Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 12-03-2019, 08:49 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,565
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2386
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by edzaljb View Post
member pernah test dapat 1GBps
terbaik lah....kalo boleh maintain kelajuan tu

takut hanya sekejap..bila dah ramai user...terus drop...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #62  
Old 14-03-2019, 11:01 PM
suria83 suria83 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 259
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hari ni dah dapat upgrade ke turbo...tapi bila cek speedtest dpt dlm 100mbps saja...sepatutnya 300mbps....lps tu try la chat dgn TM tanya mcm mana nak solve benda ni...dia suruh tukar cable kat router...tukar kpd CAT 6....ada sesiapa dah buat ke?
Reply With Quote
  #63  
Old 17-03-2019, 10:44 AM
Epal10 Epal10 is offline
Active Member

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,078
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Aku dh kena game dgn tm point tawau, alasan tempat aku xsupport streamyx
Mula2 diaorg suro aku closed akaun streamyx padahal aku dh dpt offer 10mb rm94 dri 4mb dri tm
Dia suro aku buka akaun unifi lite 10mb nanti dpt harga rm94 yang dia offer
Sekali sampai bil rm200+ siap unifi pakej hype tv siap pakej call, padahal aku xguna dan xthu pun
Bila aku komplen cakap bagi masa 7hari nak siasat, aku cakap aku akan buat report polis dan terminate
Jika tiada penyelesaian
Reply With Quote
  #64  
Old 19-03-2019, 10:33 AM
edzaljb edzaljb is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2007
Location: Jay to the Bee
Posts: 376
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
terbaik lah....kalo boleh maintain kelajuan tu

takut hanya sekejap..bila dah ramai user...terus drop...
Takkan drop
Reply With Quote
  #65  
Old 19-03-2019, 10:44 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,732
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 133
Active Level
Default

opis punya bile laa nak upgrade..
semput klu 10mbps je..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #66  
Old 19-03-2019, 10:45 AM
tomie tomie is online now
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 73,349
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 366
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Epal10 View Post
Aku dh kena game dgn tm point tawau, alasan tempat aku xsupport streamyx
Mula2 diaorg suro aku closed akaun streamyx padahal aku dh dpt offer 10mb rm94 dri 4mb dri tm
Dia suro aku buka akaun unifi lite 10mb nanti dpt harga rm94 yang dia offer
Sekali sampai bil rm200+ siap unifi pakej hype tv siap pakej call, padahal aku xguna dan xthu pun
Bila aku komplen cakap bagi masa 7hari nak siasat, aku cakap aku akan buat report polis dan terminate
Jika tiada penyelesaian
uik..tu ka ?
sebijik mcm depa call ceq dulu ni..
call habaq offer stimix 88 upgrade ke unifi 10mbps..
tanpa tambah duit...just byaq rm88 ja..
tapi depa call lewat 2 hari...
sbb ceq dah pasang maxis rm89 dah...

kalo cam tu...ceq selamat lah dari tektikal ajen tm tu noo..
Reply With Quote
  #67  
Old 19-03-2019, 10:48 AM
edzaljb edzaljb is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2007
Location: Jay to the Bee
Posts: 376
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
opis punya bile laa nak upgrade..
semput klu 10mbps je..
Pergi chat kat fb TM....
Reply With Quote
  #68  
Old 19-03-2019, 10:58 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,565
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2386
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by edzaljb View Post
Takkan drop
tak drop...tp masalah teknikal terlalu banyak sgt berlaku....
Reply With Quote
  #69  
Old 20-03-2019, 08:47 AM
Epal10 Epal10 is offline
Active Member

Epal10's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,078
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 16
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
uik..tu ka ?
sebijik mcm depa call ceq dulu ni..
call habaq offer stimix 88 upgrade ke unifi 10mbps..
tanpa tambah duit...just byaq rm88 ja..
tapi depa call lewat 2 hari...
sbb ceq dah pasang maxis rm89 dah...

kalo cam tu...ceq selamat lah dari tektikal ajen tm tu noo..
aku skrg dlm proses nk terminate stearmyx jika charge mcm tu, penipu betul
Reply With Quote
  #70  
Old 20-03-2019, 08:52 AM
tomie tomie is online now
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 73,349
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 366
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Epal10 View Post
aku skrg dlm proses nk terminate stearmyx jika charge mcm tu, penipu betul
rindu ceq pada stimix 88....nostalgiaq sungguh..
tq pada masta farhanz CG ...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump