Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Kuala Lumpur Stock Exchange (KLSE) > Stocks General Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 29-07-2007, 10:59 PM
Fadu Fadu is offline
Active Plus

Fadu's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,134
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mie8500 View Post
hahaha..
takkan RM90 pun nak kongsi gak kawan..
ebook tu, aku ada.. tp, jgn mintak kat aku..
Memang aku x kan bg.. ni prinsip..
Memang amat berbaloi beli..
Bukak www.buysignal.net , tgk ada dia selit isikandungan atau tajuk kat web tuh..

Aku dah baca, tp belum mula..
makin baca makin seronok dan bersemangat nak buat sbb panduan yang dia bg amat mudah untuk paham serta boleh dikatan lengkap.
Ada support forum dan signal2 yg dia bg lagi..

amat puashati la..
mari la berkongsi... tak pon cite la lagi skit pasal ebook tu..
__________________
CALL/SMS/WHATAPPS : 0194065355
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 29-07-2007, 11:00 PM
pokcak pokcak is offline
Super Active

pokcak's Avatar

 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jan 2006
Location: Masih Di Malaysia
Posts: 9,641
Thanks (Received): 86
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by sukan4Dhyip View Post
Ingatkan Remiser yg bukak thread ni rupanye 2X5 dengan laling gak.. so kenalah hantar surat kat persatuan remiser berjaya BSKL datang sini dan share berjuta ilmu kat sini..khabar angin kata boleh tahan income main share ni kalah trade forex..ialah diaorang kan senang nak DD due dilligent company yg tersenarai tu semua huhu..


ps-tengah tunggu remiser with succesfull track record coming
memamg bleh untung bnyak kalau kena gaya. main kontra kalau nak untung atas angin. rugi atas angin pun bleh jadi gak. hehe. minggu lepas share bnyak jatuh. indeks pun turun bnyak. maybe minggu selepas tu ramai yang akan beli. beli saham call warrant mungkin dpt untung bnyak. tu dulu lah. skrng mcm call warrant ni lebih kurang je. ntah la. aku pun tau gtu2 je main share ni.

so, kalau dpt main guna maybank2u tu, maybe dpt beli on d spot ke camne tuh. bleh tengok chart gak tak?.
__________________
5-15% sebulan
Reply With Quote
  #13  
Old 29-07-2007, 11:03 PM
Kimie Kimie is offline
Super Active

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: http://carigold.com/
Posts: 6,744
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

raser macam tak secure jer..

macam senang jer nak kene kejar dgn LHDN..
Reply With Quote
  #14  
Old 29-07-2007, 11:04 PM
mie8500 mie8500 is offline
Active Member

mie8500's Avatar

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang<=>Kedah
Posts: 2,026
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Fadu View Post
mari la berkongsi... tak pon cite la lagi skit pasal ebook tu..
Mintak maaf bro,
aku x leh buat camtuh..
Nak tau serba skit..
g sini...
HTML Code:
http://www.wangcyber.com/forum/showthread.php?t=2801
Ada dibincangkan..
Nak tau detail, dapatkan ebook tuh..

Aku x dapat apapa kalo ko beli, x dak affiliate atau apapa keuntungan dari En Aku nih.. Komen aku bg sbb aku puashati ngan ebook nih.
Reply With Quote
  #15  
Old 29-07-2007, 11:12 PM
Kimie Kimie is offline
Super Active

 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2007
Location: http://carigold.com/
Posts: 6,744
Thanks (Received): 115
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mie8500 View Post
Mintak maaf bro,
aku x leh buat camtuh..
Nak tau serba skit..
g sini...
HTML Code:
http://www.wangcyber.com/forum/showthread.php?t=2801
Ada dibincangkan..
Nak tau detail, dapatkan ebook tuh..

Aku x dapat apapa kalo ko beli, x dak affiliate atau apapa keuntungan dari En Aku nih.. Komen aku bg sbb aku puashati ngan ebook nih.
waaa. pembeli macam ko ni lah yang dicari2..hehehe..

sebab ko tau aper perasaan kalau bende kiter buat susah2 orang dapat free..

Reply With Quote
  #16  
Old 29-07-2007, 11:16 PM
mie8500 mie8500 is offline
Active Member

mie8500's Avatar

 
Trader Rating: (18)
Join Date: Mar 2006
Location: Penang<=>Kedah
Posts: 2,026
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by candlelight View Post
waaa. pembeli macam ko ni lah yang dicari2..hehehe..

sebab ko tau aper perasaan kalau bende kiter buat susah2 orang dapat free..

bukan apa bro,
duni ni berpusing, kalo skang kita buat kat org, nanti satu hari kita lak kena, camtu jek..

Ebook m2u online stock ni ditulis atas pengalaman penulis itu sendiri selama dia berkecimpung dalam saham m2u nih.

kira ok la jugak, kita x yah susah2 nak godek2 dah.. dia dah bagitau semua.. dr start nak daftar, apply utk m2u stock sampai camna nk trade apa semua, ada dia terangkan..

Reply With Quote
  #17  
Old 30-07-2007, 12:18 AM
CikSukan CikSukan is offline
Blogger Moderator

CikSukan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2006
Location: wordpress.org
Posts: 9,946
Thanks (Received): 584
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Betul jugak kata Mie tu... internet ni information dan Info ialah $$$ inilah Rule yang Internet Maketeer guna dan jayakan..kalau share ni sesenyap jelah candlelight sebab anda akan menyebabkan IM seperti Fai bersara awal dari dunia IM..sian lak baca kisah dia ...

Tetapi setiap orang ada prinsip memasing..ada 1001 jalan nak kaya kat online ni selain dari produce e-book.. fikirkan fresh idea dan jayakan..dari benda cepat return sampai longlasting nye..terserah kepandaian memasing..

macam Forex ni laling try belajar dan decide ishh..ni bukanlah caranya for me sebab dari muka licin boleh tumbuh jerawat..kalau anda lelaki perokok macam Pokcak boleh berentilah dan jadi penabung RM5 dah sekarang.. so macam tulah..mana tahu anda berjaya dengan kaedah trade share market ni lak..

prinsip yg penting cuba-rasa dan buat baru tahu
__________________
P.S. "JOM JOIN CG !! -SUPPORTER"
"sampai skrg takleh nak menerima hakikat yg penyokong pas ni dah sampai tahap buta dah, sampai pas yg dah berubah 180 darjah daripada "perjuangan asal" pun diorang masih boleh justifikasi dengan pelbagai alasan, malah masih memburukkan UMNO yg sampai skrg tak pernah berubah dasar perjuangan.

Reply With Quote
  #18  
Old 30-07-2007, 12:24 AM
faizfakhirin faizfakhirin is offline
Active Member

faizfakhirin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,044
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ebook aku dh tau pasal tue....yg nk tau skang mcm mana?...aku try daftar,tapi xleh....mcm mana nk dftar?....sebab aku dgr kata saham kun nk naik....nk belajar skit2....saper yg pro saham?...ckp la mcm mana nk main kot maybank2u....
__________________
Gapo Tak Tahu![/SIZE][/B]

http://kidforex.blogspot.com
Reply With Quote
  #19  
Old 30-07-2007, 12:29 AM
elmyda elmyda is offline
Super Active

elmyda's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Jan 2007
Posts: 9,552
Thanks (Received): 159
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

more info please..

aku pn ada dpt email psl ebook nih..
__________________
neverendinghate..
41,800 New Iraqi Dinar Collector's Set
SwissCash (Swiss Mutual Fund) http://www.swisscash.net
AMF Brokerage Limited Investment http://www.amf1989.com
SNG Private Investment Club http://snginvest.com/
Reply With Quote
  #20  
Old 30-07-2007, 12:47 AM
faizfakhirin faizfakhirin is offline
Active Member

faizfakhirin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,044
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku pun terbaca ebook tu dlm ******....nk beli pun mahal sgt....aku takut xberkualiti jer...yg menjual tue spekulator ker?....saper bleh kasi tunjuk ajar cara daftar...cara daftar jer....
__________________
Gapo Tak Tahu![/SIZE][/B]

http://kidforex.blogspot.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
bskl, bursa saham kuala lumpur, klse, online stock

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump