Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #30841  
Old 21-09-2018, 10:47 PM
nx105 nx105 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,511
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 54
Active Level
Default

nk tnya..nape wd jam 10pg.. esok baru masuk duit tu? lama btol
biasa ptg dah masuk tp ni hari esok baru masuk
wd ckit je x sampai usd100
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #30842  
Old Yesterday, 12:22 AM
joned joned is offline
Super Active

joned's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Sep 2008
Location: IKOFX Trading Room
Posts: 8,657
Thanks (Received): 45
Likes (Received): 20
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nx105 View Post
nk tnya..nape wd jam 10pg.. esok baru masuk duit tu? lama btol
biasa ptg dah masuk tp ni hari esok baru masuk
wd ckit je x sampai usd100

apa status kat dalam trader kabinet?
jika ikut prosedur tak semestinya hari yang sama.

Quote:
* Untuk urusan withdrawal boleh lah request terus di dalam cabinet dengan memilih button Fund Withdrawal dan memilih
button WITHDRAW THROUGH LOCAL DEPOSITOR dan kemudian memilih saya Arizuan Bin Mat Arif sebagai Local Depositor anda. Pastikan anda memberi butir2 terperinci sebelum submit.


Untuk request withdraw, sila lakukan di dalam trader's cabinet.
Ikut langkah2 berikut:-

1) Login cabinet
2) Pilih button 'Fund Withdrawal'
3) Pilih button 'WITHDRAWAL THROUGH LOCAL DEPOSITOR'
4) Lengkapkan maklumat acc anda dan pilih Local Depositor 'Arizuan Bin Mat Arif'
5) Kemudian click 'PROCEED WITHDRAWAL'

Withdrawal request anda akan di proses dalam masa 24jam selepas dah ditolak daripada trading akaun
__________________

DEPOSIT AKAUN IKOFX WHATSAPP & TELEGRAM KE 0111 3229587

NAK DEPOSIT..WHATSAPP LINK klik sini http://bit.ly/2u5IeDQ
Reply With Quote
  #30843  
Old Yesterday, 09:42 AM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 24,446
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 152
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by nx105 View Post
nk tnya..nape wd jam 10pg.. esok baru masuk duit tu? lama btol
biasa ptg dah masuk tp ni hari esok baru masuk
wd ckit je x sampai usd100
Kebiasaanya request awal pagi akan dapat wd pada sebelah petang, tapi tiada jaminan akan dapat sebelah petang kerana orang yg bertugas mungkin sibuk dengan hal lain atau tidak sihat.

Sepanjang saya request wd awal pagi ada 2 kali saya tidak dt wd pada hari yang sama
Reply With Quote
  #30844  
Old Yesterday, 10:35 PM
tomie tomie is offline
CG Hardcore

tomie's Avatar
 
Trader Rating: (31)
Join Date: Dec 2006
Location: Sedaka, Yan
Posts: 72,756
Thanks (Received): 7806
Likes (Received): 302
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by moneymaker3000 View Post
Rasa masa mula2 install mt5 dulu ada panah tu tapi dah tekan sana tekan sini hilang dah arrow.

Try godek2 bahagian object atau chart list, takpun bahagian tools option
main² tekan ja..??
ok...sat ni ceq try merapu
Reply With Quote
  #30845  
Old Yesterday, 11:56 PM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 24,446
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 152
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tomie View Post
main² tekan ja..??
ok...sat ni ceq try merapu
Try je tuan...jangan risau platform takkan meletup punye hehe
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump