Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 15-04-2018, 09:09 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,436
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
ada yg dah beli LBS Alam Perdana? Lokasi lbh cantik dari IJM, harga pun masih mampu milik
ambe dapat projek PPA1M alam perdana jenis townhouse rm260k emm berbaloi la jgk tgk pada umah tu..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #162  
Old 16-04-2018, 02:58 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,099
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 92
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
ambe dapat projek PPA1M alam perdana jenis townhouse rm260k emm berbaloi la jgk tgk pada umah tu..
ok sgt dah tu dgn harga. kawasan tu hanya utk PPA1M atau campur2 ?
Reply With Quote
  #163  
Old 16-04-2018, 03:22 PM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,708
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 86
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Wankedio View Post
depan SMKBTP 2 ker tuan??
owh sori tak prasan reply ni
ye depan skbtp2 tu

taman alam perdana (yg lama, bkn LBS) ni kalau 2 storey ok kot
single mcm tak best plak
tp klau harga dpt bwh 230k berbaloi jgk..
bilik master single stry kecik sgt..
skrg lori dah ratakan jalan ke alam jaya
boleh la tembus 99speedmart hanya di simpang sebelah sana je
jauh sket lg bole tembus econsave
berbaloi2 haha

owh ya ada tapak masjid/surau kat taman alam jaya tu
teengah bina rasanya.. gugusan flet alam perdana pun ada tapak surau besar jgk..
dan di taman alam perdana (yg llama, bkn lbs) ni ada satu di tgh2 teres 2 tingkat tak pasti surau atau dewan tapi tapak kosong la
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.

Last edited by eday84; 16-04-2018 at 03:27 PM..
Reply With Quote
  #164  
Old 16-04-2018, 05:51 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Temporarily Banned for 1 Month

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,038
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 299
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

kat mana kita nk dpt tgk pemaju2 yg jual rumah ini ye>?? tengok iklan kat mana??
Reply With Quote
  #165  
Old 16-04-2018, 05:52 PM
Dragonforex Dragonforex is offline
Temporarily Banned for 1 Month

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,038
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 299
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by eday84 View Post
Oo saya org tasik puteri
kerja je kat alam jaya ni
dah dekat dah, kalau dpt dekat lagi bagus juga
tasik puteri area mana tu?? rasa mcm pernah sampau situ
Reply With Quote
  #166  
Old 16-04-2018, 05:54 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,487
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1201
Active Level
My Mood:
Default

thread ni tahun 2015...sampai skrg rumah2 kat Alam Perdana tu kosong je aku tgk..
tak ramai org... tak laku kot..

tapi aku rasa berbaloi beli utk pelaburan....sbb kawasan situ nampak mcm baru nak membangun gak tu.
__________________
"Segala apa di bumi ini, Allah punya, jadi tak perlu kita kedekut dan tamak"
"Nak cari kerja, mesti kerja yang ada life" ~~=> "pale lutut dia, mana ada kerja yg ada LIFE skarang, semua kerja mcm robot skrg, so cari la kerja yang kamu minat! itu yg penting"
Reply With Quote
  #167  
Old 16-04-2018, 05:56 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 17,583
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 541
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
thread ni tahun 2015...sampai skrg rumah2 kat Alam Perdana tu kosong je aku tgk..
tak ramai org... tak laku kot..

tapi aku rasa berbaloi beli utk pelaburan....sbb kawasan situ nampak mcm baru nak membangun gak tu.
Dapat brochure kondominium pemaju IJM kat area sana, harga starting pun dah RM400k keatas.
Reply With Quote
  #168  
Old 17-04-2018, 03:36 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,436
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
ok sgt dah tu dgn harga. kawasan tu hanya utk PPA1M atau campur2 ?
campur bos kalo under pemaju harga lain 300k lebih..
Reply With Quote
  #169  
Old 17-04-2018, 03:47 PM
pokyo pokyo is offline
Super Active

 
Trader Rating: (10)
Join Date: Jan 2009
Posts: 5,099
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 92
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
campur bos kalo under pemaju harga lain 300k lebih..
kena pergi tengok ni. tapii kalau dpt projek Ecoworld lagi best
Reply With Quote
  #170  
Old 17-04-2018, 11:56 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,436
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pokyo View Post
kena pergi tengok ni. tapii kalau dpt projek Ecoworld lagi best
eco mhl sngat huhu yg ni ok la ada jgk townhouse..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump