Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 24-05-2018, 11:05 AM
Emy_Ezra Emy_Ezra is offline
Active Plus

Emy_Ezra's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,769
Thanks (Received): 67
Likes (Received): 73
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
alamak..ye ke?? maaf ler...huhu


mungkin ko bukan peminat cerita seram/misteri kot...

kalau yg jenis minat kpop, cintan-cintun, comedy, atau cerita yg tak perlu banyak fikir,, aku rasa ni bukan filem yg sesuai...

tp apa2 pun, atas org gak sbenarnya...aku ni lain sikit...semua jenis movie aku tengok.. aksi, comedy, seram, saspen, banyak fikir, misteri, psyko, science fiction semua layan...

cuma kartun dgn cintan-cintun je tak layan...
cintan-cintun ni kalau diselitkan dlm movie aksi ke mungkin ok bg aku
Aku anti-kpop.

Minat jugak seram, tapi bukan zombie movie (Yes ni bukan movie zombie i know)

Tapi dalam movie nie terlalu banyak benda yang tak masuk akal.
Itu jer.

Lain orang lain taste.
Dont bother
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 24-05-2018, 11:13 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 44,006
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1118
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sekali sekala layan movie gila layan kot

lain pada movie seram cam nie

saya suka filem gore bunuh bunuh kejam

sekali sekala rasa enjoy disturbing movie

potong potong kepala
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump