Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 28-08-2018, 10:24 AM
AnginRibut AnginRibut is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 46
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by balibali78 View Post
Kalau nama dah jadi buruk, susah lah orang nak terima balik... Kena ambil masa yang lagi panjang~ Saya tak faham kenapa tak nak tukar polisi sekarang.
Sbb skrg masih ada ramai org yg beli produk2 mrk tu, jadi mrk pun rasa masih x perlu nak buat apa2 pertukaran, terus je dgn polisi servis empat bulan ni, kalau ada perturunan sales yg jelas baru mrk akan fikir2 tentang masalah ni.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #82  
Old 28-08-2018, 06:04 PM
JasminXTau JasminXTau is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by JoJoMomok View Post
4 bulan sekali filter tu dah kotor mesti perlu tukar yg baru tak macam coway setaip 2 bulan datang service filter tak kotor sangat tak payah tiap kali datang tukar filter yg baru.
Penukaran filter tu kena bayar caj tak?
Reply With Quote
  #83  
Old 28-08-2018, 06:15 PM
JasminXTau JasminXTau is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 7
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by AnginRibut View Post
Sbb skrg masih ada ramai org yg beli produk2 mrk tu, jadi mrk pun rasa masih x perlu nak buat apa2 pertukaran, terus je dgn polisi servis empat bulan ni, kalau ada perturunan sales yg jelas baru mrk akan fikir2 tentang masalah ni.
Itulah polisi syarikat, x bolehlah ubah terburu-2...Mrk kena teliti semula polisi mrk, buat perubahan polisi mrk, meeting dgn management team...byk benda kena buat...mungkin kena ambil masa panjang utk announce polisi baru...
Reply With Quote
  #84  
Old 28-08-2018, 06:20 PM
Dann Dann is offline
Administrator

Dann's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,893
Thanks (Received): 1552
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Coway marketer, please do marketing in healthy competition. You guys don't have to create a lot of new accounts in our forum just to make Cuckoo bad in the internet. In fact, multiple accounts is violation in this website. So this is last warning. Please do not make use any topics related to water filter here in our forum and compromise it with your dirty technique. Thx for your cooperation.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump