Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Santai, Others

Santai, Others Santai, perngkongsian info, minta pertolongan ahli lain dan semua perbincangan yang tidak bersangkutan dengan forum lain. NO OFFTOPIC.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 15-09-2018, 04:36 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 10,987
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1153
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
bagus betul ayah mcm ni... berfikiran terbuka dan pada masa sama ikut jalan agama....


sbb kebanyakan org kita kononnya ikut agama, tapi nampak gaya mcm pentingkan dunia... wallahualam...
semua orang kena begini sebenarnya...

ini hak nya anak....

tanggungjawab wali untuk cari kan pasangan hidup kepada anak perempuan terutamanya....

jika mereka sendiri dah ada....suruh pasangan anak kita datang d rumah....

kita jelaskan...apa yang boleh...apa yang tak boleh bila bercinta....

keluarga kedua-dua belah pihak perlu tahu....

kalau tak tahu...aku akan pasti kan mereka juga tahu...

dan of coz...lelaki yang suka anak aku...dia kena ada 2 perkara...

agama dan akhlak.....

jika dia seorang penyapu sampah sekali pun...jika agama dan akhlak nya sudah bagus....kalo anak aku dah suka....aku akan kahwinkan mereka....

sbb aku tahu...lelaki yang mempunyai agama dan akhlaknya bagus...dia akan berjaya dalam hidup....walau pun pekerjaannya hanya sebagai tukang sapu.....
Reply With Quote
Likes kunang-kunang liked this post
Paid Advertisement
  #32  
Old 15-09-2018, 11:41 AM
kunang-kunang kunang-kunang is offline
Regular

kunang-kunang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Location: dalam hati awak
Posts: 415
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
sampai sekarang aku masih bercheap date dengan wife. cheap yang aku maksudkan lepak dalam kete tepi tasik malam2
manala aku mampu nak bawak ke tempat fancy2 apatah lagi berhoneymoon ke pulau2..
Pastu dh rase sweet2..mntk wife kiss..sekali dia jwab haipp org tgkk hahaha
kdg dh halal segan nk buat depan khalayak yg x halal tu amboi lelebih plak dia
Reply With Quote
  #33  
Old 15-09-2018, 11:42 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 10,987
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1153
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kunang-kunang View Post
Pastu dh rase sweet2..mntk wife kiss..sekali dia jwab haipp org tgkk hahaha
kdg dh halal segan nk buat depan khalayak yg x halal tu amboi lelebih plak dia
hahahah...betul kan
Reply With Quote
  #34  
Old 15-09-2018, 11:43 AM
kunang-kunang kunang-kunang is offline
Regular

kunang-kunang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2010
Location: dalam hati awak
Posts: 415
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 18
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by marvelous View Post
dengan wife no hal lah bro....memang kena cheap pun.....

nak romantik...park kereta di depan pantai....tgk view laut.....park kereta di depan tasik....

sambil dengar lagu romantik....

anak2 tinggal di umah mertua jap.....

spent time with your halal...without anyone....only u n wife
dh biasa ada ank2..bila berdua je lam kete rase lain hahaha
actually kne ada time utk berdua je..leh flash back or baling belakang cite dolu2
Reply With Quote
Likes syamsoulcc liked this post
  #35  
Old 15-09-2018, 11:49 AM
marvelous marvelous is offline
Legendary Member

marvelous's Avatar
 
Trader Rating: (25)
Join Date: Aug 2006
Location: Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Posts: 10,987
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 1153
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kunang-kunang View Post
dh biasa ada ank2..bila berdua je lam kete rase lain hahaha
actually kne ada time utk berdua je..leh flash back or baling belakang cite dolu2
betul bro...ada masa spent time bersama...suami dan isteri saja....

itu paling penting....sebulan sekali ke...cuba lah...

atau kalo x ada masa sangat....cari masa waktu anak dah tido....sebelum buat apa2....layan lah dulu dok cerita2 kat luar rumah ke....sambil pekena teh o panas atau kopi o panas...


off kan TV, gadjet atau apa saja....

tinggal suami dan isteri saja...bercanda dan bercerita spt bercinta...
Reply With Quote
  #36  
Old 15-09-2018, 12:42 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 43,199
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 62
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

budak˛ muda yg teringin nk rasa geli˛ tu korang kumpul la duit cpt˛ supaya dpt nikah...

jgn buat keje bkn˛..nnti dah berumur baru terpikir pernah buat dosa besar..menyesal pn xguna..sbb dah lepas..

cheap date dgn bini lagi syok..ko nk buat apa pn buat la...tp jgn la berjimak dpn public..nk jimak, romen˛ masuk la bilik..
Reply With Quote
  #37  
Old 15-09-2018, 12:46 PM
fine net fine net is offline
CG Top Poster Club

fine net's Avatar

 
Trader Rating: (48)
Join Date: Apr 2007
Location: A Place Without No Name
Posts: 43,199
Thanks (Received): 214
Likes (Received): 62
Blog Entries: 19
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kunang-kunang View Post
dh biasa ada ank2..bila berdua je lam kete rase lain hahaha
actually kne ada time utk berdua je..leh flash back or baling belakang cite dolu2
haha..tahu x pe..aku baru 3-4 hari lepas dating dgn wife..aku balik rumah parent aku..kira balik kg la..parent aku plak dok rindu kt cucu..anak aku 4 tahun dgn setahun..

dieorg berjalan dgn atok dia, aku pn gi dating dgn wife..dua kali tgk wayang..gi mkn..mcm bercinta dulu˛..hahaha

Last edited by fine net; 15-09-2018 at 12:53 PM..
Reply With Quote
  #38  
Old 15-09-2018, 01:35 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 35,041
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 291
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kunang-kunang View Post
Pastu dh rase sweet2..mntk wife kiss..sekali dia jwab haipp org tgkk hahaha
kdg dh halal segan nk buat depan khalayak yg x halal tu amboi lelebih plak dia
yang tak halal tu tak tahan tu pasal dah tak peduli.. dah halal ni bersweet2 adalah perlu untuk kemanisan rumahtangga berpanjangan
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #39  
Old 16-09-2018, 07:32 PM
zauha4 zauha4 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2018
Posts: 24
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

bagus di musim kegawatan ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump