Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > International MLM companies

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 11-02-2008, 11:17 PM
ronnishi4369 ronnishi4369 is offline
Regular

ronnishi4369's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 266
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pelangi View Post
hehe akmal, nurul pun join gak 2nd anniversary HERBALIFE kat renaissance hotel tu.. x nampak pun awakk... hehehe

anyway nurul pun salah sorang yg dah try sendiri ngan product herbalife dan juga skarang distributor.

nurul turun average 1kg per week, sangat happy!!
so far dah try dalam 2 bulan..

insyallah dalam masa 2 bulan lagi dah dpt ideal weight.. yess!!

bukan kena control makan ke ape, tapi by just follow healthy diet.

so far business dgn herbalife ni pun sangat puas hati..

bukan sebab untung, tapi sebab kite tolong buat org lain pun jadi happy. of course bila dpt berat badan yg kite idam2kan kite mestilah happy giler betul tak?? hehe

so kalau sesapa nak diet secara sihat, and dptkan berat ideal yg diidam2kan jgn la malu atau segan bertanya dgn nurul...

Lost Weight Now, Ask Me How!

Herbalife Independent Distributor
Nurul @ 013 340 6467
Lokasi : KL/Selangor

mcm kenal jek pelangi ni...tp di mana yaa..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 11-02-2008, 11:20 PM
BetaMaker BetaMaker is offline
Regular

BetaMaker's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2007
Posts: 207
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

produk ni menaikkan badan or turunkan badan....??
Reply With Quote
  #13  
Old 11-02-2008, 11:25 PM
ronnishi4369 ronnishi4369 is offline
Regular

ronnishi4369's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Posts: 266
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BetaMaker View Post
produk ni menaikkan badan or turunkan badan....??
produk ni dua2 boleh..nak turun boleh nak naik boleh...
ni sifu aku ajar..
ko nak yg mana satu..??nak tinggi jek tak boleh...tunggu aku cipta ubat sendiri...
Reply With Quote
  #14  
Old 11-02-2008, 11:25 PM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alphan View Post
Berapa harga produk tu aku nak kurus juga....
Harga productnye tak lebih RM 200 per item..

Nak ikutkan lebih murah kalau nak banding dgn ape yg kite makan hari2 masa breakfast & dinner..
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
  #15  
Old 11-02-2008, 11:41 PM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BetaMaker View Post
produk ni menaikkan badan or turunkan badan....??
1 item tapi bole work in 2 ways..

interesting kan?
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
  #16  
Old 11-02-2008, 11:58 PM
okazaki okazaki is offline
Regular

okazaki's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2008
Location: kuching_koo
Posts: 650
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

1 item ble lasting brape lama? die ape sbnrnya air ke kapsul ke, cmne lak nk mkn ke minum. brape kali sehari. mengenyangkn ke, leh thn lapa ke...ke ke ke
__________________
cuti mode = happy mode
Reply With Quote
  #17  
Old 12-02-2008, 12:00 AM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

per bottle bole last for 2 weeks / half month

die sebenarnye ialah meal replacement.. dalam bentuk drinks (shake drinks)

by the way okazaki, u nak turunkan berat badan or nak tambah berat badan yer ...
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
  #18  
Old 12-02-2008, 12:05 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 109,011
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akmalnizam View Post
tu rezeki pade hari tu...alhamdulillah...

tapi cerite aku tu bukan nak tunjukkan bahawa bisnes nih senang buat duit...just pengalaman aku sahaje...

nak dengar lagi satu cite best...aku tulis pengalaman aku tuh ari jumaat lepas, ari semalam ade seorang kakak telefon dan tanye pasal herbalife. bile aku tanye camne bleh dapat no aku, die kate die jumpe no. aku nih dalam CG, kirenye selepas 3 hari aku post pengalaman aku kat sini...petang tadi pergi jumpe die kat tesco puchong, terangkan serba sedikit, aku dapat untung bersih lebih kurang RM100 untuk urusniage tuh...tak sie2 aku berhujan pergi jumpe akak tu... alhamdulillah...

kat CG nih takde yang dah buat herbalife ke?

kongsilah pengalaman kat sini...
bro..nak hantar kat rumah..kena beli at least RM500 kan..

kalau aku nak beli ckit2..camne..ko leh tolong x..
Reply With Quote
  #19  
Old 12-02-2008, 12:07 AM
pelangi pelangi is offline
Regular

pelangi's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Feb 2008
Posts: 789
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mynemokembali View Post
bro..nak hantar kat rumah..kena beli at least RM500 kan..

kalau aku nak beli ckit2..camne..ko leh tolong x..
RM501.00 ke atas FREE DELIVERY

nemo, nak beli separate item ke?
__________________
HERBALIFE - Turun / Tambah Berat Badan Cara Selamat
30-days money back guarantee, since 1980
YM : herbalife.pelangi
Reply With Quote
  #20  
Old 12-02-2008, 12:19 AM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 109,011
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by pelangi View Post
RM501.00 ke atas FREE DELIVERY

nemo, nak beli separate item ke?
alahai..nurul...pun agent ker..


mmg plan nak beli..tp xkan la nak beli sampai RM500...sakit palo den camni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump