Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Sports > Soccer > Sports Talk : Soccer (Locals)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #13551  
Old Yesterday, 03:24 PM
azarulez azarulez is offline
Super Active

azarulez's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jul 2008
Location: Flower Hill
Posts: 8,225
Thanks (Received): 217
Likes (Received): 880
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by waepy View Post
tahniah, kerana menghantar player paling ramai dlm skuad kebangsaan...
tim lain tidur tak pandai produce player...
tgk tim kami, drpd akademi kami, hasil pembangunan akar umbi, skuad Harimau Malaya dibarisi pemain paling ramai drpd tim kami...
pasukan lain harus mencontohi kami yang bekerja keras menghasilkan pemain2 berkualiti utk mewakili Harimau Malaya yg berjaya ke final AFF Suzuki kali ini...

Err.. Yg player kelab tu kan byk drp team lain yg perform sblm ni.. Dh borong semua, mesti la yg dipanggil ramai drp kelab tu.

Pembangunan akar umbi? Rasanya yg dipanggil tu bukan drp produk asal mereka.. Maafkan saya kalau silap.
Reply With Quote
Likes g-man, Arluth, Penbiru liked this post
Paid Advertisement
  #13552  
Old Yesterday, 03:31 PM
seiryu82 seiryu82 is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,892
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 40
Active Level
Default

Coach tactical dah ok tp pemain je di bawah prestasi sebenar.
Passing entah ke mana.
Reply With Quote
  #13553  
Old Yesterday, 03:34 PM
g-man g-man is offline
Active Member

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jan 2011
Location: Malaysia
Posts: 2,247
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 152
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azarulez View Post
Err.. Yg player kelab tu kan byk drp team lain yg perform sblm ni.. Dh borong semua, mesti la yg dipanggil ramai drp kelab tu.

Pembangunan akar umbi? Rasanya yg dipanggil tu bukan drp produk asal mereka.. Maafkan saya kalau silap.
Betul dah anggapan tuan tu

Kelab/negeri lain yg produce, main kt kelab tu,terus dpt nama

Hehehehe
Reply With Quote
  #13554  
Old Yesterday, 03:48 PM
Arluth Arluth is offline
Super Active

Arluth's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Location: Taiping-BM-Butterworth
Posts: 8,777
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 164
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by waepy View Post
tahniah, kerana menghantar player paling ramai dlm skuad kebangsaan...
tim lain tidur tak pandai produce player...
tgk tim kami, drpd akademi kami, hasil pembangunan akar umbi, skuad Harimau Malaya dibarisi pemain paling ramai drpd tim kami...
pasukan lain harus mencontohi kami yang bekerja keras menghasilkan pemain2 berkualiti utk mewakili Harimau Malaya yg berjaya ke final AFF Suzuki kali ini...

Ini pun leh jadi modal statistik hmmmmm..layankan je la
Reply With Quote
  #13555  
Old Yesterday, 04:14 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,387
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 532
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by g-man View Post
Betul dah anggapan tuan tu

Kelab/negeri lain yg produce, main kt kelab tu,terus dpt nama

Hehehehe
Indon cakap rendang dia punya...ye ke?
Reply With Quote
Likes g-man, azham liked this post
  #13556  
Old Yesterday, 08:52 PM
HelangPutih HelangPutih is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2015
Posts: 3,361
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 171
Active Level
My Mood:
Default

Passing lambat smlm.
Vietnam pegang kjp je bola, pemain malaysia xsempat nk pegi rampas.
__________________
https://www.youtube.com/watch?v=ymVeXpoIXsw

Aku ikut arah aliran.
Reply With Quote
  #13557  
Old Yesterday, 09:16 PM
Niyang Niyang is offline
CG Top Poster Club

Niyang's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2009
Posts: 39,181
Thanks (Received): 72
Likes (Received): 652
Active Level
My Mood:
Default

aku harap sgt pasni mane2 game HM wat jerk la kt SNBJ... br ramai nk turun.. kalo wat kt shah alam payah.. xada LRT... kekeke
__________________
"Jika inginkan tempat di sisi Matahari, bersedialah utk terbakar"

"Kita memerlukan kegelapan untuk melihat Bintang"
Reply With Quote
  #13558  
Old Yesterday, 09:22 PM
John Nawi John Nawi is offline
Active Plus

John Nawi's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,283
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

akhirnya isnin tak cuti.. haha... apa pn tahniah HM.. mencapai KPI.. cuba lagi nnt..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump