Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 11-03-2019, 01:29 PM
Quecha Quecha is offline
Junior

Quecha's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 64
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Kesimpulan dia satu je. Pendidikan. Kalau pendidikan rendah memang macam ni lah perangai. Kalau pendidikan agama pulak tak ada lagilah teruk.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 11-03-2019, 01:40 PM
rakcacer rakcacer is offline
Active Plus

rakcacer's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2009
Posts: 4,012
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 68
Active Level
My Mood:
Default

Kebykkan org duk ppr / pprt ni golongan dr setinggan, gelandangan, org miskin... golongan ni 90% adalah pengotor... tgk keadaan umah asal diorg pun seblm pindah ke pprt / ppr mmg kotor teruk... nk buang metaliti diorg ni mmg ssh...

Byk kali pej kwn buat gotong royong bersihkn kawasan pprt / pprt... tp bersihnya hanya 3 hari je... pastu kotor blk mcm sethn xdibersihkn... bkn ng mengutuk tp itu la hakikatnya... diorg dh terbiasa bertahun tahun buang sampah lalu tingkap masa di setinggan... dlm umah diorg pun mmg kotor... biar miskin tp jgn pengotor
__________________
ini adalah cetakan berkomputer, tiada tandatangan diperlukan
Reply With Quote
  #43  
Old 11-03-2019, 03:59 PM
eeiihh eeiihh is offline
Active Plus

eeiihh's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,508
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 13
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku membesar di rumah flat kat sentul... masa kecik2 dulu setakat 'roti kering' tu besepah kt bawah flat... seb bek cek pon tak datang mlm2...
Reply With Quote
  #44  
Old 15-03-2019, 12:28 AM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,864
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 348
Active Level
My Mood:
Default

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #45  
Old 15-03-2019, 12:39 AM
asx23 asx23 is offline
Active Plus

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 3,984
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 428
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
naya siapa tinggal kat ground floor
Reply With Quote
  #46  
Old 15-03-2019, 01:03 AM
anakmalaya anakmalaya is offline
Active Plus

anakmalaya's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,632
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

macam2 pengalaman duduk rumah flat.. fire extinguisher kene baling atas kereta, tilam terbakar sebab orang tingkat atas baling putung rokok, pagar rumah kene mangga tiba2 tak tau siapa yg manggakan, makcik2 membawang pagi petang, kasut kene rembat, bela kucing banyak2 macam ternak ayam.. taik orang depan pintu, mcm2 lagi la..
Reply With Quote
  #47  
Old 15-03-2019, 02:05 AM
siamanggagapp siamanggagapp is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,101
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 85
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by anakmalaya View Post
macam2 pengalaman duduk rumah flat.. fire extinguisher kene baling atas kereta, tilam terbakar sebab orang tingkat atas baling putung rokok, pagar rumah kene mangga tiba2 tak tau siapa yg manggakan, makcik2 membawang pagi petang, kasut kene rembat, bela kucing banyak2 macam ternak ayam.. taik orang depan pintu, mcm2 lagi la..
Haha jenuh..
Reply With Quote
  #48  
Old 15-03-2019, 07:24 AM
sitinorain sitinorain is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,308
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 36
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rakcacer View Post
Kebykkan org duk ppr / pprt ni golongan dr setinggan, gelandangan, org miskin... golongan ni 90% adalah pengotor... tgk keadaan umah asal diorg pun seblm pindah ke pprt / ppr mmg kotor teruk... nk buang metaliti diorg ni mmg ssh...

Byk kali pej kwn buat gotong royong bersihkn kawasan pprt / pprt... tp bersihnya hanya 3 hari je... pastu kotor blk mcm sethn xdibersihkn... bkn ng mengutuk tp itu la hakikatnya... diorg dh terbiasa bertahun tahun buang sampah lalu tingkap masa di setinggan... dlm umah diorg pun mmg kotor... biar miskin tp jgn pengotor
bkn PPR je...condo yg harga 500k pun pengotor...patung rokok, tuala wanita plastik dll... nasib baik x beli unit bwh..
Reply With Quote
  #49  
Old 15-03-2019, 08:21 AM
psx_dream87 psx_dream87 is online now
Super Active

psx_dream87's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Feb 2011
Location: ---- soul society ----
Posts: 6,905
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
gambar kat mana ni?
Reply With Quote
  #50  
Old 15-03-2019, 08:32 AM
lats840 lats840 is offline
Active Member

lats840's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,803
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 86
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by sitinorain View Post
bkn PPR je...condo yg harga 500k pun pengotor...patung rokok, tuala wanita plastik dll... nasib baik x beli unit bwh..
Setuju...
Sama je..
Rumah kat darat pun sama....
Ade je yg binga1, buang bnda tak sepatut nya merata rata...

Rasa tak patut lak bila nak hentam rmh pprt/ppr je yg kotor..
Pokok pangkal, didikan dari rmh....

Den raso, kalo org yg duduk rumah teres, bungalow tak pakai maid...
Jahanam gak....

Ape2 pun didikan dari kecii, dari rmh dan sekolah....
__________________
http://lats840.mybrute.com
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump