Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 15-03-2019, 01:52 AM
theblur theblur is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Location: Sabah
Posts: 5,657
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 286
Active Level
My Mood:
Default

cait x boleh pakai 2 lelaki yg cuba nak tahan saspek tu

buat semak dan bazir perkataan nak taip kat laporan polis je
__________________
ibarat si jejaka janji bulan bintang kepada si makwe, lalu si jejaka KENCING DALAM si makwe, si makwe mengandung lalu si jejaka melarikan diri, memungkiri janji.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 15-03-2019, 02:28 AM
yun arjuna yun arjuna is offline
Regular

yun arjuna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 363
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

naseblaa kita dpt naik honda ex5...
kurang sket sombong nye...
Reply With Quote
  #33  
Old 15-03-2019, 06:16 AM
akundaktau akundaktau is offline
Legendary Member

akundaktau's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Mar 2013
Posts: 10,647
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 171
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Ingatkan myvi ja yg ada isu..rupanya honda pun sama
__________________
Reply With Quote
  #34  
Old 15-03-2019, 06:56 AM
isteri_aku isteri_aku is offline
Active Member

isteri_aku's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Feb 2012
Location: Bumi Allah
Posts: 1,964
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Memang otak kecik spesis mcm nie. Minggu lepas kene gak. Paking depan shoplot tunggu isteri beli barang...lampu sengaja x tutup nak bagi signal la yg aku x lama kat situ. Sekali ade gak lahabau block...dia dok dlm kete tunggu orang gak.

Isteri sampai, aku masuk la gear reverse...dia x gerak. Reverse alarm kete aku nie kuat mcm Lori...dia x ganjak gak. Aku acah2 gerak sikit pown dia x ganjak....hampehh aku cakap.
Last2 terpakse hon walaupon aku nie jenis x suke hon orang...hon kete pon mcm hon lori gakk...baru la reti nak gerak adoiiii laaaa!

Tetiba aku sendiri pon rasa bersalah mcm aku plak yg salah...mmg vangang mentaliti orang mcm nie hadoooooo....
__________________
"I choose a lazy person to do a hard job. Because a lazy person will find an easy way to do it." - Pakcik Bill Gates

Last edited by isteri_aku; 15-03-2019 at 06:57 AM.. Reason: Ayat kasar keluar bintang je
Reply With Quote
Likes exboy liked this post
  #35  
Old 15-03-2019, 06:58 AM
pemain pemain is online now
Active Member

pemain's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,283
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 60
Active Level
My Mood:
Default

Racist keta ler ko org ni
__________________
[Qoute]Makan Kek / Cupcake / Pavlova Sedap[/COLOR][/B]
Hosting/Domain Matter
[/QUOTE]
Reply With Quote
Likes kopirait liked this post
  #36  
Old 15-03-2019, 06:59 AM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 40,597
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4867
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

poyo sangat
dan dan je mencekik mencedera org
ni ego tercalar sbb kena tegur depan perempuan ke, atau ego tinggi sangat sbb pengguna H
org lain guna lebih dari H pun takde sepoyo gini, masih ada manner lagi
atau ada sebab lain..

dah block kereta org, org minta alihkan, alihkan je la sambil minta maaf


tak sabar nak tau apa jadi seterusnya
__________________
Reply With Quote
  #37  
Old 15-03-2019, 07:11 AM
sitinorain sitinorain is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,303
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 35
Active Level
My Mood:
Default

bkn nak kata apa kadang2 org yg pakai jenama H ni belagak... ni pengalaman sendiri join club civic FC ni...
Reply With Quote
Likes cek mek molek, exboy liked this post
  #38  
Old 15-03-2019, 07:22 AM
amirbsp amirbsp is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 1,217
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Active Level
Default

low standard mind. hahahhaha... slah tempat mau tunjuk lagak laa wehhhhh
Reply With Quote
  #39  
Old 15-03-2019, 07:47 AM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,464
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 774
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sitinorain View Post
bkn nak kata apa kadang2 org yg pakai jenama H ni belagak... ni pengalaman sendiri join club civic FC ni...
Yang owner dia poyo kat Malaysia ni ada dua

1. Myvi
2. Civic
Reply With Quote
  #40  
Old 15-03-2019, 07:54 AM
akiyamasan akiyamasan is offline
Active Plus

akiyamasan's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,464
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 774
Active Level
My Mood:
Default

Honda Civic, Honda Accord, CRV, Toyota Camry dan model2 seangkatan dengannya tu sebenarnya label kereta mampu milik, bukan kereta mewah..

Sampai kat Malaysia jer orang yang pakai perasan mewah sebab markup harga yang amat mahal..

Kat negara luar penduduk B40 jer pakai..

X yah berlagak sangat setakat pakai Civic standard tu..

Lain la kalau Type R..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump