Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 29-08-2012, 12:51 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

dulu kat upm men squash
bola itam konfiden lagi
masuk bola biru terus ke laut ekeke

lama dah xmain
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 29-08-2012, 12:53 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 252,356
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3580
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
dulu kat upm men squash
bola itam konfiden lagi
masuk bola biru terus ke laut ekeke

lama dah xmain
pernah gak main squash
ley tahan gak penat ny
__________________
Reply With Quote
  #13  
Old 30-08-2012, 09:55 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
dulu kat upm men squash
bola itam konfiden lagi
masuk bola biru terus ke laut ekeke

lama dah xmain
Sama gak ngan aku try sekali main pkl asyik x kena je!
Reply With Quote
  #14  
Old 30-08-2012, 10:51 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 252,356
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3580
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kufat View Post
Sama gak ngan aku try sekali main pkl asyik x kena je!
skali main mmg kena lauk la kalo lawan ngan yg pandai skt
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 30-08-2012, 10:52 AM
azrulazman azrulazman is offline
CG Top Poster Club

azrulazman's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Feb 2010
Location: puncak gunung kinabalu
Posts: 30,316
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 39
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tt. jom men squash
__________________
siggy utk disewa
siggy utk disewa
azrulazman.com
Reply With Quote
  #16  
Old 01-10-2012, 09:07 AM
Akhtar Akhtar is offline
Active Member

Akhtar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,745
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Sape area putrajaya bleh nak join den main squash.. seminggu sekali je.. kalo ada minggu ni nanti aku post.
Reply With Quote
  #17  
Old 01-10-2012, 11:13 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 252,356
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3580
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Akhtar View Post
Sape area putrajaya bleh nak join den main squash.. seminggu sekali je.. kalo ada minggu ni nanti aku post.
bro besa main kt area mana
presint brp
__________________
Reply With Quote
  #18  
Old 01-10-2012, 12:42 PM
skYnEt-gEnIUs skYnEt-gEnIUs is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (32)
Join Date: Aug 2010
Location: aBcdEfgH!jkLmNOpQr$tUvWxyZ 123456789101001000
Posts: 23,972
Thanks (Received): 501
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

squash pakai bola ape eeek...?
kat area umah aku ni,ada dinding konkrit sepanjang hampir 800meter dan tinggi 20kaki kot,actually tu dinding diorg tutup dan tambak tanah..
mcm sesuai lak gune dinding tu buat squash suke2,heheee..
__________________
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER][CENTER][B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrchid"]ladyelena_11[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][URL="http://goo.gl/HbZZQ"][COLOR="Purple"]Servis Pemasangan Paip Meter SYABAS[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE="3"][COLOR="Red"][B]stop ganggu suami org,insaf2 la buat perangai jijik tu,hodoh wajah sehodoh keji hati kau wahai sihodoh[/B][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
Reply With Quote
  #19  
Old 01-10-2012, 01:24 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,698
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 88
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skYnEt-gEnIUs View Post
squash pakai bola ape eeek...?
kat area umah aku ni,ada dinding konkrit sepanjang hampir 800meter dan tinggi 20kaki kot,actually tu dinding diorg tutup dan tambak tanah..
mcm sesuai lak gune dinding tu buat squash suke2,heheee..
senang je kos pun murah
aku mula2 beginner beli raket kat tesco rm 25, beli bola biru rm 8.. bola biru utk beginner dia bounce lebih sikit.. tapi klau malas nak kutip sbb bounce bnyk sgt pakai bola itam..

aku dulu main sebulan je bole turun dekat 20kg.. skrg tak main dah haha
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
  #20  
Old 02-07-2015, 12:24 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 252,356
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3580
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default


Quote:
NICOL TERUS UNGGUL SEBAGAI PEMAIN NO 1 DUNIA

Ratu squasy Malaysia Datuk Nicol David mengekalkan kedudukannya sebagai pemain wanita nombor satu dunia untuk tempoh mengagumkan selama 108 bulan berdasarkan ranking terbaru Women's International Squasy Player Association (WISPA) bagi Julai, yang dikeluarkan hari ini

Pencapaian itu menyaksikan pemain berusia 31 tahun dari Pulau Pinang itu menyambut penguasaan berterusannya sebagai pemain nombor satu sejak Januari 2006, dengan aneka gelaran berprofil tinggi termasuk lapan Kejohanan Dunia

Beliau berada di kedudukan teratas dari Januari hingga Mac 2006 sebelum Vanessa Atkinson dari Netherlands mengambil alih tempat selama empat bulan hingga Julai, sebelum Nicol merampas kembali mahkota dari Ogos 2006 hingga sekarang

Nicol, yang mengumpul sejumlah 3,241 mata berdasarkan ranking terbaru, berkata beliau merasa begitu disanjung berada di kemuncak selama sembilan tahun berturut-turut

Di laman web squasy, www.squasyinfo.com. Nicol menarik perhatian bahawa tahun ini merupakan tahun menyeronokkan dengan setiap pemain berusaha keras dalam pertandingan, tetapi katanya, beliau sedang menunggu-nunggu cabaran itu

Pesaingnya, pemain Mesir Raneem El Weleily telah merapatkan jurang hanya 43 mata, dengan mengumpul 3,198 mata, berikutan kejayaannya merangkul kejuaraan Antarabangsa Alexandria di tempatnya sendiri pada Jun

Johan Terbuka British 2015 Camille Serme dari Perancis juga mengekalkan kedudukannya di tempat ketiga dengan 1,668 mata
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump