Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 27-05-2015, 03:07 PM
raynasofia raynasofia is offline
Active Plus

raynasofia's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Aug 2010
Posts: 4,899
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 244
Active Level
Default

ni lah bahana bila masih ada macai lembu yang mengangkat puak2 songkok tinggi menjadi pemimpin.. otak ada pun takleh nak pakai.. ba.ngaangg bertingkat2.. kepada warga felda, tahniah je lah aku ucapkan.. korang pun sama gak.. walaupun bukan semua..
__________________
RENEW INSURANCE KERETA MURAH!!!

Kamu kan dah tau dia tu penipu.. muka dia pun muka penipu.. yang kamu semua bijak pandai boleh sampai kena tipu tu pasal apa..?? Kamu tu yg bodöh...! ~ abdul wahub - sila klik
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 27-05-2015, 03:08 PM
Beezeebiz88 Beezeebiz88 is offline
Regular

Beezeebiz88's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 209
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Siapa tahu apa sebabnya harga share fvg nie jatuh banyak sangat. Adakah disebabkan fundamental atau teknikal. Atau disebabkan konspirasi. Atau mungkin disebabkan sekarang adalah harga yang dikatakan fair value bagi fgv... Minta pencerahan daripada otai2. Bukan apa...kesian pada peneroka2 yang ada beli...
__________________
Menjual Perfume Dubai Gred 5A, Perfume Original Reject, Victoria Secret(Body Mist), Miniature Perfume(5ml-20ml),Vial Original(2ml) & Mini Body Mist.

https://www.facebook.com/perfumegaleria[URL="http://www.facebook.com/perfumegaleria"]
Reply With Quote
  #13  
Old 27-05-2015, 03:09 PM
soleq soleq is offline
Active Member

soleq's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,956
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bole turun lagi tu....
Reply With Quote
  #14  
Old 27-05-2015, 03:11 PM
blogpstr blogpstr is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,024
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by haudli View Post
camne nak beli???




.
Bro pegi register dekat broker. Bukak CDS account skali kat broker tu. Cari broker yg best and boleh layan kita punya request. Kadang2 broker ni x brp nak layan buyer yg kecik2 ni.
Reply With Quote
Thanks haudli thanked for this post
  #15  
Old 27-05-2015, 03:12 PM
blogpstr blogpstr is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,024
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Beezeebiz88 View Post
Siapa tahu apa sebabnya harga share fvg nie jatuh banyak sangat. Adakah disebabkan fundamental atau teknikal. Atau disebabkan konspirasi. Atau mungkin disebabkan sekarang adalah harga yang dikatakan fair value bagi fgv... Minta pencerahan daripada otai2. Bukan apa...kesian pada peneroka2 yang ada beli...
Fair value rasanya. Rasanya peneroka dapat saham tu free, bukan diorang beli kot?
Reply With Quote
  #16  
Old 27-05-2015, 03:13 PM
kayo kayo is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 799
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 13
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Beezeebiz88 View Post
Siapa tahu apa sebabnya harga share fvg nie jatuh banyak sangat. Adakah disebabkan fundamental atau teknikal. Atau disebabkan konspirasi. Atau mungkin disebabkan sekarang adalah harga yang dikatakan fair value bagi fgv... Minta pencerahan daripada otai2. Bukan apa...kesian pada peneroka2 yang ada beli...
selagi letak org politik memimpin sebuah badan korporat selagi itulah pelabur xberani nk masuk secara besar2,,
kenapa saham perladangan lain Far east,IOI,tradwind,sime darby masih boleh bertahan dan harga xjatuh teruk???
Reply With Quote
Thanks haudli thanked for this post
  #17  
Old 27-05-2015, 03:13 PM
SUPERFOREX_AEDIN SUPERFOREX_AEDIN is offline
Legendary Member

SUPERFOREX_AEDIN's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Oct 2009
Posts: 10,334
Thanks (Received): 68
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

aku nak beli kalau harga jatuh ke 50 sen
__________________
Regulated by IFSC
Reply With Quote
  #18  
Old 27-05-2015, 03:15 PM
TT TT is online now
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 136,588
Active Level
My Mood:
Default

last fin. report profit drop

counter klo ada kaitan politic mmg tayor ler
Reply With Quote
  #19  
Old 27-05-2015, 03:26 PM
simplest_box simplest_box is offline
Active Plus

simplest_box's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 4,715
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 55
Active Level
Default

Komoditi tgh jatuh harga skarang
Reply With Quote
  #20  
Old 27-05-2015, 03:39 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,287
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 10
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by blogpstr View Post
Bro pegi register dekat broker. Bukak CDS account skali kat broker tu. Cari broker yg best and boleh layan kita punya request. Kadang2 broker ni x brp nak layan buyer yg kecik2 ni.
thankjs bro


utk chart, kat mana leh refer kalau nak trade online je pastu??
Reply With Quote
Thanks AzMiLLioNaiRe thanked for this post
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump