Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Offline Business, Entrepreneur Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 27-06-2019, 11:37 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,485
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1413
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by abah5851 View Post
buat sub kedai kat celah2 kedai mamak...biar mamak tu lingkup..hehehee. kalau ade usaha ada lah jalan tuan untuk buka kedai nanti...insyaAllah...
apapun masak biar sedap sangat sangat sampai selalu orang ingat
__________________


Masalah SEKS !!! Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 29-06-2019, 01:49 PM
aku_ker aku_ker is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Feb 2010
Posts: 174
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Nampak macam TT nk buat bisnis sbb x suka kerja skg , better cari keje lain dari buat biz. Mcm yg lain ckp try buat part time dulu or amik long leave.
Kita nampak org lain bole buat x semestinya sesuai dgn kita.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump