Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails

Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails Share any useful info with us if you find some pishing or fraudulent websites out there.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 26-02-2015, 07:33 AM
smileyjawa smileyjawa is offline
Active Plus

smileyjawa's Avatar
 
Trader Rating: (15)
Join Date: Jan 2007
Location: Pusat Bumi
Posts: 3,702
Thanks (Received): 27
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

bukan celcom je, maxis pun sama. ada ke dulu aku subscribe broadband je, tapi ada caj mcm tt punya post jugak. penat bertekak dengan operator. yang kaya 3rd party company yg guna servis telco.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 28-04-2015, 10:48 AM
Print_Screen Print_Screen is offline
Super Active

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 5,924
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 6
Active Level
Default

perompak berlesen...
Reply With Quote
  #73  
Old 28-04-2015, 10:50 AM
usaha1 usaha1 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,217
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kita rakyat ni mmg ****....naibla
__________________
016
sifucrypto
Reply With Quote
  #74  
Old 15-09-2015, 01:23 AM
TXT TXT is offline
CG Super Hardcore

TXT's Avatar

 
Trader Rating: (7)
Join Date: Mar 2010
Location: miLan - KT - OT - KL
Posts: 240,513
Thanks (Received): 4885
Likes (Received): 2789
Blog Entries: 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mitapa View Post
menate celcom, aku keno jugok weh tahun lepah, nya potong tigo amah skali sms no hol start dega palo 3** . Kalu hatar mesej STOP ko maghi jugok, nate sungguh, talipon ko operator celcom ghoyat doh buat report polis, buat **** jah ambik namo operator tu, ghoyat nok report polis nama2 dia skali !! Alhamdulillah pah ko lo ni tak dok maghi doh mesej palo 3 tu ..
Maroh molek deme stare nim
Tp mmg sungguh la
Kene gop di selekong
Nak2 bulan bayo gitu je muge paka bil
Oh selekong
Mekasih TT share
Reply With Quote
  #75  
Old 19-09-2015, 01:45 AM
AkuHenjutJer AkuHenjutJer is offline
Super Active

AkuHenjutJer's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,896
Thanks (Received): 83
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

telco mmg jilake
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump