Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #221  
Old 26-05-2019, 07:36 AM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 30,040
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1083
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

tengok video sebelum perempuan tu sembur baygon memang nampak dia nak lari.
eloklah kereta kena tarik.

ada lelaki pun kaki mencarut.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #222  
Old 27-05-2019, 09:31 AM
Fabs Gunns Fabs Gunns is offline
Super Active

Fabs Gunns's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2011
Posts: 6,311
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 52
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by siamanggagapp View Post
Hg ni ada masalah mental kot. Statement hg tu tkda org waras yg akan sokong.

dia sanggup membunuh tu
perangai mcm tahi dadah
Reply With Quote
  #223  
Old 27-05-2019, 09:38 AM
extremeagro extremeagro is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,301
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 34
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by guise View Post
Nak buat camana, kita tengah susah ape pun kita akan buat....
org tgh susah bunuh org pun sanggup....
tapi alhamdulillah aku berjaya harungi...
den doakan bro bukak bank nnt. ramai yg akan buat loan dgn bank bro nnt. sbb kalau tak byr blh bagi alasan tgh susah. harap bro tak plak upah org utk pegi tarik keta org tgh yg tgh susah.
Reply With Quote
  #224  
Old 27-05-2019, 09:46 AM
faeyzul faeyzul is offline
Active Member

faeyzul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

ape cite keta dia ni, selamat ke da kena tarik
Reply With Quote
  #225  
Old 27-05-2019, 09:48 AM
ikhmal_ok ikhmal_ok is offline
Super Active

ikhmal_ok's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Aug 2009
Posts: 8,885
Thanks (Received): 93
Likes (Received): 86
Active Level
Default

Aku tengok video tu kesian pakcik tu, pompuan tu aku tak kesian pun. Akhlak takda
__________________
ISLAM itu "Advanced"
"I Shoot Arrows"
Berminat dengan aktiviti sukan memanah, ingin membeli panah moden ? sila lihat koleksi panah yang saya jual: http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=314535
Reply With Quote
  #226  
Old 27-05-2019, 09:50 AM
botet017 botet017 is offline
Regular

botet017's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Posts: 697
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 7
Active Level
Default

nmpk sngt akal pendek minah tu...........

si tukang tarik tu bg aku dah elok berlembut bg explanation......x wat care samseng......ingatkan minah tu faham la.......aku rase nk mntk tolong hantar rumah pon bleh lg........

tp nk jgk lari........siap sembur baygon.......siap menjerit/melolong....sian pakcik pkai kopiah tu.........

cube kalo tukang tarik tu gangster btul ?????????

Last edited by botet017; 27-05-2019 at 09:52 AM..
Reply With Quote
  #227  
Old 27-05-2019, 09:57 AM
BenVentures BenVentures is offline
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,712
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 537
Active Level
Default

She sprayed baygon with her baby inside the car, then she closed the door. Good job
Reply With Quote
  #228  
Old 27-05-2019, 09:58 AM
faeyzul faeyzul is offline
Active Member

faeyzul's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,392
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 66
Active Level
My Mood:
Default

agaknya sbb dia tkg penarik keta tu lemah lembut sopan santun je nk tarik keta, tu dia berani wt cmtu. tu pn kira lame la dia lari smpi 5-6 bln x byr, slalu kalo x byr 3bln da smpi da penarik keta.
Reply With Quote
  #229  
Old 27-05-2019, 10:14 AM
alpine_star alpine_star is offline
Legendary Member

alpine_star's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Oct 2010
Posts: 13,859
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 107
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopininja View Post
ape punya statement la

klu susah sanggup bekerja keras dan sanggup buat ape saja xpe

ni sanggup pakai kete tapi xnak bayor
maksudnyer, mencuri pn sanggup tu klo dh ssh?..ke aku slh phm?..
__________________
Reply With Quote
  #230  
Old 27-05-2019, 11:10 AM
sapit87 sapit87 is offline
Super Active

sapit87's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 7,064
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 84
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by guise View Post
maafkan aku sebab letak kepentingan aku dulu dan letak undang2 no 10 dlm list urgency aku...
tu maknanye ko akan menyusahkan keje org lain..jenis diri sendiri je senang org lain susah xpe..bende leh ikut law tp nak langar jgk pastu meroyan play victims...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump