Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-04-2018, 08:47 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,345
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default Duit hilang dalam bank

Akhir-akhir ni banyak kejadian duit hilang dalam bank. Kejadian macam ni pernah terjadi pada kawan saya, dan sehingga sekarang duit kawan saya tu tidak dapat semula.

Report polis sudah dibuat, report ke kpdnkk (xsilap) pun sudah dibuat. Tapi sampai sekarang, tiada refund dari pihak bank.





Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-04-2018, 09:27 PM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: May 2011
Posts: 7,002
Thanks (Received): 320
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Hilang sebab withdraw ke transfer ke belian online ni? Ambe dulu kes cc maybank dah ok dah dapat full refund.
Reply With Quote
  #3  
Old 16-04-2018, 09:29 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 72,752
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 302
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ada terima panggilan dari telemuskiteer dak..??
Reply With Quote
  #4  
Old 16-04-2018, 09:52 PM
fuhrer_69 fuhrer_69 is offline
Active Member

fuhrer_69's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,345
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Ibn Raffar View Post
Hilang sebab withdraw ke transfer ke belian online ni? Ambe dulu kes cc maybank dah ok dah dapat full refund.
Kalo kes kawan saya, sume xde. Belian online, withdraw ke transfer sume xde.

Seribu lebih jugakla, kalau xsilap bank yg sama dgn tuan.
Reply With Quote
  #5  
Old 16-04-2018, 10:02 PM
Encik Sponge Encik Sponge is offline
Active Plus

Encik Sponge's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,385
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 137
Active Level
Default

Tgk dalam fb tadi, menangis kakak tu duit hilang 1k dalam cimb... masukkan check katanya...

Duit dia kena tranafer ke akaun ambank budak pompuan mana ntah...

Bank suh report polis, pastu xdak solution lain... apa ***** main lepas tangan camtu je... ko dah simpan duit orang, pastu ko lepas tangan...
Reply With Quote
  #6  
Old 16-04-2018, 10:12 PM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,495
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 125
Active Level
My Mood:
Default

Maybank? No wonder lah..
Aku pun penah ilang..nasib baik dalam 3 hari dpt balik..

Dgn cimb dulu aku tgah cucuk duit tetiba blackout..kad pun telan..
Ahad..isninnya aku repot tgok2 hilang 500..aku repot lagi lak psl duit ilang..seminggu dapt..
Reply With Quote
  #7  
Old 16-04-2018, 10:12 PM
dauskupang dauskupang is offline
Super Active

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 5,069
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 149
Active Level
My Mood:
Default

saman je bank tu...
__________________
-
Reply With Quote
  #8  
Old 16-04-2018, 11:21 PM
muorian muorian is offline
Active Plus

muorian's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Apr 2007
Location: portal CG
Posts: 3,712
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

teknologi wave pada kad x selamat.. ada alat yg bleh klon data kad mcm tap kat kaunter tu, kad biasa aku tglkan kat rumah/dlm kete, nk cucuk duit baru bawak
Reply With Quote
  #9  
Old 16-04-2018, 11:31 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 43,951
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1116
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Pergh setakat nie saya pakai maybank ok ja

Cuma kadang tac kadang sms transfer lambat
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #10  
Old 16-04-2018, 11:34 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,487
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1201
Active Level
My Mood:
Default

aku pun sama...awal bulan banyak je duit...
tiba2 hujung bulan takde duit....pelik...
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
Likes Arluth liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump