Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #781  
Old 16-05-2019, 03:29 PM
rayz rayz is offline
Legendary Member

rayz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,739
Thanks (Received): 633
Likes (Received): 91
Active Level
My Mood:
Default

1OOO DPT 1 JUTA


gila apa mana nk amik duit bg 1 juta tu

bulu mas ada logik juga hasil dr upah pasang iklan tu pun kena jgk
__________________
INDICATOR PROFITZONE ADA SIGNAL TP DAN SL

TEKNIK FOREX SANTAI SET AND FORGET TP SL NOTA BERGAMBAR
PERCUMA TEKNIK DAN PANDUAN BINARY OPTION BERNILAI RM150 BAGI YG BELI DGN LINK DIATAS
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #782  
Old 16-05-2019, 03:35 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 49,485
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1413
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lampor_2003 View Post
Last year ade la jumpa dgn sorg makcik ni..

1st deal dia nk invest dgn koperasi yg member aku punya.. Nak invest 10juta katanyer..

Last2 bila jumpa dia bukak citer pasal duit sultan filipina dulu2 punya.. Panjang lebar la citernyer..

Siap tunjuk dokumen bagai.. Pastu tunjuk surat lantikan wakil untuk uruskan pengeluaran duit tu.. Duit tu ade kt singapore.. Bank Barclay's ke ape tah.. Lupa dah..

Aku pn da start pelik sbb duit tu ade dlm bank, tp kena cari duit utk keluarkan duit tu.. Adoi...

Member aku pn da nampak mcm bosan je trus dia cuit aku ajak blah.. Hahahahahaha..

Makcik tu sembanh juta2 trilion tp air segelas pn xleh nk bayar... Cissss!
Pergh 10 juta ka

Allahu
__________________


Masalah SEKS !!! Lebih 100 Jenis Produk KEPUASAN SEKS SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #783  
Old 20-05-2019, 12:30 PM
g00gle1 g00gle1 is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2017
Posts: 91
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Sesiapa yg ada info berkaitan TSRMT bleh la tepek kat sini... aku nak buat perbandingan info... nnt kita sama2 share kat sini..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump