tuan. xdpt nak reply, kredit tamat tempoh. esok saya nak pegi open house pastu ada saudara nak dtg rumah sblh mlmnya. mungkin xsempat nak jumpa. kalau weekdays bole x? ataupun hjg mggu dpn?
Reply With Quote
  #28  
Old 01-09-2012, 08:01 AM
juweialhaj juweialhaj is offline
Super Active

juweialhaj's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2011
Posts: 8,521
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cre8tive View Post
sayalah yg hntr canvas pink tuan pd "bunga" tuan kat tesco senawang, betul kan?
Bukan dia kot tuan

Saya kot tu
Reply With Quote
  #29  
Old 01-09-2012, 08:04 AM
juweialhaj juweialhaj is offline
Super Active

juweialhaj's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2011
Posts: 8,521
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 0
Active Level
Default

All the best tt.

Jangan lupa List out dan clearkan risk yg berkmeungkinan dihadapi.

Semoga dipermudahkan urusan.
Reply With Quote
  #30  
Old 01-09-2012, 08:05 AM
cre8tive cre8tive is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 17,082
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 566
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by arecap View Post
kpg den kek gadong jaya tu yo..same ker rase dgn say pool nyer?
rasa xsama..say pool tu saya pegi sekali jer. lebe setahun lalu.hehehe tauhu bakar dia ada silap kat tauhu & kuahnya. saya punya tauhu special punya amik dr JB. tmpt lain so far kat seremban ni xde yg bekal'n tauhu seumpamanya. insyaAllah dari segi rasa & keunikan tu saya boleh lawan say pool.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump