Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-04-2019, 01:10 AM
harisrazi89 harisrazi89 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Investor for Used/New Auto Parts Business.

Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 20-04-2019, 02:01 AM
harisrazi89 harisrazi89 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Oh ye, pulangan tu adalah apa yg kami offer, jika rasa berminat dan ingin membuat cadangan lain yang bertepatan pun boleh.

Asalkan semua pihak bersetuju. Supaya business ini boleh berpanjangan.

Wassalam...
Reply With Quote
  #3  
Old 20-04-2019, 02:42 PM
Yuha Yuha is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 202
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.


Newbie datang lagi.
99.99% peluang pelaburan yang ditawarkan oleh newbie GAGAL.
Harap maklum.
Reply With Quote
Likes harisrazi89, ujikaji1 liked this post
  #4  
Old 20-04-2019, 03:28 PM
harisrazi89 harisrazi89 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ye saye sedia maklum. Tapi tiada nasihat yang boleh bagi kami gambaran. Saya cuma mengikut nasihat beliau, kita pun selagi tak ditegur tak akan pandai la bab mencari investor ni. Apa yang biasa, apa yang tunjuk tanda-tanda newbie ni kan... ��
Reply With Quote
  #5  
Old 28-04-2019, 07:04 PM
Azlan111 Azlan111 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2015
Posts: 24
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.


Hi, tuan boleh cuba dptkan fund dari Funding Societies...
Reply With Quote
  #6  
Old 09-05-2019, 07:46 PM
Karen Karen is offline
Newbie

Karen's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Do you have your own lawyer who can consult you in such questions?
__________________
May the Force be with you, babe!
Reply With Quote
  #7  
Old 14-05-2019, 04:28 PM
Karen Karen is offline
Newbie

Karen's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2019
Posts: 12
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Karen View Post
Do you have your own lawyer who can consult you in such questions?
If you do not have it for this moment my aunt advises to ask for help here https://mosheslaw.com/personalinjury...tice-attorney/ Well, she's been under a lot of stress lately.. hopefully she found good lawyer and it's ok now!
__________________
May the Force be with you, babe!
Reply With Quote
  #8  
Old 05-06-2019, 01:59 PM
Yuha Yuha is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 202
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.

apa nama kompeni?? nk check tengok modal berbayar ada brp juta??!!
Reply With Quote
  #9  
Old 05-06-2019, 03:51 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,031
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1396
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Modal dicari

Rm3juta

Huh

Ngeri baca
__________________


PERCUMA INFO Lebih 100 Jenis Produk SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #10  
Old 13-06-2019, 08:00 AM
Azlan111 Azlan111 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2015
Posts: 24
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by harisrazi89 View Post
Assalamualaikum,

Saya sedang mencari investor untuk business import barang lusuh kereta (halfcut) dan barang-barang baru lain dari Jepun dan Australia. Business kami akan bertempat di Penang dimana ia adalah hub logistik di bahagian utara semenanjung Malaysia. Kami ada network runner dan bengkel-bengkel specialist Toyota dan Honda milik Bumiputra. Kami berusaha mencari investor supaya mampu membekalkan barang-barang kereta yang ada demand.

Business ini akan menjadi usahama syarikat kami dengan yard Mentor kami di Jepun. Beliau juga mempunyai yard di Malaysia.

Kami berpendapat hanya funder yang genuinely berminat dengan business jenis ini yang berpotensi menjadi long-term investor/partner kami.

Modal yang dicari; MYR 3Mill+

Pulangan yang kami offer adalah 29% share/net profit.

Saya percaya mempunyai mentor adalah yang terbaik, maka atas nasihat beliau juga saya sedang mencari funder.

Discussion boleh dibuat di gudang/office beliau untuk lebih meyakinkan investor.

Boleh hubungi saya di 0102509765. Haris Razi.

p/s: sekiranya maklumat diatas tidak menepati syarat dan peraturan disini, mohon tegur.

Terima kasih dan waalaikumussalam.

TT tolong beritahu nama syarikat di sini, nak check latar belakang...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump