Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 27-05-2015, 03:43 PM
Jijan Jijan is offline
Active Plus

Jijan's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Dec 2005
Location: Wangsa Maju, Kuala Lumpur
Posts: 2,884
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

teringat lagi masa mula lancar depa bangga sebab saham nie setanding dgn saham FB.... tapi sekarang?? hampeh....
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 27-05-2015, 03:45 PM
antagenaiz antagenaiz is offline
Super Active

antagenaiz's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2007
Posts: 6,310
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default



Reply With Quote
Thanks haudli, otaida00taj thanked for this post
  #23  
Old 27-05-2015, 03:58 PM
chip555 chip555 is offline
Active Member

chip555's Avatar
 
Trader Rating: (10)
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,145
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 55
Active Level
My Mood:
Talking

Quote:
Originally Posted by antagenaiz View Post




takutttttt..........
Reply With Quote
  #24  
Old 27-05-2015, 04:04 PM
blogpstr blogpstr is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,024
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
thankjs bro


utk chart, kat mana leh refer kalau nak trade online je pastu??
kalau broker, rasanya diorang ada platform diorang sendiri, depends pada broker. bnyk broker yang bley trade online skrg ni. maybank pun ada gak trade online, tp kena pastikan bukan nominee account. Bukak trading yg betul punya. Modal tak pasti la plak skrg ni brp kena ada.
Reply With Quote
Thanks haudli thanked for this post
  #25  
Old 27-05-2015, 04:12 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,877
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 268
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fzlik View Post
Saham gergasi perladangan Felda Global Ventures Holdings Bhd (FGV) hari ini buat pertama kalinya diniagakan di bawah paras harga penyenaraiannya (RM4.55).

Saham tersebut mula diniagakan pada harga RM4.60 namun dan kemudiannya jatuh ke paras RM4.53 pada jam 10.46 pagi sebelum kembali melonjak.

Harga pasaran terakhir saham tersebut adalah RM4.57 ketika waktu rehat jam 12.30 tengahari.

Kejatuhan harga tersebut dijangka akan menjadi bahan kritikan oleh kumpulan yang menentang penyenaraian FGV.

ini ss terkini aku petik kat web bursa malaysia... adakah kalau jatuh dari harga pembukaan pemegang saham perlu topup duit atau jual saham?


http://www.malaysiakini.com/news/214071
takut jadi macam mas je... gomen bayar harga asal beli..
Reply With Quote
  #26  
Old 27-05-2015, 04:34 PM
michael scotfield michael scotfield is offline
Legendary Member

michael scotfield's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: May 2007
Location: Fig fx
Posts: 17,930
Thanks (Received): 299
Likes (Received): 564
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by epozer View Post
takut jadi macam mas je... gomen bayar harga asal beli..
Duit mana lak gov nk sebat utk tlg bayar hehe...
Reply With Quote
  #27  
Old 27-05-2015, 05:00 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 13,877
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 268
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by michael scotfield View Post
Duit mana lak gov nk sebat utk tlg bayar hehe...
jangan tanya ...kang macai nampak di korek licin duit tu
Reply With Quote
  #28  
Old 27-05-2015, 05:03 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,337
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 96
Active Level
My Mood:
Default

masak la kalau yg tak jual lagi, tunggu bawah Rm1 blh beli ni..
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #29  
Old 27-05-2015, 05:41 PM
BRAVOZULU BRAVOZULU is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 1,369
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 95
Active Level
Default

boleh standby rm1.50 sauk.
Reply With Quote
  #30  
Old 27-05-2015, 06:01 PM
satriahitam satriahitam is offline
Active Plus

satriahitam's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,470
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 36
Active Level
Default

rege nescafe ais lagi mahal... kesian diaorg yg ada simpan saham nie bnyk2 erkk... sib baik la sepupu den sempat jual masa minggu awal pembukaan tu... untung la skit...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump