Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > International MLM companies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-12-2007, 10:13 PM
andytidus2008 andytidus2008 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Herbalife - herbalife.com (DSA United States Member)

Code:
Herbalife a member of DSA United States - Refer here for company membership
Herbalife is a premier nutrition and weight-management company.
We offer life-changing products and an unparalleled business
opportunity. What started with founder Mark Hughes' dream over
27 years ago has become a world-class company with over 1.7
million Distributors.

The products was awarded nobel prizes and david beckham has advertised for the company.

It definitely has a great potential to earn if you start business with me early~~ Don't hesistate..

Email me @ [email protected] so i can invite you to our weekly online presentation

Alternatively you can visit my site and just fill in the forms so i can contact you and invite you to our presentations. www.iloseweight.googlepages.com/andy

you have nothing to lose!! Email to enquire!!!!!!!!

Last edited by VAMP; 15-09-2015 at 04:20 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 26-01-2008, 01:54 AM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah ade orang rupenye ynag bukak thread ni...aku nak cerite pengalaman aku skit...

aku dah makan produk herbalife selama sebulan setengah untuk naikkan berat badan aku..alhamdulillah, dari 56kg, aku naik 4kg kepade 60kg...badan jadi bertenage dan cergas.

budak umah aku pun dah makan atas nasihat aku untuk turunkan berat badan dan dah turun 1.7kg in a week...

bile dah nampak perubahan aku pun dengan pantas register jadi distributor dan cube2 lah jual sikit2 start dari 2 minggu lepas...dalam seminggu aku boleh dapat RM250 untung...bile dah nampak produk ni boleh jalan, aku buat loan ngan abah aku RM4000, hari Isnin baru ni ( 21 jan 2008 ) aku laburkan semua RM4000 tuh beli stok, herbalife antar stok sampai umah pade hari rabu dan aku start jual pade hari khamis, kirenye kelmarin laa...aku buat sale nih ngan awek aku dan member group, dari kul 10 sampai kul 2ptg aku dah dapat balik duit modal RM1000, pastu aku order lagi stok dan terus pegi amik sendiri brg kat herbalife ofis jalan raja chulan...aku sampai semule kat tempat kitorang buat sale, alhamdulillah, lagi RM1000 duit modal dapat balik...semalam adalah hari yang sangat menggembirekan buat aku sebab aku tak sangke simple sangat buat mende nih...kerja dari 10 pg sampai 6 ptg, aku balik dengan keuntungan bersih RM850 (tak campur duit modal )... hari yang betul2 menggembirekan...

harini plak, start kul 9 pg, kul 11.30 chow pergi herbalife ofis amik stok lagi RM1000, sampai ke petang, hari nih aku berjaye bawak balik untung bersih RM500++...kirenye untuk dua hari nih, untung bersih ialah RM1300++....

ok, tu je aku nak cite, esok kitorang ade spektakular kat renaissance hotel...ta sabar nak kumpul ramai2 n share cerite...

kepade sesape yang nak makan untuk sihat dan kurangkan berat badan atau tambah berat badan, aku memang sangat2 syorkan produk ni, lepas makan dan dapat result yang baik...kite same2 buat duit ngan bisnes nih...

kalau ade pape nak tanye dan share, kontek aku k...

phone : 013-2158802 ( korang jangan jual no aku kat waterdrops plak )
email : [email protected]

pade sape2 yang dah makan dan buat bisnes nih, jom lah same2 share cerite kat sini...aku baru je buat dan banyak lagi yang kene belajar...
Reply With Quote
  #3  
Old 28-01-2008, 01:44 PM
hugeprofits hugeprofits is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 106
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akmalnizam View Post
dah ade orang rupenye ynag bukak thread ni...aku nak cerite pengalaman aku skit...

aku dah makan produk herbalife selama sebulan setengah untuk naikkan berat badan aku..alhamdulillah, dari 56kg, aku naik 4kg kepade 60kg...badan jadi bertenage dan cergas.

budak umah aku pun dah makan atas nasihat aku untuk turunkan berat badan dan dah turun 1.7kg in a week...

bile dah nampak perubahan aku pun dengan pantas register jadi distributor dan cube2 lah jual sikit2 start dari 2 minggu lepas...dalam seminggu aku boleh dapat RM250 untung...bile dah nampak produk ni boleh jalan, aku buat loan ngan abah aku RM4000, hari Isnin baru ni ( 21 jan 2008 ) aku laburkan semua RM4000 tuh beli stok, herbalife antar stok sampai umah pade hari rabu dan aku start jual pade hari khamis, kirenye kelmarin laa...aku buat sale nih ngan awek aku dan member group, dari kul 10 sampai kul 2ptg aku dah dapat balik duit modal RM1000, pastu aku order lagi stok dan terus pegi amik sendiri brg kat herbalife ofis jalan raja chulan...aku sampai semule kat tempat kitorang buat sale, alhamdulillah, lagi RM1000 duit modal dapat balik...semalam adalah hari yang sangat menggembirekan buat aku sebab aku tak sangke simple sangat buat mende nih...kerja dari 10 pg sampai 6 ptg, aku balik dengan keuntungan bersih RM850 (tak campur duit modal )... hari yang betul2 menggembirekan...

harini plak, start kul 9 pg, kul 11.30 chow pergi herbalife ofis amik stok lagi RM1000, sampai ke petang, hari nih aku berjaye bawak balik untung bersih RM500++...kirenye untuk dua hari nih, untung bersih ialah RM1300++....

ok, tu je aku nak cite, esok kitorang ade spektakular kat renaissance hotel...ta sabar nak kumpul ramai2 n share cerite...

kepade sesape yang nak makan untuk sihat dan kurangkan berat badan atau tambah berat badan, aku memang sangat2 syorkan produk ni, lepas makan dan dapat result yang baik...kite same2 buat duit ngan bisnes nih...

kalau ade pape nak tanye dan share, kontek aku k...

phone : 013-2158802 ( korang jangan jual no aku kat waterdrops plak )
email : [email protected]

pade sape2 yang dah makan dan buat bisnes nih, jom lah same2 share cerite kat sini...aku baru je buat dan banyak lagi yang kene belajar...

4 jam sahaja dah dapat balik duit modal RM1,000?? Wah hebat tu.


.
Reply With Quote
  #4  
Old 30-01-2008, 08:53 PM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hugeprofits View Post
4 jam sahaja dah dapat balik duit modal RM1,000?? Wah hebat tu.


.
tu rezeki pade hari tu...alhamdulillah...

tapi cerite aku tu bukan nak tunjukkan bahawa bisnes nih senang buat duit...just pengalaman aku sahaje...

nak dengar lagi satu cite best...aku tulis pengalaman aku tuh ari jumaat lepas, ari semalam ade seorang kakak telefon dan tanye pasal herbalife. bile aku tanye camne bleh dapat no aku, die kate die jumpe no. aku nih dalam CG, kirenye selepas 3 hari aku post pengalaman aku kat sini...petang tadi pergi jumpe die kat tesco puchong, terangkan serba sedikit, aku dapat untung bersih lebih kurang RM100 untuk urusniage tuh...tak sie2 aku berhujan pergi jumpe akak tu... alhamdulillah...

kat CG nih takde yang dah buat herbalife ke?

kongsilah pengalaman kat sini...
Reply With Quote
  #5  
Old 09-02-2008, 11:55 PM
ronnishi4369 ronnishi4369 is offline
Regular

ronnishi4369's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 266
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kawan aku ade buat...dia dah mkn ubat ni dah dah lose 4kg..
dan dia dah jd distributor..sebulan untung 4k..hebat..
ni yg teruja nak join...tp x pandai la nak cr prospek..camne ko cr prospek ek?kite ni kan laki..biasa nak turunkan badan ni pempuan..
aku lemah skit ngan pempuan da...
Reply With Quote
  #6  
Old 10-02-2008, 12:10 AM
emasmoden emasmoden is offline
Super Active

emasmoden's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Aug 2007
Posts: 7,373
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 1
Active Level
Default

ermm aku pun nak mencelah jugalah ek.
aku dah makan product ni 3 minggu, berat aku dah turun 3.5kg. yang bagusnye product ni ialah dia seimbangkan semula system badan. sebab tu yg gemuk boleh jadi kurus, yang kurus blh jadi berisi. Dan tak perlu excersie pe pe pun.
Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
Kalau ada sesapa yg nak cuba blh lah pm aku ek. Nak tinggalkan contact no....tuan tanah marah lak.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-02-2008, 08:30 PM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ronnishi4369 View Post
kawan aku ade buat...dia dah mkn ubat ni dah dah lose 4kg..
dan dia dah jd distributor..sebulan untung 4k..hebat..
ni yg teruja nak join...tp x pandai la nak cr prospek..camne ko cr prospek ek?kite ni kan laki..biasa nak turunkan badan ni pempuan..
aku lemah skit ngan pempuan da...
aku start dengan bukak kaunter...pastu cite kat kawan kawan...sebenarnye ramai lelaki yang nak turunkan berat badan, cume ko je yang belum jumpe lagi...arini aku untung dalam RM400 ...ko ade masalah berat badan tak? dah makan ke belum? makan dulu, bile ko rase perubahan tu, dengan sendirinye ko akan tahu ape yang nak cerite...ceritekan ape yang ko rase, mesti jujur dan ikhlas, kalo turun 1kg sebulan, cite je turun 1kg, jangan cite lebih dari tu...pastu bile ade yang beli, berikan service yang baik, rajin2kan telefon tanye khabar dan pastikan die makan seperti yang sepatutnye, kalo die ade masalah cepat2 bantu. pelanggan nih bile kite berikan service yang baik die akan terus membeli melalui kite dan akan cite plak kat orang lain...kite gak yang untung...

kawan ko tu dah berjaye buat income, belajar la dengan die...gud luck..
Reply With Quote
  #8  
Old 11-02-2008, 08:37 PM
akmalnizam akmalnizam is offline
Regular

akmalnizam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2007
Location: Bandar Baru Bangi+Kuantan+Muar
Posts: 591
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by emasmoden View Post
ermm aku pun nak mencelah jugalah ek.
aku dah makan product ni 3 minggu, berat aku dah turun 3.5kg. yang bagusnye product ni ialah dia seimbangkan semula system badan. sebab tu yg gemuk boleh jadi kurus, yang kurus blh jadi berisi. Dan tak perlu excersie pe pe pun.
Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan perempuan.
Kalau ada sesapa yg nak cuba blh lah pm aku ek. Nak tinggalkan contact no....tuan tanah marah lak.
tahniah sebab dah bermula, konsistenkan makan dan capai berat ideal...rasenye tak salah kalo tinggalkan no contact kot...tuan tanah mane ade datang dah...lepas post terus hilang...camnilah letakkan no contact dan location, so bile ade yang dekat ngan ko bleh kontek ko, kalu dekat ngan aku bleh kontek aku...

mari kite same2 rancakkan thread nih...sape2 lagi yang dah jadi distributor herbalife atau yang dah makan, jom join kat sini...
Reply With Quote
  #9  
Old 11-02-2008, 11:10 PM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

hehe akmal, nurul pun join gak 2nd anniversary HERBALIFE kat renaissance hotel tu.. x nampak pun awakk... hehehe

anyway nurul pun salah sorang yg dah try sendiri ngan product herbalife dan juga skarang distributor.

nurul turun average 1kg per week, sangat happy!!
so far dah try dalam 2 bulan..

insyallah dalam masa 2 bulan lagi dah dpt ideal weight.. yess!!

bukan kena control makan ke ape, tapi by just follow healthy diet.

so far business dgn herbalife ni pun sangat puas hati..

bukan sebab untung, tapi sebab kite tolong buat org lain pun jadi happy. of course bila dpt berat badan yg kite idam2kan kite mestilah happy giler betul tak?? hehe

so kalau sesapa nak diet secara sihat, and dptkan berat ideal yg diidam2kan jgn la malu atau segan bertanya dgn nurul...

Lost Weight Now, Ask Me How!

Herbalife Independent Distributor
Nurul @ 013 340 6467
Lokasi : KL/Selangor
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
  #10  
Old 11-02-2008, 11:16 PM
alphan alphan is offline
Junior

alphan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2008
Posts: 68
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Berapa harga produk tu aku nak kurus juga....
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump