Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > COMPUTER, INTERNET > Webmaster, Blogger Discussion > Programming, Web Development

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 22-06-2019, 06:00 PM
ohsem ohsem is offline
Active Member

ohsem's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,851
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 27
Active Level
My Mood:
Default

tq bosskur.. i follow
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 25-06-2019, 08:22 PM
lautjernih lautjernih is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2019
Posts: 94
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Vpoint7 View Post
Abam mod Dann kata, diorg pn sedang dlm pembinaan,

Tapi mereka terbuka utk penambahbaikan..
CG ada API yang kita boleh call ke?

Vpoint selalu buat development sehari berapa jam? Saya ada jugak buat development tapi macam sejam sehari je (sibuk dengan kerja lain kadang2)
Reply With Quote
  #23  
Old 27-06-2019, 01:13 PM
Vpoint7 Vpoint7 is offline
Regular

Vpoint7's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 230
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lautjernih View Post
CG ada API yang kita boleh call ke?

Vpoint selalu buat development sehari berapa jam? Saya ada jugak buat development tapi macam sejam sehari je (sibuk dengan kerja lain kadang2)
Hm, sy pown tak perasan masa yg diluangkan utk development ni, adakalanya 6jam atau lebih, ada ketika, tak buat apa2 langsung seharian, maklum la, keje hobi, xde komitmen atau bayaran..

Pendek kata, ini hanyalah hobi, boleh kata bonus jika dpt ditukar kpd pendapatan kekal.. rasanya dah ade idea, oleh sbb tu, sy usahakan hobi nii..
__________________
https://warisanbernama.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump