Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 16-04-2018, 08:31 PM
mhj.hafeezz mhj.hafeezz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 908
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default Porting dari celcom ke digi bil celcom still jalan

Tahu tak kalau port pon masih ada no akaun yang bill masih jalan? Walau akaun tu tiada no tel.

Aku port dari celcom dari 2 bulan lepas tiba2 harini ***** call kata ada tunggakan bil 2 bulan kat akaun tu..

Ni macam punya TNC pon boleh wujud ke? Langsung tak melindungi pengguna malaysia ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 16-04-2018, 08:33 PM
my360cam my360cam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 751
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 39
Active Level
Default

biasa no ... kalau celcom.. no dia recycles...
Reply With Quote
  #3  
Old 16-04-2018, 08:41 PM
mhj.hafeezz mhj.hafeezz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 908
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Porting ni no kekal.. Tukar telko je
Reply With Quote
  #4  
Old 16-04-2018, 08:49 PM
rizal7372 rizal7372 is offline
Junior

rizal7372's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Posts: 94
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Last bill celcom dah bayar ke lepas port in...
Reply With Quote
  #5  
Old 16-04-2018, 08:51 PM
mhj.hafeezz mhj.hafeezz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 908
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Dah bayar, kalau ada tunggakan mana boleh port.
Reply With Quote
  #6  
Old 16-04-2018, 09:07 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 25,772
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 232
Active Level
My Mood:
Default

no tu pospaid ke maybe ada kontrak x cukup tempoh lagi kot
Reply With Quote
  #7  
Old 16-04-2018, 09:08 PM
jabberwock jabberwock is offline
Active Member

jabberwock's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 1,296
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 119
Active Level
My Mood:
Default

Repot dulu ke celcom citer elok2 tanya solusi dorang. Kalau tak jalan jugak or dorang tendang pegi mari suruh kol dept itu ini, repot skmm https://aduan.skmm.gov.my

Penah ada pengalaman ngan celcom dan skmm. Dispute rm10 je pun, bukan aku nak berkira sangat rm10 tu tapi dah cs yang aku kol banyak kurang ajar, takde nak mintak maaf ke ape walaupun memang jelas salah dorang, aku repot skmm terus... 2 hari pastu dapat rebet balik rm10, cukup lengkap ngan kol sms mintak maaf bagai
Reply With Quote
  #8  
Old 16-04-2018, 09:22 PM
Ibn Raffar Ibn Raffar is offline
Super Active

Ibn Raffar's Avatar
 
Trader Rating: (28)
Join Date: May 2011
Posts: 7,002
Thanks (Received): 320
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Kalau ada tunggakkan mana boleh port out. Kena semak tarikh port out dan tarikh bil yang tertunggak tu.
Reply With Quote
  #9  
Old 16-04-2018, 09:45 PM
mhj.hafeezz mhj.hafeezz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 908
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Tak ada kontrak, celcom 1st yang 80 sebulan..
Reply With Quote
  #10  
Old 16-04-2018, 09:47 PM
mhj.hafeezz mhj.hafeezz is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2012
Posts: 908
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

No tel dan no akaun adalah berbeza yang aku paham kalau guna postpaid celcom ni lepas harini. No dah port pon akaun masih jalan kot?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump