Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2491  
Old 08-11-2017, 09:33 PM
Sifuizat Sifuizat is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 91
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Btol ke si jamal fb ads n assadok tu anak murid dia?

Hmmm
__________________
KOLEKSI MOVIE MANTAP
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2492  
Old 13-11-2017, 02:23 PM
spyshank spyshank is offline
Regular

spyshank's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 194
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

najib assadok bahagian marketing untuk kursus azizan osman kalau tak silap saya. komisyen besarrrr
__________________
Trading binary option, money back guarantee

https://binarymalaysia.blogspot.my/
Reply With Quote
  #2493  
Old 13-11-2017, 03:28 PM
hani85 hani85 is offline
Super Active

hani85's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Oct 2010
Posts: 6,725
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 28
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by onewafer View Post
Mana yg baik bole dijadikan teladan,
Yang tak baik dijadikan sempadan.

Tapi kalo dia bole bangkit tanpa menipu
kelulusan PhD dan sebagainya, pasti
pencapaiannya akan lebih dikagumi.



.
Kali ini, kita sependapat.
__________________
Pulangan TERTINGGI unit trust di Malaysia: Di PHILLIP MUTUAL. Moh singgah---> SINI

Whatsapp 010-8001059
Reply With Quote
  #2494  
Old 24-12-2017, 01:20 PM
artwoo artwoo is offline
Regular

artwoo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2006
Posts: 536
Thanks (Received): 30
Likes (Received): 7
Active Level
My Mood:
Default

si muka x malu azizan ni skg diperkuatkan lg dgn mentor2 (uweekk!) yg isi program2 kelas dia..
sekor2 perangai sama muka tak malu..
ada sorang tu dorang gelar mak jerung (nama poyow gile) kisahnya dia ni member akunye member gak yg blajar kat utmkl dulu...punyela desperate cari prospek nak jual insurans sampaikan die sanggup bukak fon awek member aku tu tanpa kebenaran pastu copy semua2 nama dlm phonebook tu..mmg muka tak tau malu btul..
awek dia bengang gila tapi takleh buat apa dah sbb list tu semua dia dah copy utk contact sorang2 buat promot insurans

mmg haram jadah...
Reply With Quote
Likes Jackhalid liked this post
  #2495  
Old 14-03-2018, 05:31 PM
rozek rozek is offline
Newbie

rozek's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2018
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Sifuizat View Post
Ada lg ke seminar mamat ni bro?
Ada, baru je bulan 3 2018.
Ramai yang hadir
__________________
Website Personal: www.brorozek.com
Page FB: fb.com/CoachRozek
Reply With Quote
  #2496  
Old 27-06-2018, 03:22 PM
oilfilter99 oilfilter99 is offline
Active Plus

oilfilter99's Avatar
 
Trader Rating: (51)
Join Date: Dec 2006
Location: FB/1kedai Dot Com--018 2929160
Posts: 3,770
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

bagi up balik thread ni

program menipu DR Azizan
melalui program Black magic Marketing
__________________
Diskaun 2% Bayar Umobile Pospaid
018 2929160
Reply With Quote
  #2497  
Old 27-06-2018, 03:25 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 27,343
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 663
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

member aku eksaited balik dari kelas jerri.

aku gembira untuknya.
Reply With Quote
  #2498  
Old 27-06-2018, 03:31 PM
ediman4u ediman4u is online now
Active Member

ediman4u's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Sep 2009
Location: Chih Tu
Posts: 2,161
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

ktanya ramai dh berjaya dgn progrm TITAN
Reply With Quote
  #2499  
Old 03-07-2018, 10:24 AM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Plus

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,038
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 299
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

tengok kat youtube pon dah cukup kelas azizan ini.

azizan ini lebih kepada beri idea basic2, tapi dia menyuntik semangat yg agak luar biasa.

sebenarnya kelebihan dia adalah lebih kepada cara penyampaian semata2. menyebabkan org boleh ingat, dan amalkan. itu je.
Reply With Quote
  #2500  
Old 03-07-2018, 10:26 AM
Dragonforex Dragonforex is offline
Active Plus

Dragonforex's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 3,038
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 299
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Dragonforex View Post
tengok kat youtube pon dah cukup kelas azizan ini.

azizan ini lebih kepada beri idea basic2, tapi dia menyuntik semangat yg agak luar biasa.

sebenarnya kelebihan dia adalah lebih kepada cara penyampaian semata2. menyebabkan org boleh ingat, dan amalkan. itu je.
apa yg zizan buat lebih kurang sama dengan robert kiyosaki.

si robert ini punya buku lain macam dia punya aura, sekali baca boleh duduk berjam2 baca sampai habis. pastu teringat2 dan bukak minda ke idea yg lebih fresh, dan menjadikan tindakan kita berbeza.
Reply With Quote
Likes Jackhalid liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump