Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2051  
Old 14-03-2019, 08:08 PM
izzatz13 izzatz13 is offline
Active Member

izzatz13's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jun 2009
Location: Butterworth - Kulim
Posts: 1,089
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cryptodoge View Post
boleh beli lg tak
beli baru tak boleh dah. kena beli share sedia ada drpd member2. tu pon kalau diorg nak jual la
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2052  
Old 19-03-2019, 04:39 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 427
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Tak announce pun dividen
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #2053  
Old 19-03-2019, 05:18 PM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,565
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2386
Active Level
My Mood:
Default

ini berbaloi untuk di tunggu...hahahaha
Reply With Quote
  #2054  
Old 19-03-2019, 06:55 PM
Duit Tepi Duit Tepi is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 427
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 14
Active Level
Default

Holding pulak 500 unit jer.. adus .. apply lagi Tak dapat2
__________________
Jadilah penguna bijak, Bertukar kepada OG1asean, nikmati penjimatan dari 5% setiap Kali anda bayar bil dan top up,Sila PM utk info lanjut
Reply With Quote
  #2055  
Old 20-03-2019, 08:49 AM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 40,459
Thanks (Received): 674
Likes (Received): 225
Active Level
My Mood:
Default

bole check akaun on9 ker?
dh lama ni tak pegi bank rakyat
__________________
------------------------------------------------
Reply With Quote
  #2056  
Old 20-03-2019, 09:07 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 15,565
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 2386
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by joee View Post
bole check akaun on9 ker?
dh lama ni tak pegi bank rakyat
boleh je tuan...tp dah buat online banking k?
Reply With Quote
  #2057  
Old 20-03-2019, 10:19 AM
joee joee is offline
CG Top Poster Club

joee's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Oct 2010
Location: Kulim - JB -SB
Posts: 40,459
Thanks (Received): 674
Likes (Received): 225
Active Level
My Mood:
Default

no akaun pun dh lupa..
sbb akaun tu xpnh guna lgsg pun tuan..hahah

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
boleh je tuan...tp dah buat online banking k?
__________________
------------------------------------------------
Reply With Quote
  #2058  
Old 21-03-2019, 08:49 AM
kapalselam kapalselam is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2013
Posts: 132
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by joee View Post
no akaun pun dh lupa..
sbb akaun tu xpnh guna lgsg pun tuan..hahah
agak2 bila dpt dividen 2018 bank rakyat..nak check on9 jgk
Reply With Quote
  #2059  
Old 21-03-2019, 03:07 PM
namridus namridus is offline
Regular

namridus's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 338
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

hujung bulan ni depa umum la tu...tahun lepas ujung bulan masuk akaun....
Reply With Quote
  #2060  
Old 21-03-2019, 03:32 PM
redcloud redcloud is offline
Active Member

redcloud's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,241
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 100
Active Level
My Mood:
Default

baru cek akaun..dividen xde lagi
__________________
Tanahairku Malaysia
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump