Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1481  
Old 05-09-2018, 01:40 PM
boyz371 boyz371 is offline
CG Top Poster Club

boyz371's Avatar
 
Trader Rating: (53)
Join Date: Aug 2010
Location: Kelantan - Ganu - KL
Posts: 28,376
Thanks (Received): 221
Likes (Received): 51
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kiddd2 View Post
apasal banyak xde free shipping skang ni arr??

kena bayar pulak rm4.90..
Untung dah ciput kot.
Mcm shoppee pon dah bg start kupon terhad utk free shipping
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #1482  
Old 05-09-2018, 01:56 PM
azmie82 azmie82 is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2012
Posts: 991
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post


.
bkn slalu dia ada tulis size ke?
Reply With Quote
  #1483  
Old 05-09-2018, 02:11 PM
dauskupang dauskupang is offline
Super Active

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 5,075
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 149
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post


.
kahkahkah...

menipu je dorang ni...

sbb tu xleh caya gambar tu...

kene tgk size yg dia tulis tu...
__________________
-
Reply With Quote
  #1484  
Old 05-09-2018, 02:22 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 27,328
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 662
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akusS View Post
Lazada pening ke ape skg ni...
Aku order 2 buah aircond dh smpai siap pasang pon..tup2 dia refund sebuah...
Nk kira rezeki bergolek ke camane ni? Haha
samalah.
aku beli barang. barang dah sampai.

dia pergi refund thru wallet.
Reply With Quote
  #1485  
Old 06-09-2018, 02:01 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 133,554
Active Level
My Mood:
Default

Lazada lancar Lazmall

Platform E-dagang, Lazada, secara rasminya melancarkan kedai dalam talian ‘LazMall’, yang mengetengahkan pilihan jenama utama tempatan dan antarabangsa, pilihan kemuka dalam talian serta jenama pengedar yang disahkan.

Ketua Pegawai Eksekutifnya Christophe Lejeune menerusi satu kenyataan berkata kedai dalam talian itu merupakan destinasi sehenti jenama terkemuka, dengan pembelian diserahkan terus kepada pelanggan dalam tempoh 24 jam atau kurang, adalah tulen 100 peratus, termasuk dasar penghantaran balik secara mudah dalam tempoh 15 hari.

“Pelancaran LazMall sangat penting, memandangkan lebih banyak jenama memilih platform rakan e-dagang untuk meneruskan capaian dan memperkukuh hubungan dengan pelanggan yang kini lebih banyak menggunakan peranti mudah alih, tidak bimbang menggunakan kaedah tanpa tunai, dan menjadikan belian dalam talian sebagai sebahagian daripada gaya hidup mereka,” katanya.

Pelanggan kini boleh menikmati penawaran daripada lebih 500 jenama, termasuk Apple, L’Oréal, Xiaomi, Unilever, Phillips, P&G, Danone, Samsung dan Estee Lauder.

Sementara itu, Lazada juga memperkenal program baharu membeli-belah dikenali sebagai ‘9.9’ di Malaysia, Indonesia, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam, sebagai persiapan bonaza membeli-belah hujung tahun.

Bertema ‘All You Ever Wanted’”, pembeli ditawarkan diskaun dan tawaran hebat di sepanjang kempen itu.

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump