Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Travel, Vacation, Tour, Adventure

Travel, Vacation, Tour, Adventure Share holiday experiences | Attractive places Review | Hotels Review | Resorts Review | Homestays Review | Vacation Deals Review

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 19-11-2018, 08:06 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,584
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by belam View Post
bukit merah tu mmg tak best.dah le jauh dr kl..hotel dia cikai gila..
aku dl p sana mmg nyesal
alamak baru nak booking utk bulan depan..mmg serius eh x best? dgrnya dah buat renovation kat waterpark cuma bab hotel tu aku x brape kenan jgk baca review dari org..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 19-11-2018, 08:52 PM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,584
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 47
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zfa85 View Post
Baru ni aku pegi I-City waterworld..Ok gk la dgn harga rm25..tp dpt diskaun kalo tempah online.bru rm20 je.diskaun rm5..permainan bleh tahan byk.
nasib baik baca komen ko dulu hehe cancel bukit merah, pergi sini jelah..
Reply With Quote
  #83  
Old 20-11-2018, 08:45 AM
belam belam is offline
Super Active

belam's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,384
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 116
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ramos View Post
alamak baru nak booking utk bulan depan..mmg serius eh x best? dgrnya dah buat renovation kat waterpark cuma bab hotel tu aku x brape kenan jgk baca review dari org..
bg aku plg tak best di asia..haha
tataulah skang da renovate makin ok ke..
__________________
YNWA
يو ويلل نيۏير ولق الون
Reply With Quote
  #84  
Old 28-11-2018, 02:27 PM
iskandarsuhaimi iskandarsuhaimi is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Blog Entries: 6
Active Level
Default

Bukit Merah ni ramai tak tahu - tempat simpan sisa radioaktif.
Court case punya lama, org mengamuk sbb ramai sakit.

https://www.jomjalan.com.my/rahsia-t...ular-malaysia/

Tengok yg no 2

BTW, berbalik pada topik, Escape Penang kata waterpark dia paling best kat Msia. Siapa dah rasa, bole komen.

Sunway Lagoon mmg antara yg paling ok. Lost World of Tambun, suasana okay, tapi udara dia macam bau asap bas. Dah pi 3 kali, masuk je situ situ, sure lah rasa mcm kat Puduraya tahun 80an.

Last edited by iskandarsuhaimi; 28-11-2018 at 02:36 PM..
Reply With Quote
  #85  
Old 28-11-2018, 02:33 PM
dausbiz dausbiz is offline
CG Top Poster Club

dausbiz's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2015
Location: www.kedaifirdaus.com
Posts: 45,416
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1216
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iskandarsuhaimi View Post
Bukit Merah ni ramai tak tahu - tempat simpan sisa radioaktif. Court case punya lama, org mengamuk sbb ramai sakit.

https://www.jomjalan.com.my/rahsia-t...ular-malaysia/

Tengok yg no 2
jangan pi bukit merah

saya besa mandi jadi gatal badan

ayaq sana kotor
__________________


PERCUMA RAHSIA Malam PERTAMA SUAMI ISTERI
di www.kedaifirdaus.com

Call/whatsapp/telegram 016-4650338
Reply With Quote
  #86  
Old 28-11-2018, 02:53 PM
im755 im755 is offline
Active Plus

im755's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2006
Posts: 4,964
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 72
Active Level
My Mood:
Default

x ada org pergi bangi wanderland ker? dah setahun bukak..boleh bagi review..
saya duk semenyih dekat aje dlm 15 min dah sampai bangi wonderland.. tapi tak pernah masuk.. anak kecik lagi baru 2 tahun.. mungkin kalau anak dah umur 5-6 thn sesuai la bw rasanya...

sapa yang pergi boleh bagi review bangi wonderland.
Reply With Quote
  #87  
Old 28-11-2018, 03:49 PM
sitinorain sitinorain is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 1,129
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Legoland...
Reply With Quote
  #88  
Old 05-12-2018, 12:31 PM
MOD jr. MOD jr. is offline
CG Top Poster Club

MOD jr.'s Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: May 2008
Posts: 23,086
Thanks (Received): 91
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by im755 View Post
x ada org pergi bangi wanderland ker? dah setahun bukak..boleh bagi review..
saya duk semenyih dekat aje dlm 15 min dah sampai bangi wonderland.. tapi tak pernah masuk.. anak kecik lagi baru 2 tahun.. mungkin kalau anak dah umur 5-6 thn sesuai la bw rasanya...

sapa yang pergi boleh bagi review bangi wonderland.
aku pergi baru ni... boleh la...

harga mungkin pricy sket.. for family ok la
__________________


IKOFX SUPPORTER
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump