Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > International MLM companies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 30-01-2007, 02:34 AM
z1njetsu z1njetsu is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default USANA Health Sciences - Usana.com (DSA United States Member)

Code:
USANA Health Sciences a member of DSA United States - Refer here for company membership
Hey all,

Firstly, I'd like to apologise and recognise that this is my first post in these forums This is mainly because I never knew that my Business Ventures would take me to such a place, and, as a result, I've had to sign up here for the first time It seems like there's a lot of interesting stuff happening around here though, so I'll definitely be posting around/more often

Anyway, down to business: There's a really great opportunity for anyone who is interested in MLM and the like.

Basically, USANA, a health and wellness company, has expanded into Malaysia. They only entered the Malay market about 3 weeks ago. This means that the industry is totally open and there is a LOT of potential customers and associates. I have been in this industry for a while, and this is most definitely an awesome opportunity for those looking to make good money in MLM. I wish I was in Malaysia! Unfortunately I canít be, but we are looking for some smart associates in the region.

All the USANA products are Halal certified and thus have great potential. Malaysia has been labeled a top 15 direct selling location. Already there are a few Silver Directors (earning great money already!). Because itís so new, and the market is so open, itís vital to secure the top spot Ė Itís all about timing.

Anyway, if youíre interested in becoming one of the first Associates in Malaysia, with a massive market to work with, then contact me. We'll be supporting and working closely with anyone who ventures on this business endeavour - providing them with the tools, hints and tips to really make their business fly.

Visit for more information as well.

Seriously guys, this is all about timing. Imagine, itís just opened up in Malaysia, so thereís MILLIONS of potential customers and associates!

This is not an advertisement; itís an opportunity for those people who are interested in making money smartly. I wish I was in Malaysia to build my own network of people, but it's simply impossible.

Anyway, just go to the above website and clickkity ĎContact Meí if you have any more questions. Good luck!

Regards,
Z1njetsu

CLICK USANA

Last edited by VAMP; 17-09-2015 at 04:17 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 30-01-2007, 03:44 AM
emas4u emas4u is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Location: Forex mean redundant historical
Posts: 712
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

huhuh, mlm...
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2007, 12:11 PM
z1njetsu z1njetsu is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Posts: 4
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

indeed.

won't last long
Reply With Quote
  #4  
Old 01-02-2007, 12:17 PM
sarjana sarjana is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,055
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

could you tell us what is the exact program name and what is the url of the mlm program? is that usana.com? and you get 1 free subdomain by joining their affiliate program?
__________________
[CENTER]
[URL="https://www.forexinvestorclub.com/?ref=3566592"][B][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]>> Forex Investor Club << :)paid [/FONT][/COLOR][/B][/URL]
[/CENTER]
Reply With Quote
  #5  
Old 24-02-2007, 01:46 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,690
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default Usana.com

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Semalam saya mendapat panggilan istimewa dari seorang sahabat yang memang otai dalam MLM, yang mana beliau sekarang mampu memilik mercedes S320 berharga lebih dari RM800,000. Beliau berkongsi maklumat tentang USANA, dan setelah saya teliti marketing plan USANA saya dapati ianya memang menarik dan saya pun dalam proses mendapingi USANA ni tak lama lagi. Baru je transfer RM2450 untuk menjadi seorang player dalam USANA ni. Sesiapa yang nak dapat backup power serta replika site usana4all.com boleh PM atau SMS saya di 013-9844827.

Di sini saya lampirkan juga salinan AJL USANA & SIJIL HALAL produk2 USANA.

Name:  399983862_ba2328601c_o.gif
Views: 1459
Size:  32.7 KB
Name:  399983859_9ce6fff557_o.gif
Views: 1476
Size:  83.5 KB

USANA adalah sebuah syarikat gergasi MLM dari luar negara yang telah mendapat pelbagai anugerah seperti berikut:

** USANA dipilih sebagai "The #1 Distributor's Choice - 8 tahun berturut-turut oleh majalah " Network Marketing Today: The MLM Insider Magazine " - USA

** BusinessWeek menyenaraikan USANA No.3 dikalangan "100 Hot Growth Companies" of 2005. Yang menjadi LUARBIASA ialah, tiada satupun syarikat direct selling lain yang disenaraikan lebih tinggi dari ini.

** Forbes menyenaraikan USANA No.5 dikalangan "200 Best Small Companies of 2005 " in America. Sekali lagi, tiada satupun syarikat direct selling lain yang disenaraikan lebih tinggi dari ini.

** Nutritional Supplements - Comparative Guide menyenaraikan produk USANA No.1 dikalangan "perbandingan terhadap 500 produk Nitrition yang lain di USA dan Canada"

- A Compendium of over 500 products available in the United State & Canada.
Over 500 nutritional products are compare to an independent nutritional benchmark, developed from the individual recomendations of seven recognized scientific authorities.

- for those interested in optimizing their health by selecting only the best,
this guide is a must..!!


Website rasmi USANA adalah USANA Health Sciences (Perhatian: Setiap kali kita melawati website utama USANA, IP address akan dikesan dan PLAN PEMASARAN yang berkaitan dengan negara di mana IP kita berada akan dipaparkan).

Untuk maklumat serba sedikit tentang USANA di Malaysia ni boleh ke:

Admin website usana4all.com adalah upline saya, dan saya adalah salah seorang dari 4 barisan depan dalam group dia.

So, sesisapa yang ada maklumat dan telah join USANA harap dapat berkongsi maklumat. Terima kasih.

Jom join!

Last edited by desire; 26-03-2007 at 06:37 PM..
Reply With Quote
  #6  
Old 23-03-2007, 08:50 PM
bangchik bangchik is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 152
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Baru join usana ni.Ada sesiapa yg ada tips utk jayakan bizz ni??
Reply With Quote
  #7  
Old 23-03-2007, 08:54 PM
bangchik bangchik is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 152
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Sesiapa yg tinggal area Rawang up to Kuala Kubu Bharu yg interested nak tahu details ttg usaha boleh YM saya kt nasirsnaco.Atau sms 0133703565.Kita jumpa dan strategies mcmmana nak team up dan buat bizz ni sama2 dgn bantuan upline2 saya.
Reply With Quote
  #8  
Old 23-03-2007, 09:10 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,690
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bangchik View Post
Sesiapa yg tinggal area Rawang up to Kuala Kubu Bharu yg interested nak tahu details ttg usaha boleh YM saya kt nasirsnaco.Atau sms 0133703565.Kita jumpa dan strategies mcmmana nak team up dan buat bizz ni sama2 dgn bantuan upline2 saya.
bangcik,

Kalau ada masa pi la meeting kat branch USANA di PJ. Tak silap saya setiap Khamis malam.
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
  #9  
Old 23-03-2007, 09:20 PM
metaaura metaaura is offline
Super Active

metaaura's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Location: !!~~ Cheer Ask ~~!!
Posts: 6,738
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

btol sapa dekat area cheras boleh jumpa sy ekeke usana number 1 rank world la.. ekeke
Reply With Quote
  #10  
Old 23-03-2007, 09:35 PM
desire desire is offline
Super Active

desire's Avatar

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Nov 2006
Location: At the top...
Posts: 9,690
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by metaaura View Post
btol sapa dekat area cheras boleh jumpa sy ekeke usana number 1 rank world la.. ekeke
Tak dapat dinafikan, 7 tahun berturut2 kalau tak silap saya. Sila ke main website USANA di http://wwww.usana.com
__________________
Instaforex Supporter [Since July 2008]
"Wahai Tuhanku, demi nikmat-nikmat yang Engkau kurniakan kepadaku, (peliharalah daku) supaya aku tidak akan menjadi penyokong kepada golongan yang bersalah".
~(Al-Qasas 28:17)~

YM ID: ezuan_instaforex
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump