Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24-12-2007, 02:14 AM
jutawanmiskin jutawanmiskin is offline
Regular

jutawanmiskin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default Jazmeen (M) Sdn Bhd (757855-T) - jazmeen.com

Salam semua..Saya bukanlah admin ataupun orang dalam dari syarikat nie, saya cuma ingin berkongsi pandangan dan jugak idea daripada rakan-rakan sekalian tentang program yang dijalankan oleh syarikat bumiputera ini yang lebih dikenali dgn nama "Program Simpanan Bijak"...

Kelayakan :

1) Terbuka kepada semua rakyat Malaysia dan Penduduk Tetap (PR).
2) Tiada had umur.
3) Mempunyai akaun bank di Malaysia.
4) Simpanan minima RM 1000.00 dan tiada had.

Keistimewaan & Kelebihan & Keunikan :

1) Dividen 10% setiap bulan selama 24 bulan dan didebitkan terus ke dalam akaun bank anda (pada akhir bulan).
2) Tiada yuran pendaftaran, caj tambahan atau tersembunyi.
3) Setiap simpanan bijak diperakui dengan SIJIL serta SURAT PERJANJIAN yang telah dimeterai oleh Peguam Syarikat dan dimatikan setem hasil.
4) Boleh melakukan penambahan simpanan pada bila-bila masa.
5) Wang simpanan asal (principal) akan dikembalikan setelah 24 bulan.
6) Pendapatan secara berterusan walau sudah meninggal dunia (boleh diwarisi).

Potensi Simpanan Bijak :

Modal Simpanan X Dividen X 24 bln = Untung + Modal = JUMLAH PENDAPATAN!!!!

RM 1,000.00 X 10% X 24 bln = RM 2,400.00 + RM 1,000.00 = RM 3400.00
RM 10,000.00 X 10% X 24 bln = RM 24,000.00 + RM 10,000.00 = RM 34,000.00
RM 50,000.00 X 10% X 24 bln = RM 120,000.00 + RM 50,000.00 = RM 170,000.00
RM 100,000.00 X 10% X 24 bln = RM 240,000.00 + RM 100,000.00 = RM 340,000.00
RM 1,000,000.00 X 10% X 24 bln = RM 2,400,000.00 + RM 1,000,000.00 = RM 3,400,000.00


Alamat Pejabat :
Jazmeen (M) Sdn. Bhd.
29-5-1 Jln 3/101C,
Cheras Business Centre,
Batu 5, Jln. Cheras
56100 Kuala Lumpur


Sekian, terima kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 24-12-2007, 02:17 AM
DanielAriffin DanielAriffin is offline
Super Active


 
Trader Rating: (8)
Join Date: Jan 2007
Location: Penang and penisular mesia
Posts: 7,034
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 4
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Hello geng...
permit dah ada ke??? scop bussiness dia apa?? capital gerenti ke ni???
__________________
Become Consultant without leave your current job? now we hire 1000 consultant.. already agent also can apply no problems.. legal contract will provided..
Working with banking? want become onwner consultant? also can.. whatsapp me...
012.403.7378
Reply With Quote
  #3  
Old 24-12-2007, 02:21 AM
evilgoodguy evilgoodguy is offline
Active Plus

evilgoodguy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Location: jb to kota tinggi
Posts: 4,306
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

biar betul...apa yang dia buat sampai leh bagi cam ni ..
Reply With Quote
  #4  
Old 24-12-2007, 02:22 AM
jutawanmiskin jutawanmiskin is offline
Regular

jutawanmiskin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DanielAriffin View Post
Hello geng...
permit dah ada ke??? scop bussiness dia apa?? capital gerenti ke ni???
Program nie dah berjalan secara offline 5 tahun..!!!
syarikat nie ada banyak anak syarikat dan menjalankan berbagai biz..tu yang gua dgr dr org kuat office laa..
Reply With Quote
  #5  
Old 24-12-2007, 02:23 AM
jutawanmiskin jutawanmiskin is offline
Regular

jutawanmiskin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by evilgoodguy View Post
biar betul...apa yang dia buat sampai leh bagi cam ni ..
kira profit sharing gak la nie...perkongsian keuntungan secara islam..kekekeh
Reply With Quote
  #6  
Old 24-12-2007, 02:24 AM
myvision2u myvision2u is offline
Active Member

myvision2u's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2007
Location: s.alam - subang - banting - tg.malim
Posts: 1,615
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

lg info.......
__________________
email : [email protected] ---- YM : the_fullthrottle
Reply With Quote
  #7  
Old 24-12-2007, 02:27 AM
jutawanmiskin jutawanmiskin is offline
Regular

jutawanmiskin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by myvision2u View Post
lg info.......
gua pun budak baru belajar...kat dlm nie x de yg dah join program nie...cuma yg aku tau, kalu nak join program nie kena melalui agen yg dilantik oleh syarikat sahaja..
Reply With Quote
  #8  
Old 24-12-2007, 02:30 AM
jutawanmiskin jutawanmiskin is offline
Regular

jutawanmiskin's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2007
Posts: 231
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kat geng2 yg dah join tu leh la kongsi info yer...aku nak tau gak sejarah kompeni nie dr otai2 yg dah join tu...
Reply With Quote
  #9  
Old 24-12-2007, 02:30 AM
evilgoodguy evilgoodguy is offline
Active Plus

evilgoodguy's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Apr 2007
Location: jb to kota tinggi
Posts: 4,306
Thanks (Received): 38
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by jutawanmiskin View Post
gua pun budak baru belajar...kat dlm nie x de yg dah join program nie...cuma yg aku tau, kalu nak join program nie kena melalui agen yg dilantik oleh syarikat sahaja..
ada no phone ker???
Reply With Quote
  #10  
Old 24-12-2007, 02:32 AM
lau_kau lau_kau is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Aug 2007
Posts: 5,671
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 45
Active Level
My Mood:
Default

ooooo
mcm 2
tapi ngeri gak la
hehehehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump