Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #111  
Old 13-03-2019, 11:55 PM
Jackhalid Jackhalid is online now
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,245
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 557
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
masuk askar jd kadet tp family kaya2 siap ada driver. nipu sgt
tu ok la logik lagi.

yg tak logik dia belasah peragut tu. ada orang rakam video, pastu jadi viral. video viral tu bukan main lagi siap ada banyak angle & close-up shoot. kah kah kahhh
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
Likes TT liked this post
Paid Advertisement
  #112  
Old 14-03-2019, 10:07 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 146,482
Active Level
My Mood:
Default

sembang handle bisnes airlines tp sebijik kapal terbang pun xnampak
Reply With Quote
  #113  
Old 15-03-2019, 11:06 AM
lithium08 lithium08 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 616
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default

Rumah besar gedabak mcm jutawan tp pelik consider x mewah n keta besar 2bijik..nk mewah mcm mana lg?siap mak ckp dgn menantu minta maaf sbb anak tak mampu bg kemewahan hahaha..
Reply With Quote
  #114  
Old 18-04-2019, 11:54 PM
SmileAlways SmileAlways is offline
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,859
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 348
Active Level
My Mood:
Default

The Bridge

Merupakan sebuah drama jenayah yang melibatkan 2 buah negara di antara Malaysia dan Singapore. Siri ini telah di remake dari cerita asal The Bridge(British-France)

Siri ini menunjukkan bagaimana kita sebagai seorang manusia di layan dengan cara yang berbeza di sisi undang2. Tidak kira di mana kita berada, undang2 dilaksanakan seperti 'kasta' mengikut kelas masyarakat

__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
Likes cek mek molek liked this post
  #115  
Old 19-04-2019, 12:20 AM
Kbyne Kbyne is online now
Legendary Member

Kbyne's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: K.L.
Posts: 11,118
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 396
Active Level
My Mood:
Default

Pelakon melayu jadi puppet,alat agenda kapiaq,orientalis,sekular dan kapitalis...bukan kaedah islam...

kalau betulla nak siarkan syiar islam,rujuk panel dakwah macamana plot sesuai cara islam...
__________________
“Ertinya : Ya Allah ! Hidupkanlah aku dalam keadaan MISKIN, dan matikanlah aku dalam keadaan MISKIN, dan kumpulkanlah aku (pada hari kiamat) di dalam rombongan orang-orang MISKIN”.Hadits Imam Ibnu Majah No. 4126 dan lain-lain. Al-Albani mengatakan bahwa hadits ini darjatnya : HASAN.

Last edited by Kbyne; 19-04-2019 at 12:22 AM..
Reply With Quote
Likes Skuter liked this post
  #116  
Old 14-05-2019, 12:14 AM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 146,482
Active Level
My Mood:
Default

apa punya sinopsis la

Reply With Quote
  #117  
Old 14-05-2019, 12:27 AM
Deen27 Deen27 is offline
Active Plus

Deen27's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2012
Posts: 2,855
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 49
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by TT View Post
apa punya sinopsis la

Okay la tu. Ringkas dan banyak loopholes.. baru wat reviewer tertanya2. Banyak sngt persoalan dan nak tahu plot cerita ni camne gi nyer.

Cer ngaku tt.. kamu pon mesti terpikir, wayang apa yg diorng berdua nak tngk tu kan
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump