Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > Non-MLM Local Registered Companies

Non-MLM Local Registered Companies Business Opportunities offered by local Registered ROC & ROB companies. Some of them require you to deposit money, so please be aware as this kind of partnership is illegal unless they have some kind of permit to do so.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 03-03-2007, 05:13 PM
idealbiz idealbiz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jai Network terus berkembang maju! Kelmarin saya baru register ahli baru. Dia letak RM3000 just untuk Smart Partnership. Terima kasih En. Hasnor kerana menyertai kami di JNSSB. Mulai bulan depan, beliau akan mula menerima pendapatan bulanan RM750 setiap bulan hasil dari Smart Partnership. Ya, pendapatan pasif tanpa perlu menaja ahli dan menjual produk!

Pada sesiapa yang ingin mengikut jejak kejayaan En. Hasnor, sila hubungi saya segera di talian 019-7720160. Pendaftaran sebelum 15hb Mac melayakkan anda memperoleh pendapatan pertama bermula pada bulan berikutnya (4 April 2007).

Sistem telah kami sediakan. Kontrak dan akad jual beli juga telah disediakan. Hanya tindakan bijak anda sahaja yang menentukan kejayaan anda seterusnya.
__________________
:) Rezeki Halal Kongsi Bersama Ummah
Nikmati Rezeki Halal 25% setiap bulan. +6019-7720160
Lawati http://www.idealbizz.net Untuk Info Lanjut

Last edited by idealbiz; 03-03-2007 at 05:18 PM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 03-03-2007, 05:23 PM
erzua_anna erzua_anna is offline
Regular

erzua_anna's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 712
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

best nye...
Reply With Quote
  #23  
Old 03-03-2007, 05:52 PM
RMteam RMteam is offline
Legendary Member

RMteam's Avatar

 
Trader Rating: (35)
Join Date: Nov 2006
Location: JUTAWANBORNEO
Posts: 19,574
Thanks (Received): 87
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

wah macam best jer
__________________
IKOFX
BUKAN SEKADAR TRADING

BORONG MADU KELULUT DARI SARAWAK WASAP 0145055566
Reply With Quote
  #24  
Old 04-03-2007, 11:02 AM
idealbiz idealbiz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Memang best mendengar kejayaan Jai Network. Tapi lagi best kalau kita adalah pemilik kejayaan tu. So, kepada rakan2 yang berminat, sila pm @ sms saya segera.
__________________
:) Rezeki Halal Kongsi Bersama Ummah
Nikmati Rezeki Halal 25% setiap bulan. +6019-7720160
Lawati http://www.idealbizz.net Untuk Info Lanjut
Reply With Quote
  #25  
Old 04-03-2007, 11:10 AM
kasturi kasturi is offline
Legendary Member

kasturi's Avatar
 
Trader Rating: (47)
Join Date: Jul 2006
Location: Menuju puncak
Posts: 12,736
Thanks (Received): 2305
Likes (Received): 750
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

aku pun dah join program ni 2 bulan lepas...
so skrg tunggu payment yg-2 pulak
check m2u tadi dah ada rm yg standby...

biasa jadual payment setiap 5hb.....
Reply With Quote
  #26  
Old 04-03-2007, 11:11 AM
idealbiz idealbiz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Untuk pengetahuan ahli CariGold, Dr. Jailani Bin Jabar telah menerima award dari USA iaitu Global Sales Leader Of The Years. Sekiranya bisnes ini tak benar atau nak menipu org ramai, manakan mungkin mereka mengiktiraf Jai System Network..

Finalists and Stevie Award winners were recognized at the gala awards dinner and presentations in Las Vegas on Monday, December 4.

Special Selling Power Award for Sales Innovation
to be presented to General Electric, Stamford, CT

Finalist listings are grouped in these sections:
Best Individual Performance Categories / Best Team Performance Categories / Best Team Achievement Categories / Best Organization Achievement Categories / Best Run Sales Organization Categories

Stevie icon Indicates Stevie Award Winner

Global Sales Leader of the Year
Dr. Jailani B.Jabar, JAI NETWORK SYSTEMS SDN. BHD. Kuala Lumpur. Malaysia

Stevie iconChristopher Harrington, Global Sales Leader, Omniture, Orem, Utah
Bob Mraz, Global Sales Leader, TW Metals, Exton, PA

Worldwide VP of Sales of the Year
Carolyn Parent, Executive VP, Worldwide Sales, Deltek, Herndon, VA
Stevie iconMitch Little, Vice President Worldwide Sales & Applications, Microchip Technology Inc., Chandler, AZ

Kalau nak tahu atau sebagai bukti sila lihat link dibawah...
http://www.stevieawards.com/pubs/sal....cfm#IndivPerf
__________________
:) Rezeki Halal Kongsi Bersama Ummah
Nikmati Rezeki Halal 25% setiap bulan. +6019-7720160
Lawati http://www.idealbizz.net Untuk Info Lanjut
Reply With Quote
  #27  
Old 04-03-2007, 11:32 AM
waktong waktong is offline
Super Active

waktong's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Jan 2007
Location: www.umofxib.com
Posts: 7,453
Thanks (Received): 77
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

macam menarik je nie.....ada..sapa2..leh tunjuk..bukti payment...
__________________
IB Of UMOfx

Deposit 3.30 | Withdrawal 3.10
YM|SKYPE:waktong.umofx |Tel:019-243 3018|

Reply With Quote
  #28  
Old 04-03-2007, 01:34 PM
idealbiz idealbiz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bukti payment ada...

Ni adalah beberapa contoh payment yang dibuat oleh syarikat pada rakan niaganya.
Name:  cek-maybank.jpg
Views: 1379
Size:  17.6 KB
Name:  Cek-HLB1.jpg
Views: 1321
Size:  16.7 KB
Name:  HLB.jpg
Views: 1303
Size:  16.5 KB

Ni hanyalah sebahagian daripada cek yang telah diterima oleh ahli terdahulu.
__________________
:) Rezeki Halal Kongsi Bersama Ummah
Nikmati Rezeki Halal 25% setiap bulan. +6019-7720160
Lawati http://www.idealbizz.net Untuk Info Lanjut
Reply With Quote
  #29  
Old 04-03-2007, 01:43 PM
idealbiz idealbiz is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Lagi bukti payment kami..

Attachment 2455
Attachment 2456
Attachment 2457

Mereka adalah antara golongan yang berjaya di Jai Network. Jadi pastikan diri anda juga berada bersama golongan ini.
__________________
:) Rezeki Halal Kongsi Bersama Ummah
Nikmati Rezeki Halal 25% setiap bulan. +6019-7720160
Lawati http://www.idealbizz.net Untuk Info Lanjut
Reply With Quote
  #30  
Old 05-03-2007, 01:24 AM
pajey pajey is offline
Active Member

pajey's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,939
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default JAI NETWORK SISTEM SDN BHD-www.jnssb.com

Assalamualaikum....

Kepada rakan rakan sekelian, saya telah mendapat peluang terbaru dari Syarikat Jai Network yang beribu pejabat di Kuantan. Syarikat ini adalah mengedarkan alat penjimat minyak yang dipanggil Stromberg Fuel Saver. Untuk makluman anda Syarikat ini telah mendapat hak ( Sole Agent ) bagi kawasan asia pasifik ( 56 negara ). Maklumat lanjut tentang syarikat ini anda boleh layari laman web nya jnssb.com - Jai Network Systems.


Apakah syarat kalau anda ingin memulakan perniagaan bersama Syarikat ini ?

Pakej ini dipanggil Smart Moving
--------------------------------------
1. Keahlian seumur hidup sebanyak RM 50.00
2. Pembelian pakej product RM 500 ( 2 set fuel saver )

Sekiranya anda berbuat demikian anda sudah layak utk memulakan peniagaan.

Apakah kelebihan kalau anda bersama dengan Syarikat ini ?

1. Komisen 20% setiap kemasukkan ahli baru di level 1
2. Bonus point untuk minyak petrol untuk level 2,3 & 4
3. Bonus 20% untuk level 5 anda adalah 3125 x RM100 = RM312500
4. Tiada maintain bulanan
5. 10% komisen dari setiap pelaburan downlines anda.
( Syarat nak 10% wajib pergi kursus )


Apakah kelebihannya lagi ???

1. Layak menyertai smartpartnership program dimana anda boleh membeli pakej product bermula dari RM 1000 hingga RM 50000 . Sekiranya anda join program ini anda akan diberi oleh syarikat sebanyak 25% sebulan selama 8 bulan. Anda tidak perlu menjual tapi syarikat akan ambil product tu untuk dijual kepada Trading company di 56 negara asia pasifik. Program ini ada akad jual beli dan aggrement dengan laywer. Syarikat ini telah melantik firma guaman terkemuka diMalaysia yang dianggotai oleh 18 lawyer terbaik. Jadi ini bukan skim cepat kaya atau sama waktu dengan nya.

2. Dari segi pembayaran pula, setiap pelaburan anda akan dibayar setiap 4hb setiap bulan hinggalah pada bulan ke 8. Masa yang diberi untuk membuat bank-in duit ialah ( contoh ) dari 16 Feb ~ 15hb Mac utk mendapatkan 1st payment pada 4th April 2007.Manakala borang mesti sampai kat HQ selewat-lewatnya 20hb Mac.

Contoh :
50000 x 25% = RM 12500 setiap bulan selama 8 bulan
(peringatan ianya bukan satu investment tetapi adalah perjanjian akad beli barangan dimana jika kite beli barang dari company pada harga RM1000 utk 4 set, company akan membeli dari kita dan menjualnya secara trading dan untungnya akan diberikan pula kepada kite secara berperingkat. kita akan dibayar secara bulanan tetapi bayangkan company akan rolling duit kite)

Sedikit Info:-

Stevie icon Indicates Stevie Award Winner

Global Sales Leader of the Year
Dr. Jailani B.Jabar, JAI NETWORK SYSTEMS SDN. BHD. Kuala Lumpur. Malaysia
Stevie iconChristopher Harrington, Global Sales Leader, Omniture, Orem, Utah
Bob Mraz, Global Sales Leader, TW Metals, Exton, PA


Berminat sila hubungi saya di talian 013-3447565

Agent seluruh negara dikehendaki.
__________________
FXPRO Rebate 80% (berdasarkan terma dan syarat)
https://direct.fxpro.global/partner/...urr=&type=Real

Last edited by pajey; 05-03-2007 at 01:42 AM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump