Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #341  
Old 21-05-2019, 03:42 AM
lau_kau lau_kau is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 6,534
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 129
Active Level
My Mood:
Default

Aduhai br hbs lyn ending betoi2 kecewa....Jon snow pun muka kecewa jgk aku tngk hahaha
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #342  
Old 21-05-2019, 05:09 AM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 41,789
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5038
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

lahai gitu ke endingnya, mcm mengecewakan juga, ekspress je. sebenarnya boleh dikembangkan lagi tu
Reply With Quote
  #343  
Old 21-05-2019, 08:14 AM
izaf505 izaf505 is offline
Active Member

izaf505's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2011
Location: Ipoh & Bertam Pulau Pinang
Posts: 1,807
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 27
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Kecewa ending die gtu ja...ada kesinambungn cite psl pengembaraan Arya ke.. Blh pnjgkn lg cite
Reply With Quote
  #344  
Old 21-05-2019, 12:01 PM
WnB WnB is offline
Super Active

 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2007
Posts: 8,075
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 21
Active Level
Default

azor ahai ni siapa pula? haha.. tak dpt tangkap lagi character ni..
Reply With Quote
  #345  
Old 21-05-2019, 12:04 PM
TengkuHaadi TengkuHaadi is offline
Active Plus

TengkuHaadi's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2008
Posts: 4,222
Thanks (Received): 276
Likes (Received): 144
Active Level
Default

Nampaknya pengembaraan Arya Stark bukan ke East Essos tapi ke West of Westeros Uncharted Map.

__________________
Quote:
“Do not believe in something simply because you have heard it, Nima. Like this cup you are full of OPINIONS and SPECULATIONS. To see the light of wisdom, you must first, empty your cup.” - Our mind is contaminated with falsehoods and mistaken views. No new knowledge and wisdom will go in if we do not remove these wrong views and thoughts.
Reply With Quote
  #346  
Old 21-05-2019, 09:45 PM
Max Brown Max Brown is offline
Newbie

Max Brown's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2013
Posts: 28
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Great final
Reply With Quote
  #347  
Old 27-05-2019, 01:02 PM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,919
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TengkuHaadi View Post
Baru je download episode Ending tapi belum tengok lagi. So, dah reveal ke belum sapekah Azor Ahai yang diramal oleh Red Priestess (walaupun dia percaya Stannis Baratheon adalah Azor Ahai, tapi ramalan meleset)...jelmaan semula putera penyelamat Lagenda Asshai? Jon Snow? Bran Stark? Arya Stark? Arya Stark dah beberapa kali tegaskan "I'm not a lady!"
rasa nak menyumpah pun ada tengok episod last ni

adoi...

apakebenda la..

aku baru nak excited lepas jon tikam dany

last2 gitu je

ingatkan drogon ikut command dia lepas tu

bran jadi king?? wadepak

jon punya title targaryen tu dah boleh buang laut
Reply With Quote
  #348  
Old 27-05-2019, 02:11 PM
malrockstar malrockstar is offline
Super Active

malrockstar's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2011
Location: Klang
Posts: 8,405
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 22
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by psx_dream87 View Post
rasa nak menyumpah pun ada tengok episod last ni

adoi...

apakebenda la..

aku baru nak excited lepas jon tikam dany

last2 gitu je

ingatkan drogon ikut command dia lepas tu

bran jadi king?? wadepak

jon punya title targaryen tu dah boleh buang laut
Sabar bro..ramai yang stress tengok ending dia.

sib baik la drogon tu tak sembur api kat jon.

klau tak mesti fan2 GoT lagi stress..
__________________
YA ALLAH, MUDAHKANLAH URUSAN KU, MURAHKANLAH REZEKI KU. AMIN.
AUTOCAD FREELANCE
Iv Mist - Penawar Resdung DLL

Reply With Quote
  #349  
Old 27-05-2019, 02:16 PM
asx23 asx23 is offline
Active Plus

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 4,068
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 431
Active Level
Default

akan ada prequel.. stay tuned.
Reply With Quote
  #350  
Old 27-05-2019, 03:50 PM
psx_dream87 psx_dream87 is offline
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,919
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by malrockstar View Post
Sabar bro..ramai yang stress tengok ending dia.

sib baik la drogon tu tak sembur api kat jon.

klau tak mesti fan2 GoT lagi stress..
aku yakin dia x sembur sebab drogon tu tau dia sape

macam xd makna follow dia punya series last2 tu ending dia

tyrion beria cakap jon la layak jadi king la apa la..last2 petik bran
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump