Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 23-10-2012, 05:14 PM
putrazan putrazan is offline
Active Plus

putrazan's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2010
Posts: 3,356
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oimates View Post
lawan balik bro..kedai tu nak makan duit je tu...dgn lawyer tu pun jgn kasi chance...

setuju..! lawan tetap lawan tt
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 23-10-2012, 08:15 PM
arzaraza arzaraza is offline
Super Active

arzaraza's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2010
Location: Jln Pak Abu Bworth
Posts: 5,762
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
Default

kes ni dah settle ke?
minta tt update sikit
__________________
Spanish Timbrado breeder
Reply With Quote
  #33  
Old 23-10-2012, 09:11 PM
mick2030 mick2030 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,609
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Ni kes cina bukit ingat senang nak *****2kan TT la ni...
Reply With Quote
  #34  
Old 23-10-2012, 10:00 PM
faqs faqs is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2010
Posts: 599
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bukan lawyer tu...rasanya nama company tu kudrat partners kot...sekali dgr mcm lawyer jek namanye...
Reply With Quote
  #35  
Old 23-10-2012, 10:04 PM
abangman2007 abangman2007 is offline
Permanently Banned

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,451
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

mau jer ku belasah cina b-aiibiiee niss
__________________
Iklan percuma atau cari kerja di
[url]www.cubacari.com[/url]
Reply With Quote
  #36  
Old 29-10-2012, 01:43 PM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 26,698
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 346
Active Level
My Mood:
Default

klu saman leh menang ni.. sebb banyak sangat cubaan nak menipu oleh tauke ni.. klu dalam mahkamah cubaan menipu je da menunjukkan org kedai tu da salah
Reply With Quote
  #37  
Old 11-03-2019, 06:09 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,714
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2415
Active Level
My Mood:
Default

lama tak update thread ni...TT apa perkembangan ya

mcm best aje cerita
Reply With Quote
  #38  
Old 08-06-2019, 10:59 AM
Khai1502 Khai1502 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 131
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Salam. Hati2 dengan masalah abe tu ye, sebab AEON tu x salah adalah money lender atau Ah Long. X Salah namanya AEON Credit ape ntah.

Sebelum ni, rumah Emak aku ade org sewa, lepas dia blah, ade Ah Long datang, cari org tu, Zulkipli ape ntah nama org tu, kami kate lah yg Zulkipli tu dah pindah, dia menyewa je rumah ni, rumah ni rumah kami. X pe lah, ari tu Ah Long tu balik.

Lepas dari tu, Ah Long tu datang tiap2 bulan, dia korek sikit2, tanye rumah siapa, ayah siapa, kerja mana, akhirnya Ah Long tu kata ayah aku plak ade hutang, n dia bawak surat mahkamah. Aku ambik je lah surat mahkamah tu, bagi kat ayah aku, ayah aku kate biarkan je, aku x puas hati, aku pergi Balai Saujana Damansara buat report, polis tu siap call Ah Long, akhirnya, sampai hari ni Ah Long x kacau lagi.

Terima kasih Polis, terima kasih Allah swt.

Zaman sekarang ni, ramai yg penipu, tambah lagi tau kita ni kaya n lemah.
__________________
Assolatu tanhau 'anil fahsya' 'iwal mungkar
Beli CD Game PC
Original Habbatus Sauda' RM 30 sepaket
019-8220408 (Khairul)
Reply With Quote
  #39  
Old 10-06-2019, 07:24 AM
gmxemail gmxemail is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 469
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 29
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Khai1502 View Post

Lepas dari tu, Ah Long tu datang tiap2 bulan, dia korek sikit2, tanye rumah siapa, ayah siapa, kerja mana, akhirnya Ah Long tu kata ayah aku plak ade hutang, n dia bawak surat mahkamah. Aku ambik je lah surat mahkamah tu, bagi kat ayah aku, ayah aku kate biarkan je, aku x puas hati, aku pergi Balai Saujana Damansara buat report, polis tu siap call Ah Long, akhirnya, sampai hari ni Ah Long x kacau lagi.
Melampau tu! Selamat ko ada!

Kalau aku, aku pun jadi keliru. Tapi bab2 'harassment' ni aku cukup pantang betul. Tindakan memang wajar diambik.
Reply With Quote
  #40  
Old 10-06-2019, 07:56 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,714
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2415
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by faqs View Post
bukan lawyer tu...rasanya nama company tu kudrat partners kot...sekali dgr mcm lawyer jek namanye...
femes betul company pemungut hutang ni ya
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump