Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 14-09-2018, 08:44 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,830
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1286
Active Level
My Mood:
Default

expensive date = kahwin...

itu realiti....

nk kawin mahal skrg,...budak2 yg dah tak tahan nak bercinta (tapi duit takda), akan terjerumus dgn 'cheap date'..

tak leh nak salahkan 100% budak tu jugak....sbb perasaan cinta tu (lonely, perlukan kasih sayang),, itu sememangnya semula jadi dan boleh dtg bila2 je.....so, maybe salah budak tu jugak sbb tak control....tp bg aku, takleh salahkan budak tu 100%...


itu kalau budak la...

tp kalau org yg dh dewasa dan bekerja, tapi masih tak berusaha utk kawin (dan lebih memilih utk 'cheap date') bagi aku yg ni yg agak problem sikit..
__________________
"Dan janganlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dengan itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jangan kamu memanggil dengan panggilan yang buruk antara sesama kamu yang seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"

Last edited by syamsoulcc; 14-09-2018 at 08:46 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 14-09-2018, 08:45 PM
marvelous marvelous is online now
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 12,902
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1701
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
expensive date = kahwin...

itu realiti....

nk kawin mahal skrg,...budak2 yg dah tak tahan nak bercinta, akan terjerumus dgn 'cheap date'..
nak kahwin murah....adat yang membuatkan ia mahal
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
  #13  
Old 14-09-2018, 09:06 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 35,243
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 328
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
penah buat ke
sampai sekarang aku masih bercheap date dengan wife. cheap yang aku maksudkan lepak dalam kete tepi tasik malam2
manala aku mampu nak bawak ke tempat fancy2 apatah lagi berhoneymoon ke pulau2..
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
  #14  
Old 14-09-2018, 09:22 PM
syamsoulcc syamsoulcc is offline
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 6,830
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1286
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
sampai sekarang aku masih bercheap date dengan wife. cheap yang aku maksudkan lepak dalam kete tepi tasik malam2
manala aku mampu nak bawak ke tempat fancy2 apatah lagi berhoneymoon ke pulau2..
'cheap date' ni mmg seronok kalau dgn wife.....

tp nk dpt WIFE tu pun bukan 'cheap' tu....huhu
__________________
"Dan janganlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dengan itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jangan kamu memanggil dengan panggilan yang buruk antara sesama kamu yang seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #15  
Old 14-09-2018, 09:27 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 35,243
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 328
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
'cheap date' ni mmg seronok kalau dgn wife.....

tp nk dpt WIFE tu pun bukan 'cheap' tu....huhu
itu test drive
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #16  
Old 14-09-2018, 09:48 PM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 5,963
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 416
Active Level
My Mood:
Default

muda mudi (melayu) semakin *****. sibuk dgn stalking instafamous, bercinta & beromen, hidup dlm khayalan ikut drama dan sibuk main game
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 11 tahun trading & 7 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #17  
Old 14-09-2018, 09:49 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 7,773
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 885
Active Level
Default

nih masalah orang2 muda kan ?
sebenarnya dah ada solution..

k next..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #18  
Old 14-09-2018, 09:50 PM
kopirait kopirait is online now
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 27,826
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 753
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
sampai sekarang aku masih bercheap date dengan wife. cheap yang aku maksudkan lepak dalam kete tepi tasik malam2
manala aku mampu nak bawak ke tempat fancy2 apatah lagi berhoneymoon ke pulau2..
takpe janji bahagia.
yang penting quality time dengan orang tersayang.
Reply With Quote
  #19  
Old 14-09-2018, 09:51 PM
cek mek molek cek mek molek is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 34,190
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3586
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
nih masalah orang2 muda kan ?
sebenarnya dah ada solution..

k next..
tn jaws, nikah gantung kan
Reply With Quote
  #20  
Old 14-09-2018, 10:05 PM
marvelous marvelous is online now
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 12,902
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1701
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
sampai sekarang aku masih bercheap date dengan wife. cheap yang aku maksudkan lepak dalam kete tepi tasik malam2
manala aku mampu nak bawak ke tempat fancy2 apatah lagi berhoneymoon ke pulau2..
dengan wife no hal lah bro....memang kena cheap pun.....

nak romantik...park kereta di depan pantai....tgk view laut.....park kereta di depan tasik....

sambil dengar lagu romantik....

anak2 tinggal di umah mertua jap.....

spent time with your halal...without anyone....only u n wife
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump