Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #521  
Old 21-05-2018, 08:21 AM
AMHFZ AMHFZ is offline
Active Plus

AMHFZ's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Location: Madrid, Espana
Posts: 4,781
Thanks (Received): 123
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by k3ryck View Post
Kalau xd yg kensel, alhamdulillah.

sy ni status ditawarkan rumah, tapi sampai la xdapat pape. dah emel aduan, katanya nak siasat. x tahu la siasat ke x. dugaan~ semoga dipermudahkan urusan.
Inshaa Allah tk kansel.. projek & developer apa tau?

kitaorg bulan 6 baru projek jalan.
__________________
PEMBEKAL BUTANG BAJU MELAYU
KERIS, WAU BULAN & DLL
Harga: 1box (5pcs)= RM10
FREE DELIVERY DIKAWASAN KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA (Call/Whatsapp: 0123746117/0146600016
!! ->> KLIK DISINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN <<- !!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #522  
Old 21-05-2018, 08:50 AM
macellsprvive macellsprvive is offline
Active Member

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,011
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 165
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by k3ryck View Post
Kalau xd yg kensel, alhamdulillah.

sy ni status ditawarkan rumah, tapi sampai la xdapat pape. dah emel aduan, katanya nak siasat. x tahu la siasat ke x. dugaan~ semoga dipermudahkan urusan.
status sy ditawarkan rumah tapi xdpt pape ni,
agak lama jugak.

kerap follow up, call pemaju tanya dah dapat list nama ke belum.

sbb mcm kes sy itu hari, status ditawarkan rumah,
tapi call pemaju kata nama tiada.

agak pasrah jugak, folo up punya folo up,
rupa2nya nama ada dalam list yg seterusnya.

masa batch sy tu, tinggal 1 blok je lagi (blok paling hujung)

xpe lah, yg penting dapat.
__________________
Invest only the amount you can lose.

ASB, ETN, QSP, ADA, DGB, XRP, DRGN, WABI, ELIX, RUP.
Reply With Quote
  #523  
Old 21-05-2018, 12:31 PM
k3ryck k3ryck is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMHFZ View Post
Inshaa Allah tk kansel.. projek & developer apa tau?

kitaorg bulan 6 baru projek jalan.
Projek : Suria Tropika
Developer : Pan Majestic Development Sdn Bhd
Reply With Quote
  #524  
Old 21-05-2018, 12:33 PM
k3ryck k3ryck is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by macellsprvive View Post
status sy ditawarkan rumah tapi xdpt pape ni,
agak lama jugak.

kerap follow up, call pemaju tanya dah dapat list nama ke belum.

sbb mcm kes sy itu hari, status ditawarkan rumah,
tapi call pemaju kata nama tiada.

agak pasrah jugak, folo up punya folo up,
rupa2nya nama ada dalam list yg seterusnya.

masa batch sy tu, tinggal 1 blok je lagi (blok paling hujung)

xpe lah, yg penting dapat.
Alhamdulillah, akhirnya. Tahniah tuan.

But at least, response la thru email sbb saya emel direct kpd Lembaga. pemaju menafikan tawaran saya dgn alasan unit da abis dijual.
Reply With Quote
  #525  
Old 21-05-2018, 12:51 PM
AMHFZ AMHFZ is offline
Active Plus

AMHFZ's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Location: Madrid, Espana
Posts: 4,781
Thanks (Received): 123
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by k3ryck View Post
Projek : Suria Tropika
Developer : Pan Majestic Development Sdn Bhd
berbaloi juga rumah ni. 42k 700sqf. ada balkoni semua. hotspot

http://therumahmurah.com/project-det...-type-a-d-.php
__________________
PEMBEKAL BUTANG BAJU MELAYU
KERIS, WAU BULAN & DLL
Harga: 1box (5pcs)= RM10
FREE DELIVERY DIKAWASAN KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA (Call/Whatsapp: 0123746117/0146600016
!! ->> KLIK DISINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN <<- !!
Reply With Quote
  #526  
Old 21-05-2018, 03:19 PM
k3ryck k3ryck is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by AMHFZ View Post
berbaloi juga rumah ni. 42k 700sqf. ada balkoni semua. hotspot

http://therumahmurah.com/project-det...-type-a-d-.php
Tu la, bila first dapat tau mmg bersyukur sgt. lagipun utk yg 700sqf ni limited, ada 24 unit je.
Reply With Quote
  #527  
Old 22-05-2018, 12:51 PM
macellsprvive macellsprvive is offline
Active Member

macellsprvive's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,011
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 165
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by k3ryck View Post
Alhamdulillah, akhirnya. Tahniah tuan.

But at least, response la thru email sbb saya emel direct kpd Lembaga. pemaju menafikan tawaran saya dgn alasan unit da abis dijual.
saya email, apply cuti semata nak panjat bangunan SAAS,
call x usah tanya berapa kali, kerap check laman web lphs,
dalam tempoh yg agak lama.

sambil2 tu berharap yg baik2 je, kalau ada rezeki, dapat.
kalau x dpt pun rezeki.

last sekali tetiba dpt wassap dari SA pemaju, kata nama sy dah ada,
dan surat pun dah siap.

sy minta dia wassap surat tu, x sabar punya pasal.
__________________
Invest only the amount you can lose.

ASB, ETN, QSP, ADA, DGB, XRP, DRGN, WABI, ELIX, RUP.
Reply With Quote
  #528  
Old 22-05-2018, 01:44 PM
k3ryck k3ryck is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2009
Posts: 3,166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 57
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by macellsprvive View Post
saya email, apply cuti semata nak panjat bangunan SAAS,
call x usah tanya berapa kali, kerap check laman web lphs,
dalam tempoh yg agak lama.

sambil2 tu berharap yg baik2 je, kalau ada rezeki, dapat.
kalau x dpt pun rezeki.

last sekali tetiba dpt wassap dari SA pemaju, kata nama sy dah ada,
dan surat pun dah siap.

sy minta dia wassap surat tu, x sabar punya pasal.
Tu la, tgh bersangka baik je ni dgn perancangan Allah.

sbb pihak Lembaga cakap mmg nama dah ada untuk projek tu, tapi x tahu la status semasa camne. Doa yg baikČ je
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #529  
Old 23-05-2018, 11:25 AM
adela1183 adela1183 is offline
Active Plus

adela1183's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,721
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

sape org putrajaya yg dh apply rumah selangorku?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump