Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 10-02-2018, 05:21 PM
DDos DDos is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (17)
Join Date: Nov 2007
Posts: 14,009
Thanks (Received): 300
Likes (Received): 370
Blog Entries: 4
Active Level
My Mood:
Default

masalah yg takkan selesai kalu masih di takuk lama pemikiran syrkt yg claim no 1 negara
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
Paid Advertisement
  #162  
Old 10-02-2018, 05:34 PM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,511
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 127
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Photofast View Post
maksud console?
Console tu guni yg ada surat and dokumen je
Reply With Quote
  #163  
Old 11-02-2018, 08:36 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,164
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Ada yang komen kata dapat surat/dokumen yang dah rosak, keronyok(?) etc.

Sian depa.

Mungkin sebab video ni cina yang amik.

Staf tu lak cam Melayu.

Jadi...



Apapun, bila dah kena rakam camni...moga staf Poslaju ambil iktibar?

Orang kita pantang nak rakam saja.

Jadi kita kena waspada dan jaga tingkah laku.

Quote:
Originally Posted by Arluth View Post
Kompom ke dalam guni tu parcel or console? Setahu aku la yg baling2 ni guni console je..parcel tak baling..even dlm lori linehaul pos or mana2 kurier mmg depan pintu akan disusun guni console..kat dalam satgi baru ada parcel..vid ni pun tak habis..kesian bro poslaju tu..
#jgnkecamsaya
#sayabukanstafpos
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)


Last edited by Jedi; 11-02-2018 at 08:40 AM..
Reply With Quote
  #164  
Old 11-02-2018, 08:37 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,164
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Aku nak poslaju madu lebah minggu depan ke Penang.

Harap˛ selamat la sampai.

Tulis besar˛ 'Fragile' 'This side UP'.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #165  
Old 11-02-2018, 08:38 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,164
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

Ada yang komen kata dapat surat/dokumen yang dah rosak, keronyok(?) etc.

Sian depa.

Quote:
Originally Posted by Flat View Post
Aku rasa ini surat biasa je yang posmen hantar naik motor tu, baling je lah sebab ia kertas je. adoi mak cik tukang rakam ni buat tajuk hot pulak kat facebook.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #166  
Old 11-02-2018, 10:24 AM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,511
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 127
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Aku nak poslaju madu lebah minggu depan ke Penang.

Harap˛ selamat la sampai.

Tulis besar˛ 'Fragile' 'This side UP'.
Haha penang sekarang poslaju ke apa2 kurier semua tengah berteraboq..
Aku ada kwn2 org lama poslju,skynet,gdex,citylink..sapa2 pos brg masa cny ni mmg kena bersabar la..
Barang pending melambak dlm store depa
Reply With Quote
Likes Jedi liked this post
  #167  
Old 11-02-2018, 10:32 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 40,164
Thanks (Received): 151
Likes (Received): 1180
Active Level
My Mood:
Default

CNY memang.

Aku pernah order plush toy Hong Kong dari Shoppee.

Kebetulan hari kebangsaan China ke apa tah.

SEBULAN kau baru sampai.



Quote:
Originally Posted by Arluth View Post
Haha penang sekarang poslaju ke apa2 kurier semua tengah berteraboq..
Aku ada kwn2 org lama poslju,skynet,gdex,citylink..sapa2 pos brg masa cny ni mmg kena bersabar la..
Barang pending melambak dlm store depa
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #168  
Old 01-03-2018, 12:11 PM
mr. Ceo mr. Ceo is offline
Regular

mr. Ceo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Location: Selangor
Posts: 166
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

datang time waktu wife keluar amik anak sekolah. dah byk kali.

mmg confirmlah tak jumpa
Reply With Quote
  #169  
Old 15-03-2018, 06:38 AM
imranfx88 imranfx88 is offline
Newbie

imranfx88's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2018
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Biasa la manusia buat keje... Ikhlas tak ikhlas je...
Reply With Quote
  #170  
Old 15-03-2018, 07:35 AM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.rahsiafirdaus.com
Posts: 44,006
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1118
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Jedi View Post
Aku nak poslaju madu lebah minggu depan ke Penang.

Harap˛ selamat la sampai.

Tulis besar˛ 'Fragile' 'This side UP'.
tak dapat nafi la

kadang terlebih laju

kadang cam siput vaaaviii

Poslaju dia punya servis naik turun

kejap ok kejap elok
__________________


PERCUMA RAHSIA Kenikmatan SEKS SUAMI ISTERI
di www.rahsiafirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump