Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, SCAMS > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #191  
Old 29-05-2017, 03:33 AM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,896
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 123
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Benda paling sangal pasal hospital swasta ... tak boleh buat .. refer spital kerajaan juga
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #192  
Old 29-05-2017, 05:20 AM
hum hum is online now
Super Active

hum's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2009
Posts: 5,478
Thanks (Received): 31
Likes (Received): 58
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by okada_kodo View Post
da 5 tahun da post ni. anak dlm kandungan tu pn da sekolah. hehe
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
Reply With Quote
  #193  
Old 15-07-2019, 02:52 AM
okada_kodo okada_kodo is offline
Active Member

okada_kodo's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,462
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hum View Post
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
sabar la bos. nak buat macamana..
__________________
̿
̿'̿ ̿'̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=(̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿̿'̿ ̿
Reply With Quote
  #194  
Old 13-08-2019, 02:59 PM
mohdnor mohdnor is offline
Active Member

mohdnor's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2008
Location: tg karang-setiawangsa-jay bee
Posts: 2,110
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 72
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by hum View Post
Lama dah post ni rupanya..sy pun ada pengalaman mcm ni..mula2 call tny klinik boleh scan detail ke tak,ada 4d ke tak..nurse jawab,ada semua boleh buat..sekali pergi scan,dia buat 2d je..hitam putih pastu kene bayar rm100..tak puas hati betul rasa..
takat 2D gi Klinik Kesihatan free
__________________
019-3875631 @ 014-3712708(whatsapp)
hubungi saya untuk maklumat terperinci

http://www.carigold.com/portal/forum...d.php?t=114442
http://biayakoperasi.blogspot.com/
Reply With Quote
  #195  
Old 14-08-2019, 12:31 PM
thetu5 thetu5 is offline
Active Member

thetu5's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2007
Location: segamat/johor-u.k/silver >"1malaysia"<
Posts: 1,736
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 6
Active Level
Default

ni smua biz..org nk sgt..yg 6D tu lg kapak..baik pki 4D boleh tikam no
__________________
Penulis Jalanan Besarkan Zakar Kereta Sambung Bayar Besarkan Payudara


Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump