Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails

Hacked, Pishing & Fraudulent Websites, Emails Share any useful info with us if you find some pishing or fraudulent websites out there.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 15-08-2014, 04:22 PM
TT TT is offline
CG Super Hardcore

TT's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2009
Location: cybertorium, level 3
Posts: 131,777
Active Level
My Mood:
Default

sape pakai bil mmg naya la. klo prepaid aware lg sbb credit hilang. klo postpaid mmg main byr je xtau byr tu utk apa
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 15-08-2014, 04:26 PM
puyol puyol is offline
Legendary Member

puyol's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2011
Posts: 17,479
Thanks (Received): 725
Likes (Received): 529
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by yongyap View Post
teruk telco malaysia nie
adeh...
nk guna banglacom la cam nie
Reply With Quote
  #13  
Old 15-08-2014, 04:29 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,847
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 276
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

hacker punya keje
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
  #14  
Old 15-08-2014, 04:29 PM
amie71 amie71 is offline
Active Plus

amie71's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2012
Posts: 3,356
Thanks (Received): 17
Likes (Received): 0
Active Level
Default

mesej dia mcm sia*, kitmania ni... aku send utk unsubscribe tetiba terbalik... dah kena rm4/week... komplen2 kat celscam mcm2 dia bg alasan
Reply With Quote
  #15  
Old 15-08-2014, 04:33 PM
aeolian aeolian is offline
Active Plus

aeolian's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,842
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 8
Active Level
Default

phone mak aku topup celcom rm30 kejap je habis ari tu sbb sms2 ngarut2 tu la, kesian betul org tua, mmg lebih keji dpd yahudi lah cara dorang ni curi duit.

nasib baik dah berjaya cancel kan sms2 tu.
Reply With Quote
  #16  
Old 15-08-2014, 08:29 PM
haudli haudli is offline
CG Top Poster Club

haudli's Avatar
 
Trader Rating: (139)
Join Date: Jul 2009
Location: EXNESS-Broker Scalping Terbaik
Posts: 47,287
Thanks (Received): 427
Likes (Received): 8
Blog Entries: 10
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by yongyap View Post
teruk telco malaysia nie
adeh...
nk guna banglacom la cam nie
hahahhaa..terbaik dah ni


order 2 simpack bro
Reply With Quote
  #17  
Old 15-08-2014, 08:49 PM
zam126 zam126 is offline
Active Member

zam126's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,399
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

sapa pernah terkena service notify me kat link ni : https://www.celcom.com.my/personal/services/notifyme .

Masalahnya aku tak pernah tekan subscribe pun, tetiba je dia potong RM 1 untuk subscribe fee. Aku try nak nak send STOP subscribe, tapi dia keluar your account will be charge to send this message, macam perangkap je bunyinya.Celaka punya sialkom ni.Ada sapa2 tahu tak nak stopkan benda ni, mau jugak aku mengamuk kat operator sialkom ni kang..
__________________
Jualan Clear Bilik : http://bit.ly/1R2yQlT
Hartanah Untuk Dijual : http://bit.ly/1dToXsg
Register Exness Dapat Rebet 80% CLICK:https://www.exness.com/a/pupotjhr
Reply With Quote
  #18  
Old 15-08-2014, 08:57 PM
otaida00taj otaida00taj is offline
Legendary Member

otaida00taj's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2007
Location: Lạng Sơn, Thanh Hóa, Vietnam
Posts: 10,186
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 14
Active Level
My Mood:
Default

untuk pengguna postpaid, cuba la semak bil tu...
__________________
Ask Prof. O.T™
GreenBlack® Corporation

Kota Bharu - Balik Pulau - Skudai - Nilai
"Hidup ini mesti enjoy kerana hari tua anda akan menjelang"
Bina dan tingkatkan penjenamaan anda di mata dunia
Reply With Quote
  #19  
Old 15-08-2014, 09:13 PM
GOLDEN TOUCH GOLDEN TOUCH is offline
Active Plus

GOLDEN TOUCH's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: May 2014
Posts: 3,728
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 33
Active Level
My Mood:
Default

aku pernah terkena. banyak juga la kena tolak kredit. berpuluh RM mungkin sebab aku guna simkad broadband jadi jarang la nak check inbox. bila buka inbox baru tahu ada sampai sms dari no 5 angka ni hantar bagi tahu kredit aku kena tolak RM4 seminggu. Dah setahun rasanya baru perasan

Last edited by GOLDEN TOUCH; 15-08-2014 at 09:16 PM..
Reply With Quote
  #20  
Old 15-08-2014, 09:19 PM
jinlapar jinlapar is offline
CG Top Poster Club

 
Trader Rating: (13)
Join Date: Dec 2009
Location: dunia yang sementara
Posts: 20,095
Thanks (Received): 622
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

celcom mg gilo.kuota cpt habis.loni pakai hantu balas dendam celkong.padan muko
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump