Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Blogger

Blogger A place for bloggers to discuss everything about BLOG. DO NOT PROMOTE BLOG HERE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #851  
Old 05-02-2018, 04:47 PM
cbzurm10 cbzurm10 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 512
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by graphicriver View Post
aku ada beli software tu dulu menyacak rank alexa web aku hahaa, komputer berapa hari tak off nak tarik trafik punya pasal
refererx..harga kaw kaw mahal..tapi dah close..x sampai 6 bulan pakai..bukan fake traffic tapi real human traffic..mende tu post link ikut setting yg diset pastu dia post kat widget cam cbox..dah x leh pakai owner refererx ntah p mna dah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #852  
Old 05-02-2018, 04:53 PM
cbzurm10 cbzurm10 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2014
Posts: 512
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

hitleap ni cm traffic exchange..klu untuk jual produk dan cari buyer atau downline..x berbaloi..sebab visitor human less than 5 sec...xdpt page rank
Reply With Quote
  #853  
Old 02-10-2018, 11:25 AM
Syedz Syedz is offline
CG Top Poster Club

Syedz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2008
Location: Shah Alam, Selangor
Posts: 21,813
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 51
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

dulu saya pakai hitleap..
skarang saya pakai 10khits..

konsep dia sama cam hitleap, traffic exchange..



atas ni screenshot pageview setiap hari..
kelebihan 10khits ni daripada hitleap adalah dia boleh bukak kat firefox,
kalau hitleap kena download dia punya software..
susah sikit la kalau nak bukak kat pc ofis sebab kita xda password admin..
so 10khits is better..

PERHATIAN : Benda ni TAK SESUAI untuk laman web/blog yang ada GOOGLE ADSENSE ye, takut kena ban sebab invalid traffic..saya dah kena ban T.T

meh join under saya >>>> KLIK SINI

Last edited by Syedz; 02-10-2018 at 11:34 AM..
Reply With Quote
  #854  
Old 07-10-2018, 06:02 PM
skiperz skiperz is offline
Active Member

skiperz's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,797
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Syedz View Post
dulu saya pakai hitleap..
skarang saya pakai 10khits..

konsep dia sama cam hitleap, traffic exchange..



atas ni screenshot pageview setiap hari..
kelebihan 10khits ni daripada hitleap adalah dia boleh bukak kat firefox,
kalau hitleap kena download dia punya software..
susah sikit la kalau nak bukak kat pc ofis sebab kita xda password admin..
so 10khits is better..

PERHATIAN : Benda ni TAK SESUAI untuk laman web/blog yang ada GOOGLE ADSENSE ye, takut kena ban sebab invalid traffic..saya dah kena ban T.T

meh join under saya >>>> KLIK SINI
tq tgh mencuba
__________________
[/URL] DAN Jika anda ada rumah dendak dijual atau ingin membeli rumah? K-SEAL Perkhidmatan perunding Hartanah BerdaftarPerkhidmatan Blog Perniagaan Harusada.blogspot
Reply With Quote
  #855  
Old 20-10-2018, 09:31 AM
Syedz Syedz is offline
CG Top Poster Club

Syedz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2008
Location: Shah Alam, Selangor
Posts: 21,813
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 51
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skiperz View Post
tq tgh mencuba
selamat mencuba tuan
Reply With Quote
  #856  
Old 20-10-2018, 04:58 PM
skiperz skiperz is offline
Active Member

skiperz's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2013
Posts: 1,797
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Syedz View Post
selamat mencuba tuan
Dah cuba..tp mcm effect tu long term jgk ek
Reply With Quote
  #857  
Old 29-10-2018, 12:42 AM
Syedz Syedz is offline
CG Top Poster Club

Syedz's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2008
Location: Shah Alam, Selangor
Posts: 21,813
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 51
Blog Entries: 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by skiperz View Post
Dah cuba..tp mcm effect tu long term jgk ek
aah..
basic member mungkin dia lambat bagi pageview kat kita..
saya pun basic dpt dalam 500 je pageview utk 3 website sehari..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
meningkatkan traffic

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump