Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Misc Sports

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #6721  
Old 11-03-2019, 01:25 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 49,769
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 104
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by janggut_X View Post
nsib tak tengok takde la keciwa sgt sgt. apa apa pun tak diberikan pilihan tup tup final. ok la tu
indon guna pengalaman utk bg Msia tekanan je utk bg Msia buat silap2 mudah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #6722  
Old 11-03-2019, 01:30 PM
MrDisc MrDisc is offline
Regular

MrDisc's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Dec 2016
Location: Muar - Johore
Posts: 403
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 8
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Pair indonesia yg cukup pengalaman pon antara faktor membolehkan mereka dalam kelas tersendiri...Pair kita tidak bermain sepertimana game2 sebelum ini. Cuma pujian harus diberikan sebab boleh berada di puncak walaupon tidak diletakkan harapan tinggi..

p/s: Bagus mohd ahsan. Sambil sukan sambil dakwah kecil2...

Quote:
Originally Posted by mdnor34 View Post
indon guna pengalaman utk bg Msia tekanan je utk bg Msia buat silap2 mudah
__________________
:: JOM BUAT DUIT ONLINE CARA RANKING GOOGLE DARI RUMAH --> PERNIAGAANINTERNETHQ ::

:: LIVE STREAMING BOLASEPAK MALAYSIA 2019 TANPA POPUP ADS & LOGIN FB ANDA -->> DISINI ::
Reply With Quote
Likes Kelulut madu liked this post
  #6723  
Old 13-03-2019, 09:36 AM
Kelulut madu Kelulut madu is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 435
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 63
Active Level
Default

Sy sokong indonesia sbb mohd ahsan Islam
Terbaik lah....respect m.ahsan siap sujud
Reply With Quote
  #6724  
Old 13-03-2019, 09:42 AM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,509
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 712
Active Level
My Mood:
Default

x sangka lak regu pertama dunia sukalmojo-kevin... bley kalah.... arituh dorang kalah dgn pair china kan...
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #6725  
Old 14-03-2019, 05:20 PM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 248,427
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3406
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default


Quote:
Penampilan Lee Chong Wei di Terbuka Malaysia masih samar, tunggu laporan perubatan terkini beliau - Presiden BAM
__________________
Reply With Quote
  #6726  
Old 14-03-2019, 11:37 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 49,769
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 104
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Niyang View Post
x sangka lak regu pertama dunia sukalmojo-kevin... bley kalah.... arituh dorang kalah dgn pair china kan...
Betul... kalah 1st round...
tahun Lepas world championship pun Diorg kalah suku akhir..

Diorg masih ranking no.1 dunia sbb menang Byk kejohanan...
Double lain Dah study game diorg sbb tu susah menang kejohanan besar...
Reply With Quote
  #6727  
Old 14-03-2019, 11:51 PM
mdnor34 mdnor34 is offline
CG Top Poster Club

mdnor34's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Nov 2008
Posts: 49,769
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 104
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
Tgk otot2 pun x sama mcm dulu.... dia kena main kejohanan kecil dulu....terus main
Kejohanan besar kalah mudah le...
Reply With Quote
  #6728  
Old 15-03-2019, 09:49 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,478
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MrDisc View Post
Pair indonesia yg cukup pengalaman pon antara faktor membolehkan mereka dalam kelas tersendiri...Pair kita tidak bermain sepertimana game2 sebelum ini. Cuma pujian harus diberikan sebab boleh berada di puncak walaupon tidak diletakkan harapan tinggi..

p/s: Bagus mohd ahsan. Sambil sukan sambil dakwah kecil2...
pair mas tu masih tak solid, defend tak solid, pukulan pun byk kelaut.cuma terpikir pelik pulak boleh sampai final. harap dia org belajar mentaliti juara lepas ni. tak nak lepas ni senyap terus. apa apa pun bangga jugak la ke final
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #6729  
Old 15-03-2019, 09:51 AM
janggut_X janggut_X is offline
CG Hardcore

janggut_X's Avatar
 
Trader Rating: (50)
Join Date: Oct 2008
Location: http://suara-janggut.blogspot.com
Posts: 57,478
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TXT View Post
ikut senarai nama, round 1st lcw vs kidambi srikanth tu.
__________________
KURUS DLM 15 HARI CUBA KALAU TAK PERCAYA
7DAY7D | PHEROLINS | GARCINIA PLUS

SMS/WHATSAPP :0162036757
Reply With Quote
  #6730  
Old 15-03-2019, 10:21 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 248,427
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 3406
Blog Entries: 48
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mdnor34 View Post
Tgk otot2 pun x sama mcm dulu.... dia kena main kejohanan kecil dulu....terus main
Kejohanan besar kalah mudah le...
lama sgt rehat tu
otot pn dah x padu mcm dulu
__________________
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump